Προς το περιεχόμενο

Microsoft: 60 εκ. Vista μέχρι σήμερα, 1 δις μέχρι το 2008

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

newego_LARGE_t_761_427100.JPG

Αν και ακόμα πολλοί χρήστες εμμένουν στα Windows XP, ωστόσο η Microsoft ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα έχει διαθέσει 60 εκατομμύρια αντίγραφα των Windows Vista.

Συγκεκριμένα, η Microsoft δήλωσε ότι το νέο της λειτουργικό σύστημα ξεπέρασε τη βάση χρηστών «μιας άλλης εταιρείας που τελευταία είναι γνωστή για τα MP3 player της».

«Μέσα σε 5 εβδομάδες καταφέραμε να ξεπεράσουμε ολόκληρη τη βάση πελατών της Apple» δήλωσε ο Kevin Turner, γενικός διευθυντής της Microsoft.

Αν και ο συγκεκριμένος αριθμός θα ήταν εντυπωσιακός για οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή λογισμικού, ωστόσο για τη Microsoft είναι απλά ένα πρώτο βήμα και τώρα η εταιρεία θέτει νέους στόχους.

«Η βάση χρηστών των Windows XP θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο τους επόμενους 12 μήνες» δήλωσε Steve Balmer, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, συμπληρώνοντας «αν το σκεφτείτε καλύτερα αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του 2008 θα υπάρχουν περισσότερα PC με λειτουργικό σύστημα Windows απ ότι αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο».

Ο Bill Gates σχολίασε πως το νέο λειτουργικό σύστημα είχε μεγάλη αποδοχή από την αγορά. «Οι άνθρωποι που πουλούν PC είδαν μεγάλη αύξηση των πωλήσεων. Οι καταναλωτές έμπαιναν στα καταστήματα και ζητούσαν να αγοράσουν Vista».

http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=7386&subid=2&pubid=544242

Δημοσ.

Μην είστε τόσο απαισιόδοξοι, κάντε dual -booting. Πάντως μπράβο στο Marketing Της Microsoft, 60 εκατομμύρια αυθεντικά! Εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς, αν και έχω Vista Ultimate.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...