jtsc21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 γεια σας, βρήκα αυτό το pc στο e-shop.πειτε μου τις απ΄ψεις σας.αν ξέρετε κανα αλλο καλυτερο περιπου στην ιδια τιμη, δεν θα ελεγα οχι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ξέρω ένα πολύ καλύτερο το οποίο θα το κάνεις με την δική σου σύνθεση... Άκου εκεί goodram μνήμη και trust τροφοδοτικό :lol::lol::lol: Δες το παρακάτω σύστημα στο οποίο μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα...(π.χ. αν θες καλύτερη κάρτα γραφικών παίρνεις φτηνότερο επεξεργαστή και μητρική...) THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W ATI CROSSFIRE CERTIFIED INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX ASUS P5K-E/WIFI-AP Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite LG 20'' L206WTQ-SF WIDE SILVER MS DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000 CREATIVE INSPIRE T6100 WESTERN DIGITAL WD4000AAKS 400GB SATA2 SAPPHIRE ATI X1950PRO 512MB PCI-E RETAIL NEC DVD+/-R/RW AD-7170S 18X SATA BULK WHITE DOUBLE LAYER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αυτά πρέπει να τα συνθέσω μόνος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν το εχω ξανακανει....Ουτε θελω να το κανω πρωτη φορα στο δικο μου pc!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Άμα δεν θες να το συναρμολογήσεις μόνος μπορούν να στο κάνουν αυτοί . Και το μόνο που θα πρέπει να βάλεις είναι οι μνήμες αν και μπορείς να πας στο πλαίσιο να στις βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αν το κανω μονος μου ειναι ψιλοεπικυνδινο ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν είναι επικίνδυνο αλλά άμα δεν έχεις αρκετές γνώσεις μπορεί να κάνεις τπτ. Μην νομίζεις πως είναι τπτ τρελό απλά θέλει προσοχή και μανουαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ξερεις κανα καλο site στο internet η κανα βιλβιο για αρχαριους που μπορω να μάθω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis-kristin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ξερεις κανα καλο site στο internet η κανα βιλβιο για αρχαριους που μπορω να μάθω??? Αυτό που σου έστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αυτό που σου έστειλα δεν το βάζεις και εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 http://rapidshare.com/files/31613062...leDEdition.rar χωρις παρεξηγηση:ποσο χρονων εισαι? που εμαθες ολα αυτα για υπολογιστες? εχεις τελειωσει καμια σχολη πληροφορικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 http://rapidshare.com/files/31613062...leDEdition.rar file not found!:???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 nai ti ginetai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Φίλε κάγκουρα πόσο βγαίνει το σύστημα που του προτείνεις εσυ; Τα 2 συστήματα δεν είναι και τόσο συγκρίσιμα πάντως από τη στιγμή που το ένα έχει κουαξ κορ και το άλλο απλό κορ ντουο, και παρόμοια δεν τίθεται σύγκριση στο θέμα κάρτα γραφικών. Σαν σύστημα είναι αρκετά καλό αυτό του e-shop αλλά για να λέμε την αλήθεια goodram και trust ούτε εμένα μου κάθονται καλά. Θα μπορεί ομως αν θέλει να τους ζητήσει αλλαγή με μνήμες και τροφοδοτικό της αρεσκείας του. Το θέμα είναι τι ακριβώς χρειάζεται ο φίλος. Μπορεί απλά να θέλει να βλέπει ταινίες παράδειγμα ή απλα να πλοηγείται στο διαδίκτυο οπότε να του είναι περιττή μια 8800 και ένας τετραπύρηνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis-kristin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 δεν το βάζεις και εδώ? φίλε εχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.