beretta Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλημέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Σε ένα γραφείο έχω εγκαταστήσει ένα δύκτιο 5 υπολογιστών που διαμοιράζονται μία Αdsl σύνδεση μέσω ενός router DLINK 564T.Ο ένας υπολογιστής χρησιμοποιείται κυρίως για αποθήκευση αρχείων οπότε οι άλλοι έχουν κοινή πρόσβαση σε αυτον.Το πρόβλημα είναι ενώ οι τρεις απο τους 4 ανοίγουν αμέσως οι συνδέσεις στην περιοχή δυκτίου, στον τέταρτο υπολογιστή ,την πρώτη φορά που πάω να συνδεθώ μέσω δυκτίου σε ένα άλλο απο τους υπόλοιπους 4 υπολογιστες(να διαβάσω να κοινόχρηστο φακελλο)αργεί γύρω στα 20 δευτερόλεπτα να ανταποκριθεί!Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά,καθώς όποτε συνδεθεί ξανα στο δύκτιο ,όλα γίνονται ταχύτατα και το άνοιγμα των φακέλλων και η μεταφορά αρχείων.¨εχω δοκιμάσει τα πάντα!Αλλαγές καλωδίων,switch,router,lan card,έχω βάλει static ip στο δύκτιο αλλα τίποτα.Βάω άλλον υπολογιστή στην ίδια θέση και κάνει μία απο τα ίδια.καμία άλλη ιδέα?Ο υπολογιστής τρέχει win xp home με το sp2
tsakonas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 klasika provlimata twn XP....dokimase na kaneis map network drives adi gia apla share...isws anoigei grhgorotera...alla isws argei to idio 20" stin ekkinisi...dokimase..
alt10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 kai ego exo to idio provlima me ena diktyo vista kai xp sta vista argei na vrei ton xp alla o xp vriskei ton vista amesos ti kano?
comfuzio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 gia to pc me ta vista bazeis neoterous drivers kai tha eisai ok! Gia to pc me ta home xp sp2 kalh idea einai to map network drive pou eipe kai o filos pio kato
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.