Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είδα πρόσφατα τι διαφήμιση για το Conn-X Talk και μου κίνησε το ενδιαφέρων να την βάλω. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω ειναι :

α) Τα 8mbit ειναι πραγματικά

β) Θα συνεχίζω να πληρώνω και το πάγιο?

γ) Η ενεργοποιηση πόσο καιρό κάνει?

δ) Υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος που να ειναι ποιο ΦΘΗΝΟΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ???

Αν έχει βάλει κάποιος αυτό το πακέτο ας μας πει εντυπώσεις....

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

A)Φυσικα και ειναι απλως ελεξε αν υπαρχει 8 mbit στην περιοχη σου,μεσα απο το http://www.conn-x.gr.

Γ)Αν εχεις pcm τοτε καλα κρασια...αν εισαι οκ τοτε μεσα σε 15 το πολυ ημερες.

Δ)Η vodafone εχει ενα καλο προγραμμα...Αμα εχεις ΟΤΕ σου προτεινω το conn-x για να μην μπλεκεις απο και απο 'κει...Τουλαχιστον αμα υπαρξει καποιο προβλημα θα ξερεις που να ριξεις τα καντιλια:twisted:....

Δημοσ.

s_patrik, θεωρώ μέγιστη κοροιδία για τους καταναλωτές που μπορούν να φύγουν από τον οτέ,να μένουν σε αυτόν!

Αν λοιπόν κ εσύ είσαι από τους τυχερούς, που μπορούν να μεταβούν σε dslam παρόχων, τότε give it a try!

Forthnet, HOL, Netone, είναι μια καλή αρχή!

(ειδικά για πακετα 2 πλαίη)!

Δημοσ.
Καλησπέρα, είδα πρόσφατα τι διαφήμιση για το Conn-X Talk και μου κίνησε το ενδιαφέρων να την βάλω. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω ειναι :

α) Τα 8mbit ειναι πραγματικά

β) Θα συνεχίζω να πληρώνω και το πάγιο?

γ) Η ενεργοποιηση πόσο καιρό κάνει?

δ) Υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος που να ειναι ποιο ΦΘΗΝΟΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ???

Αν έχει βάλει κάποιος αυτό το πακέτο ας μας πει εντυπώσεις....

Ευχαριστώ!!!

Prosoxh plhrwneis kai PAGIO+CONNX+CONNXTALK = Sou pianei o OTE ton k..o

Δημοσ.
Prosoxh plhrwneis kai PAGIO+CONNX+CONNXTALK = Sou pianei o OTE ton k..o

Δηλαδή 14,76 (ή 18,92 για ISDN) + 48,5 (για 8Mbps) + 14,9 = 78,16 (ή 82,32) κάθε μήνα.

Αν σε καλύπτει κάποια άλλη εταιρία με το δίκτυό της μπορείς να έχεις τα ίδια ή και περισσότερα (μέχρι 24Mbps) με λιγότερα από τα μισά χρήματα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά τα χρήματα ειναι πολλά για Connx-Talk. Σκέφτομαι για Forthnet 2Play αλλά απ οτι έχω διαβάσει και σε άλλα theams έχει προβληματάκια με το τηλεφωνο (κοβεται η γραμμή ή δεν έχει τηλέφωνο για κάποιες ώρες). To Internet δεν με απασχολή που δεν θα πιάνει 24mbps και με 12mbps ειμαι ευχαριστημενος, αλλά με το τηλέφωνο....

Δημοσ.

τηλ δε θα χεις για λιγο την ημερα της ενεργοποιησης.

Ο μονος κινδυνος ειναι να αργησει η ενεργοποιηση και να περιμενεις.

Και κατι τελευταιο δεν νομιζω να υπαρχει thread για παροχο που να μην εχει παραπονα, οποτε διαβαζεις σχολια και παιρνεις την αποφαση σου

Δημοσ.

επιασε μια φίλη μου δουλεία στη Forthnet και περιμενω να μάθω λεπτομέρειες.... (Με τοσα που έχω διαβάσει έχει φοβηθει το μάτι μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...