modecris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Παιδια ευχαριστω! Παιδια εαν θελω να μπω στο xbox live θα πρεπει να πληρωνω την συνδρομη μονο με πιστωτικη καρτα ή μπορω και με αλλον τροπο; ποσο ειναι τον μηνα η συνδρομη; 12 Month XBOX Live Vision Gold Pack - 12 μηνών XBOX Live με κάμερα XBox 360 Live 12 + 1 Month Gold Κάρτα 1 Χρόνου Membership Card
AWERAWER Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 file an exis dilosi ameriki i agglia tote parto apo afto to magazi pou sou edose o modecris allios an dilosis irlandia i alli europaiki xora tha to paris apo exo apo ispania gai paradigma piu ta perno ego.
NikosFE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 file an exis dilosi ameriki i agglia tote parto apo afto to magazi pou sou edose o modecris allios an dilosis irlandia i alli europaiki xora tha to paris apo exo apo ispania gai paradigma piu ta perno ego. Δεν εχω δηλωσει τιποτε, ακομη δεν εχω παρει την κονσολα Δηλαδη απ΄οτι καταλαβα με συμφερει να την παρω απο εκει που ειπε ο modecris την συνδρομη και να δηλωσω την Αμερικη ή Αγγλια; Κατι αλλο εχω μια LG L1730S TFT 17'' + οτι εχω και μια καρτα TV-TUNER και λεει οτι εχει το 3 δυνατοτητες συνδεσης : S-Video, Video - Composite, Audio. H VGA που εχω εχει DVI εξοδο, με ολα αυτα υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το xbox με tft μου;
modecris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αγόρασε από όπου σε βολεύει ή όπου βρεις φτηνότερα.Δεν παίζει ρόλο τι χώρα δηλώνεις για την αγορά της συνδρομής.
modecris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Κατι αλλο εχω μια LG L1730S TFT 17'' + οτι εχω και μια καρτα TV-TUNER και λεει οτι εχει το 3 δυνατοτητες συνδεσης : S-Video, Video - Composite, Audio. H VGA που εχω εχει DVI εξοδο, με ολα αυτα υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το xbox με tft μου; Ναι,απευθείας με το VGA Cable.
NikosFE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ναι,απευθείας με το VGA Cable. Φιλε modecris με εφτιαξες τωρα thanx!!!
AWERAWER Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 ne ginete kateuthian.otan vgoun ta nea sistimata mporis me ena adaptora na alaxis to dvi se hdmi kai sto monitor sou na exis hdmi analisi.mexri tote omos ipomoni.ego stin othoni tou ipologisti tin exo kai exo na oti vgazi poli kali ikona.akoma kai me tis mi wide vgazi kali.me vga kateuthian kai ise arxigos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.