Προς το περιεχόμενο

Αγορα XBOX 360

NikosFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη αυτες τις ημερες σκεφτομαι να προβω στην αγορα του xbox 360 premium (αν και με ζαλιζει ακομη η ιδεα για playstation 3:confused:) θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποιες αποριες που εχω:

1. Μπορω να δω την ημερ. παραγωγης της κοσολας στην εξωτερικη συσκευασια; (για να δω αν εχει την καινουρια ψικτρα) Aπο τον μαϊο 2007 ειναι oι καινουριες;

2. http://ebwstore.com/osc/product_info.php/products_id/131 αυτη ειναι καλη προσφορα στα 345,10;

3. Η εγγυηση ειναι 3 χρονια ανεξαρτητος απο που θα παρω την κονσολα;

4. Τι οθονη μου προτινετε για την συγκεκριμενη κονσολα σε 32αρα μεχρι τα 600 ευρω ;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

2. Βλέποντας ότι έχει και το χειριστήριο μαζί μάλλον καλή φαίνεται. Ψάξε και κατά Πλαίσιο και Media Markt μεριά βγάζουν συχνά πυκνά καλές προσφορές.

3. Πάντα είναι προτιμότερο να είναι της region σου (PAL εδώ). Νομίζω αλλιώς θα έχεις πρόβλημα.

4. Βασικά 600 ευρώ σε 32άρα θα βρεις κάποια HDready LCD, παλιότερο μοντέλο, εγώ πάντως με μια 32άρα Samsung HDready που την πήρα τα Χριστουγεννα 700 ευρώ (παλιότερο μοντέλο) είμαι ευχαριστημένος και με το X360 και με το PS3 μου.

Δημοσ.

1. eksoterika den mporeis na deis...apo ioulio-iounio einai oi nees psiktres.

2.kalitera na agorazes apo to plaisio mia kainouria me 400 euro pou exei 2o xeiristirio kai 2 paixnidia kai einai kai kainouria!!

3. 3 xronia apo tin wra pou tin kaneis register...eite online eite tilefonikos... den einai anagki na tin kaneis vevaia register gia na exeis eggiisi apo tin imera pou tin pires

4.me 600 euro tha vreis paliotera montela... me 360 kalitera na pas gia samsung

Δημοσ.
1. eksoterika den mporeis na deis...apo ioulio-iounio einai oi nees psiktres.

Κάτι είχε ειπωθεί παλιότερα για ένα "παραθυράκι" κοντά στο χερούλι της συσκευασίας από το οποίο το έβλεπες αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

@NikosFE

1. Μπορω να δω την ημερ. παραγωγης της κοσολας στην εξωτερικη συσκευασια; (για να δω αν εχει την καινουρια ψικτρα) Aπο τον μαϊο 2007 ειναι oι καινουριες;

Μπορείς. Κοίτα εδώ : http://kotaku.com/gaming/highly-scientific/is-your-360-a-winner-check-285576.php

και βασικά εδώ: http://www.360drives.com/list

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! :-)

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο: Αξιζει να παρω την elite για το καλοδιο HDMI που θα εχει; ή δεν θα δω καποια διαφορα σε σχεση με το Component της premium εκδοσης; Μιλαμε παντα απο την αποψη οτι θα παρω οθονη 32αρα HD Ready και με θύρα HDMI και οχι Full HD .

Δημοσ.

ego tha sou elega na perimeni na paris tin elite ekdosi.exi thira hdmi pou tha vlepis sigoura kaliteri ikona paroti me ena hd kalodio.exi 120 giga skliro mauro xroma nea psiktra.ara afto tha sou elega.

Δημοσ.

Τα ατού του Elite είναι:

Υποκειμενικό: Είναι μαύρο

Αντικειμενικά: 120gb hdd και ΣΙΓΟΥΡΑ νέα components (ψύκτρες ή ότι άλλο έχει).

Αντικειμενικό υπό προυποθέσεις: HDMI θύρα. Η προυπόθεση είναι να έχεις μεγάλη fullHD τηλεόραση για να το εκμεταλλευτείς πλήρως.

Βλέπεις και τη διαφορά στην τιμή (σε σχέση με τις προσφορές που κυκλοφορούν μιλάμε για ουσιαστικές διαφορές 150-200 ίσως και παραπάνω ευρώ) και διαλέγεις αν σου κάνει.

Δημοσ.
diafora sthn eikona pantws den yparxei, to drive tou elite einai benq dld xeirotero apo ta yparxwnta....

Θα διαφωνίσω μαζί σου για το θέμα του BenQ φίλε μου. Είναι μακράν το πιο γρήγορο και αθόρυβο.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω!

Παιδια εαν θελω να μπω στο xbox live θα πρεπει να πληρωνω την συνδρομη μονο με πιστωτικη καρτα ή μπορω και με αλλον τροπο; ποσο ειναι τον μηνα η συνδρομη;

Δημοσ.
Θα διαφωνίσω μαζί σου για το θέμα του BenQ φίλε μου. Είναι μακράν το πιο γρήγορο και αθόρυβο.
ti na sou pw kai mono oti den hackarete einai ena trello meion ;) kata ta alla gia thn taxythta den 3erw na sou pw mias kai den nomizw na yparxoun benchs kai to oti fainete na kanei spin pio grhgora den exei na leei. Epishs den 3erw alla h benq san etaireia pote den me epeise gia poiothta kataskeyhs. Tespa egw den 8a eperna konsola me to benq drive

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...