.:VenoM:. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα! Εδώ και δύο μέρες εμφανίστηκε στον υπολογιστή μου ένα πρόβλημα. Το είχα καθαρίσει με υγρό (λιπαντικό!!!!) με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να BOOTαρει. Τέλοσπάντων, το πήγα στο μηχανικό και μου το έφτιαξε. Μου είπε όμως ότι η ψύκτρα μου δεν κουμπώνει καλά. Μπαίνω στα BIOS και βλέπω CPU Temp: 101 C System Temp: 45-50 C Τά 'χασα. Αυτό που με προβλημάτησε είναι ότι και σε παιχνίδια σαν το Counter Strike κολλάει... Λέτε να οφήλετε σε προβλημά υπερθέρμανσης, στην χαλασμένη ψύχτρα ή... στο υγρό που έριξα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
LiKBeAsT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 οταν λες σε παιχνιδια φανταζομαι εννοεις αφου παιξεις λιγο ετσι? αυτο αν δν κανω λαθος ειναι συνηθως thermal-problem..
nyne Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 101 den einai kalo...Alaxe psyxtra,frodise na koubwnei kala,bale nea pasta sthn cpu kai anemistirakia...
Razor333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα!Εδώ και δύο μέρες εμφανίστηκε στον υπολογιστή μου ένα πρόβλημα. Το είχα καθαρίσει με υγρό (λιπαντικό!!!!) με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να BOOTαρει. Τέλοσπάντων, το πήγα στο μηχανικό και μου το έφτιαξε. Μου είπε όμως ότι η ψύκτρα μου δεν κουμπώνει καλά. Μπαίνω στα BIOS και βλέπω CPU Temp: 101 C System Temp: 45-50 C Τά 'χασα. Αυτό που με προβλημάτησε είναι ότι και σε παιχνίδια σαν το Counter Strike κολλάει... Λέτε να οφήλετε σε προβλημά υπερθέρμανσης, στην χαλασμένη ψύχτρα ή... στο υγρό που έριξα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Βασικα με μια πρωτη ματια, νομιζα οτι μιλουσες για αμαξι και οχι για pc! Αν εχεις orb ψυκτρα by intel κατα 99% δεν πατησε καλα. Γνωμη μου παρε μια αλλη ψυκτρα, με 20ε εχει πολυ ανωτερες. Αλλα και παλι θες να την κρατησεις, για την βαλεις 100% σωστα καλυτερα να βγαλεις την μητρικη. Επισεις μην το παρακανεις με την παστα.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Λιπαντικό στο PC? OMG τι σκεφτόσουν?! Λοιπόν,το πρόβλημά σου είναι σίγουρα απο υπερθέρμανση γιατί και γω αυτό έχω παρατηρήσει με τον Pentium 4 που έχω στο άλλο PC. Για το λιπαντικό δεν ξέρω τι να σου πω (!!) αλλά σίγουρα έχεις ανάγκη νέα ψύκτρα και να βάλεις προσεκτικά όση πάστα χρειάζεται,αφού έχεις αφαιρέσει την παλιά πρώτα.
.:VenoM:. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ παιδιά... Το PC θα το παω σε τεχνικο για να μου αλλαξει ψυκτρα, γιατι μονος μου δεν μπορω. Επίσης να του πω να μου βαλει παστα, είναι απαραίτητη, η θα την βαλει αυτος και ας μη του πω εγω ?
flasher27 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 H πάστα ειναι απαραίτητη για την καλύτερη επαφή της ψύκτρας με τον επεξεργαστή.Θα σου βάλει χωρίς να του το πεις.Καλού κακού όμως διευκρίνησε το αυτό.
bilco Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ παιδιά... Το PC θα το παω σε τεχνικο για να μου αλλαξει ψυκτρα, γιατι μονος μου δεν μπορω. Επίσης να του πω να μου βαλει παστα, είναι απαραίτητη, η θα την βαλει αυτος και ας μη του πω εγω ? Μπα, δεν νομίζω να βάλει. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής, άμα πατάει καλά στην ψύκτρα, δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Έχω έναν ίδιο και χωρίς πάστα (έχει καθαρίσει τελείως από το βάλε-βγάλε) δεν βλέπω πάνω από 50
LiKBeAsT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής, άμα πατάει καλά στην ψύκτρα, δεν ανεβάζει θερμοκρασία. mporei na mn anebazei alla oso "kala" k na s fainetai oti pataei sthn ousia dn pataei...
.:VenoM:. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Βασικα έχει σπάσει ενα κομμάτι τις ψύκτρα και γι αυτο δεν κουμπώνει!
wert Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 CPU Temp: 101 C System Temp: 45-50 C Τά 'χασα. Αυτό που με προβλημάτησε είναι ότι και σε παιχνίδια σαν το Counter Strike κολλάει... Το ευχάριστο είναι ότι σε προβλημάτισε. :roll: Μέχρι να το πας να το φτιάξεις θα σου πρότεινα να μην ανοίγεις το pc. Τον ίδιο επεξεργαστή έχω και εγώ και αυτές τις μέρες πάνω από 40-42 βαθμούς δεν πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.