kentavros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Κατέβασα μια ταινία mp4 (είμαι κακό παιδί) θεωρώντας ότι θα την δώ στο media player αλλά τίποτα... δεν την παίζει. Έψαξα στο wikipedia και αν κατάλαβα καλά λέει ότι την παίζει και το real player. To κατέβασα κι αυτό αλλά τίποτα και με αυτό. Έχετε καμμιά ιδέα; Θέλει κάποιο άλλο player ή φταίνε τα codecs (που δεν ξέρω τί είναι);
bymafe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 katebase mia codes.kai an mporeis na deis kiolas ean periexei gia mp4 episis gia dokimase me qtime mafe
tzotzo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 δοκιμασε να κατεβασεις το k lite mega codec pack,και δεν θα χεις προβλημα. Πριν το εγκαταστησεις βγαλε οτι αλλον Player εχεις και κανε εναν καθαρισμο με το ccleaner,για να μην εχουν conflicts,τυχον codec
parsifal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ρίξε μια ματιά στο HOWTO της υπογραφής μου, ενότητα 4 και κάτω...
kentavros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Να είστε καλά παιδιά! Τα κατάφερα και το έπαιξα (αφού έκανα καμμιά 10αριά installations) και ήταν και τραγική μάπα το βιντεάκι... Δεν πειράζει όμως γιατί τώρα μπορώ να δώ ότι mp4 θέλω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.