koozoop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Χαίρετε! Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα μια LG226WTQ. Αν εξαιρέσουμε λίγο backlight bleeding στο κάτω μέρος τότε σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος (0 καμμένα pixel ), αλλά δυσκολεύομαι πολύ να ρυθμίσω σωστά τη φωτεινότητα και τα χρώματα. Μου φαίνεται ότι η οθόνη "μπλεδίζει" λίγο και το μαύρο δεν είναι και τόσο... μάυρο! Δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι ή είναι πρόβλημα της τεχνολογίας των TN. Σε επικοινωνία μου με την τεχνική υποστήριξη της LG μου είπαν ότι εαν δεν είμαι ευχαριστημένος μπορούν να το αλλάξουν αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω να το ρυθμίσω πριν φτάσω εκεί. Αν κάποιος έχει το αγοράσει το ίδιο monitor ας μου γράψει τα δικά του settings στο Forte Manager να δοκιμάσω μπας και το ρυθμίσω κάπως! Ευχαριστώ! Ξέχασα να πω ότι δεν έχω πειράξει καμία απολύτως ρύθμιση στο ATI Control Center...
REALZEUS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Min perimeneis apodosi epipedou CRT... to mavro den einai pote katamavro kai oi TN mpledizoune ligo. Episis i apodosi ton xromaton genikotera den einai kai o,ti kalytero. Mallon den exei tipota to monitor sou, apla tha prepei na to synithiseis. Kataramenes tft...
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ναι όντως έτσι όπως τα λέει ο Realzeus είναι αλλά νομίζω πως άμα είχες την 19" για πχ L196WTQ δεν θα ήταν τόση εμφανές η διαφορά, ισχύει? Τέσπα τι οθόνη είχες μέχρι τώρα? Μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμία φοτο τις οθόνης (να είναι ανοιχτή) άντε να παίζει και καμία ταινία
koozoop Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμιά φωτό.. Μέχρι πρότινος δούλευα σε μια LG1710M (TFT 17"). Τώρα την έχω για 2η δίπλα στην 22". Το μαύρο της είναι μαύρο!
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Φίλε άμα έχεις την μία δίπλα στην άλλη ή κοιτάς 2 οθόνες καθημερινά δεν νομίζω να την συνηθίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.