Προς το περιεχόμενο

Πρόταση κοσμήτορα του ΑΠΘ για τη σύσταση πανεπιστημιακής αστυνομίας

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω ότι ο υπάρχων νόμος είναι θεωρητικά καλός, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ,πρακτικά, είναι ανεφάρμοστος...

Έστω ότι ο κοσμήτορας όντως φοβάται τους φοιτητές του...Γιατί?

Γι αυτό που φοβούνται οι περισσότεροι, την κατάληψη.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι λέει μωρέ ο βλαμμένος.Θέλω εγώ και 5 νοματαίοι να καθήσουμε στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ να πιούμε μπύρες.Θα χουμε και τους μπάτσους πάνω από τα κεφάλια μας.Ας κοιτάξει να διώξει καμιά Ρεπούση και την κλίκα της και ας αφήσει τους μπάτσους.

Αυτό που ήδη ισχύει. Γινεται κακουργηματική ενέργεια στο χώρο του πανεπιστημίου; δεν υπάρχει άσυλο. Έχω την εντύπωση ότι ο κοσμήτορας περισσότερο φοβάται τους φοιτητές του παρά τους όποιους κακοποιούς.

Ναι ναι όλοι οι φοιτητές σε όλα τα ελληνικά πανεπιστημια είναι κλέφτες τεμπέληδες και λαλακισμένα.Καμιά σχέση με τα αξια παιδιά του deree και τα πλουσιόπαιδα που σπουδάζουν σε wanna be universities του εξωτερικού.

Και όποιος γουστάρει τους μπάτσους τόσο πολύ ας κάνει ένα σύλλογο προστασίας μπάτσων από τις επιθέσεις των κακών φοιτητών γιατί οι μπάτσοι και τα ΜΑΤ έχουν και αυτοί οικογένεια.:twisted:

150 καταγγελίες κυρίως για κλοπές αυτοκινήτων, εμπορία ναρκωτικών και ληστείες φοιτητών και περαστικών στον πανεπιστημιακό χώρο

Στις μικροκλοπές πρώτοι είναι οι αλλοδαποί στη χώρα μας.Αρα να κοιτάξει το κράτος να ξαποστείλει μερικούς για να λυθεί το πρόβλημα

Δημοσ.

Μ@λ@κιες όλα τα σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία. Δεν θα κάνουν τίποτα απολύτως… Θα είναι ακόμα κάποιοι άχρηστοι που θα πληρώνονται για να πίνουν καφέ… Ξέρω και σε άλλα τμήματα που υπάρχουν security τι κάνουν… Πίνουν καφέ, καφέ καφέ ε και καφέ μωρέ.

Και οι πανεπιστημιακή αστυνομία το ίδιο θα κάνει... Και ποιος από την πανεπιστημιακής αστυνομίας θα πάει να πιάσει κάποιον που πουλάει ναρκωτικά? Αστειάκια λέμε τώρα? Ή σιγά μην πλησιάσουν κανέναν που πάει να κλέψει αυτοκίνητο. Αυτούς που απλά αράζουν και πίνουν καμιά μπύρα θα ενοχλούν και θα τους διώχνουν από τον χώρο…

Τώρα η αστυνομία… Χμ, ε άμα γίνετε όντος κάτι, ε ας τους φωνάζει ο κοσμήτορας να μπαίνουν στον χώρο του ασύλου, και να τους συλλαμβάνουν…

Τώρα οι μικροκλοπές δεν θα σταματήσουν… Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΥΓ: Ξέρουμε και στα μέρη που δεν έχει άσυλο πόσο καλά τα προσέχει η αστυνομία… Και φυσικά στα μέρη αυτά δεν φοβάται κανένας να περπατήσει μετά της 10 το βράδυ! Κλοπές δεν σημειώνονται, ναρκωτικά δεν πωλούνται, κοινώς όλα υπό έλεγχο! Με τόσο καλή δουλειά που κάνει αστυνομία, ε ας μπαίνουν και στα πανεπιστήμια αφού θέλουν τόσο πολύ να μας προστατέψουν (!!!), να σταματήσουν και εκεί οι κλοπές και η πώληση ναρκωτικών μιας και έχουν σταματήσει παντού.

Δημοσ.

Γηρυόνη για δώσε ένα παράδειγμα.Γιατί βλέπω να σταμπάρουν παιδιά 'αριστερίστικων' οργανώσεων ως υποψήφια μέλη "τρομοκρατικών οργανώσεων".Πχ ο Κουφοντίνας ο Ξηρός δεν έγιναν ξαφνικά 'αριστεροί'

Δημοσ.
Τι λέει μωρέ ο βλαμμένος.Θέλω εγώ και 5 νοματαίοι να καθήσουμε στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ να πιούμε μπύρες.

Ωραία χρήση του πανεπιστημιακού χώρου κάνουν κάποιοι, λες και είναι τσιφλίκι τους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που η ελευθερία καταλήγει στην ασυδοσία.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος του να διατηρηθεί η έννομη τάξη σε πανεπιστημιακούς χώρους. πέρα από την παρέμβαση της αστυνομίας, όταν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις. Η χρήση πανεπιστημικής αστυνομίας δεν νομίζω πως θα ωφελήσει σε κάτι.

Δημοσ.
Ωραία χρήση του πανεπιστημιακού χώρου κάνουν κάποιοι, λες και είναι τσιφλίκι τους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που η ελευθερία καταλήγει στην ασυδοσία.

λέπλέπω καμιά

Εχεις δει καμιά κολλεγιακή ταινία στις ΗΠΑ?Ε αν δεις εκεί έχουν εκτάσεις με γκαζόν και οι λευκοί πίνουν μπύρες και οι μαύροι καπνίζουν μπάφο.δε βλέπω καμιά πανεπιστημιακή αστυνομία :lol:

Δημοσ.

Φυσικά και δεν είναι αδίκημα, αυτό που λέω είναι πως τα πανεπιστήμια γέμισαν από κάθε καρυδιάς καρύδι, που μόνο για τον πραγματικό λόγο ύπαρξης του πανεπιστημίου και την σωστή λειτουργία του δεν ενδιαφέρονται. Όπως είπε και ο παραπάνω φίλος, ας καπνίζουμε μπάφο στο πανεπιστήμιο ελεύθερα, για να γίνουμε σαν τα αμερικάνικα...

Δημοσ.

Το σίγουρο κατά τη γνώμη μου είναι οτι τα Πανεπιστήμια χρειάζονται φύλαξη και μέχρι στιγμής δεν την έχουν. Αν δε μπορεί να μπει η αστυνομία σε αυτά τότε η επόμενη λύση είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία ή κάτι ανάλογο.

Δημοσ.
Όπως είπε και ο παραπάνω φίλος, ας καπνίζουμε μπάφο στο πανεπιστήμιο ελεύθερα, για να γίνουμε σαν τα αμερικάνικα...

ελεύθερα είπα όποιος θέλει όποιος δε θέλει ας παίζει τόμπολα.και όχι εν ώρα μαθήματος σαφώς

τότε η επόμενη λύση είναι η πανεπιστημιακή αστυνομία ή κάτι ανάλογο.

με τι αρμοδιότητες δλδ?Οπως στις ΗΠΑ που αν θέλω να παρουσιάσω εργασία με laptop θα μου το ελέγχουν μην τυχόν έχει βόμβα:lol:H θα φακελώνουν τον κάθε μουσουλμάνο φοιτητή μην τυχόν και έχει σχέσεις με Αλ Κάιντα

Συνεπως παίρνουμε τα καλά των ΗΠΑ ελευθερία στο να κάνει κάποιος ότι θελει εφόσον σέβεται τον άλλο και απορρίπτουμε τα κακά πχ υπερβολικός έλεγχος

Δημοσ.

Ο Πανεπιστημιακός αστυνομικός θα μπορούσε να ελέγχει τους χώρους του πανεπιστημίου και να παρεμβαίνει συλλαμβάνοντας τον "έχοντα τη βόμβα" με σκοπό στη συνέχεια να κληθεί η Ελληνική Αστυνομία να τον "παραλάβει" και τελικά να κινηθεί νομικά το Πανεπιστήμιο εναντίον του για "κατοχή βόμβας".

Δημοσ.

Ναι γιατί συνέχεια στη σχολή βλέπω άτομα με λάπτοπ τα οποία είναι καμουφλαρισμένες βόμβες για δυο λόγους

Για διακίνηση ναρκωτικών πχ είναι γνωστό ότι τα φωτοτυπάδικα λειτουργούν γι αυτό το λόγο

και β) όσοι δεν έχουν τσάντα ταχυδρόμου είναι ασφαλίτες.

Πέρα από την ανεπιστημονική φαντασία στα πανεπιστήμια διακινούνται καθημερινά γύρω από αυτά περί τα 2000 άτομα.φαντάζεσαι να ελέγχανε και τους 2000 τι θα γινόταν?Και πως θα γίνεται ο έλεγχος όπως στα γήπεδα?βλέπεις πως έχει πολλά κενά το μέτρπ

Δημοσ.
Αν εφαρμοστεί σωστά θα είναι μία από τις καλύτερες κινήσεις που έχουνε κάνει τα πανεπιστήμια.

Στο ελλαντα τπτ δεν εφαρμόζεται σωστά.

Από τα οικονομικά προγράμματα που προσπαθεί να προσομοιώσει ο Αλογοσκούφης, μέχρι άκουσον ακουσον το επίδομα 1000 ευρώ ατόμων κάτω του ορίου φτώχιας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...