Προς το περιεχόμενο

o/c help

lotr_4_ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εχω το παρακατω συστημα και σκεφτομαι να κανω ο/c στη cpu.

CPU--> Athlon 64 4200+ 2,21GHz

Mobo-->Asus M2N32 SLI DELUXE

GPU-->Ge Force 8500GT

RAM-->Kingston So DIMM 2X1GB 667MHz

PSU-->Akasa 500W

Επειδη δεν εχω ξανακανει ο/c θα ηθελα τη βοηθεια σας.Αν μπω στο BIOS-->Jumper configuration και επιλεξω Overclocking 3%,5%,8% η 10% θα γινει κατι? παρακαλω αν εχω γραψει καμια κοτσανα συγχωρεστε με γιατι ειμαι νεος στο χωρο του ο/c. Ευχαριστω.

Δημοσ.

k egw tin idia aporia exw alla me ta ekseis xarxaktiristika:

cpu: q6600 + cooler ultra 120 extreme (enas eida ton pige apo 2.4 sta 3.4 ghz... k 3 emena den me xalane)

mobo: n680sli-dq6

gpu: evga 8800gtx

ram: super talent 2x1gb ->800ares

psu: toughp power 850w

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά.

Για τον isspro βρήκα αυτό http://www.hothardware.com/articles/Gigabyte_GAN680SLIDQ6/?page=3.

Εδώ θα δεις που πρέπει να πας για να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Για τον lotr_4_ever βρήκα αυτό. http://www.hardwaresecrets.com/article/339/9

Επειδή έχω διαφορετικό mobo,με διαφορετικό BIOS,όταν βρω ευκαιρία θα σου πω τι περίπου πρέπει να κάνεις σε κάθε ρύθμιση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

pappous_soulis ο οδηγος που μου εδωσες φαινεται πολυ καλος.Οταν θα τον κοιταξω θα σου πω γιατι τωρα δεν προλαβαινω.Επισης οταν μπορεσεις πες μου αυτα που λες.ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

thx pappous. paw na to koitaksw. mono bios peirazw? cpu den akoumpaw (kyriolektika)?

se periptwsi pou ton kapsw me kalyptei i egyisi etsi? to paizw touristas k ola kala... e?

Δημοσ.

Πριν κανεις οτιδήποτε θα πρεπει να διαβασεις καποιες βασικες εννοιες και ορους ωστε να ξερεις τι ακριβως κανεις.

υπάρχει ενας καλό οδηγός ΕΔΩ

Αν ομως δεν εχεις σκοπο να κατσεις να διαβασεις 5 πραγματα σε συμβουλευω να αφησεις το hardware στα default

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...