lotr_4_ever Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Γεια σας παιδια,εχω το παρακατω συστημα και σκεφτομαι να κανω ο/c στη cpu. CPU--> Athlon 64 4200+ 2,21GHz Mobo-->Asus M2N32 SLI DELUXE GPU-->Ge Force 8500GT RAM-->Kingston So DIMM 2X1GB 667MHz PSU-->Akasa 500W Επειδη δεν εχω ξανακανει ο/c θα ηθελα τη βοηθεια σας.Αν μπω στο BIOS-->Jumper configuration και επιλεξω Overclocking 3%,5%,8% η 10% θα γινει κατι? παρακαλω αν εχω γραψει καμια κοτσανα συγχωρεστε με γιατι ειμαι νεος στο χωρο του ο/c. Ευχαριστω.
isspro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 k egw tin idia aporia exw alla me ta ekseis xarxaktiristika: cpu: q6600 + cooler ultra 120 extreme (enas eida ton pige apo 2.4 sta 3.4 ghz... k 3 emena den me xalane) mobo: n680sli-dq6 gpu: evga 8800gtx ram: super talent 2x1gb ->800ares psu: toughp power 850w
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παιδιά. Για τον isspro βρήκα αυτό http://www.hothardware.com/articles/Gigabyte_GAN680SLIDQ6/?page=3. Εδώ θα δεις που πρέπει να πας για να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Για τον lotr_4_ever βρήκα αυτό. http://www.hardwaresecrets.com/article/339/9 Επειδή έχω διαφορετικό mobo,με διαφορετικό BIOS,όταν βρω ευκαιρία θα σου πω τι περίπου πρέπει να κάνεις σε κάθε ρύθμιση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
lotr_4_ever Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 pappous_soulis ο οδηγος που μου εδωσες φαινεται πολυ καλος.Οταν θα τον κοιταξω θα σου πω γιατι τωρα δεν προλαβαινω.Επισης οταν μπορεσεις πες μου αυτα που λες.ευχαριστω πολυ.
isspro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 thx pappous. paw na to koitaksw. mono bios peirazw? cpu den akoumpaw (kyriolektika)? se periptwsi pou ton kapsw me kalyptei i egyisi etsi? to paizw touristas k ola kala... e?
phovos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πριν κανεις οτιδήποτε θα πρεπει να διαβασεις καποιες βασικες εννοιες και ορους ωστε να ξερεις τι ακριβως κανεις. υπάρχει ενας καλό οδηγός ΕΔΩ Αν ομως δεν εχεις σκοπο να κατσεις να διαβασεις 5 πραγματα σε συμβουλευω να αφησεις το hardware στα default
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.