Προς το περιεχόμενο

PSP Overclocking.

Georgio4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω στο PSP το 3,40 ΟΕ και μολις παω να παιξω το Ratchet And Clank Size Matters μου κολλαει. Ανακαλυψα πως αν απο το recovery menu ρυθμισω την cpu speed στα 266+ ανω λειτουργει. Ειναι ασφαλης η λυση αυτη ή μηπως παιζει κινδυνος βλαβης;;;

Λαθος, τελικα στα 300 κ πανω Mhz λειτουργει... υπαρχει περιπτωση ζημιας εαν το εχω στα 300 ή στα 333?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ορισμενα παιχνιδια χρειαζονται υψηλοτερους χρονισμους.Απλα θα σου τελειωνει η μπαταρια λιγο πιο γρηγορα:wink:

Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι κάτι που γρήγορα θα αντιληφθείς! Η μπαταρία θα αρχίσει να αδειάζει πιο γρήγορα. Μπορείς να ανεβάσεις και την ταχύτητα ανάγνωσης σου umd αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτά θα λύσουν το πρόβλημά σου...

Δημοσ.
Mono sta .iso paixnidia tha deis diafora. Sta homebrew kai sta games apo ps1 kai na to allakseis den iparxei diafora :)

Tα περισσότερα homebrew & emulator overclocaroun την CPU από μονα τους στα 333 ασχέτως αν εσύ έχεις 222 στο recovery.

αυτό γίνετε για να τρέχουν με πλήρη ισχύ ,και τίποτα άλλο.

Όχι δεν επηρεάζει το PSP ,εκτος ότι τελειώνει η μπαταρία γρηγορότερα.

Δημοσ.

Ωραια πολυ χαιρομαι... το εχω βαλει στα 300 αλλα μαλλον θα το βαζω μονο οταν παιζω Ratchet, ευχαριστω πολυ παιδια! (Οσο για το UMD speed, δεν ενδιαφερομαι, δεν χρησημοποιω :-P)

Δημοσ.
Οσο για το UMD speed, δεν ενδιαφερομαι, δεν χρησημοποιω :-P

μα καλά... και πώς παίζεις :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Το δικό μου από το Πάσχα είναι χρονισμένο στα 333 και δεν έχει παραουσιάσει κανένα πρόβλημα !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...