Προς το περιεχόμενο

ASUS P5B & E6400

DIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω μ/β το οποιο μεχρι σημερα επαιζε ρολοι με εναν prescott 3,2 .αγορασα εναν Ε6400 τον τοποθετησα ανοιγω το pc το συστημα δουλεει αλλα δεν μπουταρει.δεν ακουγεται κανενας χαρακτηριστικος ηχος για προβλημα στον επεξεργαστη η στις μνημες απλα το συστημα δεν μπουταρει,δεν βλεπω τιποτα στην οθωνη.εκανα αναβαθμιση στο ΒΙΟς αλλα τιποτα.εχει κανενας το συσγκεκριμενο μ/β με core duo επανω να μου πει μια γνωμη??? υποψιν οι μνημες που εχω ειναι αυτες http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_rev_2_dual_channel

Για να γινω σαφης δεν εννοω οτι το μηχανημα κολαει εννοω οτι ανοιγουν οι σκληροι, οι ανεμηστηρες ακουω τα drive αλλα δεν κανει post οποτε ουτε στο bios μπορω να μπω ουτε πουθενα .

επεισης εχω για τροφοδωτικο ενα enermax 485κw λετε να χρειαζετε ποιο δυνατο ο Ε6400????

οποιος μπορει να βοηθησει ας ποσταρει

Δημοσ.

Dokimase ta exis:

a] clear cmos -vgazontas battery, i akomi kalytera apo jumperaki mitrikis, des sxetika sto manual tis :wink:

b] xanavale tin palia sou cpu => an ekkinei tote ftaiei i nea! An pali den ekkinei pigaineis sto

c] allagi vga: an den vlepeis tipota, me kammia cpu, mporei na ftaiei afti :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...