NickTheGreek-07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σε όλους.Έχω το παρακάτω τροφοδοτικό και θα ήθελα να μάθω άν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο καινούργιο σύστημα που θα φτιάξω.Σκέφτομαι για τον Q6600 ή τον C2D 6850 με μια εκ των 8800gtx ή hd2900 .Μέ λίγα λόγια θα είναι αρκετα τα watt ή όχι.Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=42
@topos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Θα τα σηκωσει σε στοκ καταστασεις χωρις ιδιαιτερο προβλημα... Τωρα εαν πας σε q6600 κ x2900 , εχεις + 2-3 σκληρους/2-3λοιπες καρτες/4stick ram και σκοπευεις να τους τραβηξεις μπολικα κλοκια τοτε μαλλον θα δυσανασχετησει...
NickTheGreek-07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Φίλε μου ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου.Σκέφτομαι να έχω έναν σκληρό δίσκο , 1 dvd player-writer και για αρχή 2gig ram σε στοκ όπως λες καταστάσεις.Aντε να βάλω και κάποια κάρτα ήχου το πολύ.
evansdimo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Απο τη στιγμη που θα διαθεσεις ενα αρκετα σεβαστο ποσο χρηματων για μια 8800 GTX η 2900, ειναι κριμα να λυπηθεις λιγα χρηματα ακομη για ενα καλο τροφοδοτικο και για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο. (Πως θα σου φαινοταν αν σου καιγοταν μια καρτα των 500 ευρω απο κακες τασεις και σκαμπανεβασματα?) Φιλικα...
Modkiller Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πάντα καλό τροφοδοτικό!!! Όπως τα λέει ο evansdimo. Εγώ θα σου έλεγα αν να πάρεις το 850άρι...
takos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πάντα καλό τροφοδοτικό!!!Όπως τα λέει ο evansdimo. Εγώ θα σου έλεγα αν να πάρεις το 850άρι... einai ipervloli to 850W:), mia hara apodidi to 600W pros to paron. argotera vlepoume:-).
liopyr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 εγώ με αυτά της υπογραφής, και 3 HDD πάνω,1 DVD και κάρτα tv, και ψιλοκλοκάκια, δεν μου έχει διαμαρτυρηθεί καθόλου... και οι τάσεις του είναι σταθερότατες... φίλε evansdimo έχεις ακούσει γενικά για σκαμπανεβάσματα στα συγκεκριμένα τροφοδοτικά???
evansdimo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Απλα δεν εχω εμπιστοσυνη στα no name, και ενταξει θεωρω χαζομαρα να δωσεις 500 ευρω για μια γαματη καρτουλα και να λυπηθεις πεντε φραγκα για να της δωσεις σωστη τροφοδοσια. Τροφοδοτικα που πιστευω ειναι αρκετα καλα ειναι τα Enermax, Heroichi και Tagan.
.:VenoM:. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ρε παίδες δεν καίγετε τίποτα απο το τροφοδοτικό, αφού έχει ασφάλεια... Και να καεί, θα καεί η ασφάλεια(εκείνη που μοιάζει σα λαμπίτσα) και όχι τα υποσυστήματα....
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Cough, cough ... :razz: Εγώ γιατί γνωρίζω πολλά άτομα που το psu τους πήρε και άλλα components μαζί κάτω από το γρασίδι ? :razz: Καλά τροφοδοτικά είναι τα: Corsair (Seasonic rebranded), Silverstone Olympia, Seasonic M12/S12 Full Range/S12 II Energy+, Heroichi Windmill Pro/Win Power/ Cougar, PCP&C, Zippy, Tt Toughpower, Etasis, Enermax Infinity (νέα revision)/Galaxy (αν και είναι πολυυυυ υπερτιμημένα ... :razz:) και μετά έρχονται τα Tagan :razz: ... :razz: Όσο για το πρόβλημα του Topic Starter, συμφωνώ με τον @Topos :wink: (βλέπε #2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.