Προς το περιεχόμενο

Αγορές Online απο εξωτερικό....

Thomous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια παραγγελία απο αγγλία συνολικής αξίας 1.168 ευρώ.Μου είπαν πως η παραγγελία μου είχε αποσταλεί την προηγουμενη Τρίτη 31/7,αλλά ακόμα δεν μου έχει φτάσει.Επιπλέον τα μεταφορικά έξοδα ήταν γύρω στα 45 ευρώ.Επίσης δεν μου είπαν αν θα αποστέλονταν αερόπορικώς ή με πλοίο.Τι να υποθέσω?Τι μπορεί να έχει γίνει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

τίποτα...είναι πολύ νωρίς ακόμα...Πέρασαν μόνο 7 μέρες εκ των οποίων οι 2 ήταν μη εργάσιμες... Χαλάρωσε λίγο... Εδώ 1 γράμμα να στείλεις μέσα στην Ελλάδα κάνει 3-4 μερες να φτάσει.. Άμα είσαι άτυχος και το πακέτο είναι και μεγάλο μπορεί να κάνει βδομάδες να έρθει....

Δημοσ.

Από Αγγλία μου έκανε 4 εβδομάδες.

Αλλά τα μεταφορικά ήταν μόλις 1.60 λίρες

130 Ε αγορές

εσύ πολύ το ρισκάρεις με 1.168 ευρώ πάντως

Δημοσ.

4 εβδομάδες?με αεροπλάνο η με πλοίο..αν είναι με πλοίο μου φαίνεται λογικό,αλλά αν είναι με αεροπλάνο....απογοητεύτηκα γιατί χρειάζομαι την παραγγελία πριν τις 20/8.

Δημοσ.

Πολύ μεγάλο το ποσό πάντως… Είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσουν τελωνείο? Αν περάσουν τότε θα έχεις πρόβλημα μεγάλο…

Από μέρες εντάξει χαλάρωσε. Δεν έχουν περάσει και πολλές. Έχουν περάσει κάπου 4,5 εργάσιμες… Περίμενε λίγο ακόμα. Μέχρι Πέμπτη Παρασκευή και αν δεν έχουν έρθει επικοινώνησε με την εταιρία να στου στείλουν τον κωδικό δέματος. Φαντάζομαι δεν θα είναι σε ένα δέμα μέσα όλα. Από Αμερική μέσα στον Ιούλιο που πήρα κάτι πράγματα μου ήρθανε μέσα σε 10μέρες (όχι εργάσιμες). Οπότε Αγγλία δεν νομίζω να πάνε με πλοίο τα δέματα. Δεν νομίζω καν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Με αεροπλάνο λογικά θα έρθουν.

Δημοσ.

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι!Τι ήταν αύτο που είπες για το τελωνείο?

Μη μου λές τέτοια σε παρακαλώ...γιατί και εδώ κατι φιλαράκια που ρώτησα άρχισαν να πετάν μου πετάν κατι για εκτελωνισμούς και τέτοια...Και λες για να εκτελωνιστούν να χρειάζονται αρκετά χρήματα?

Δημοσ.
Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι!Τι ήταν αύτο που είπες για το τελωνείο?

Μη μου λές τέτοια σε παρακαλώ...γιατί και εδώ κατι φιλαράκια που ρώτησα άρχισαν να πετάν μου πετάν κατι για εκτελωνισμούς και τέτοια...Και λες για να εκτελωνιστούν να χρειάζονται αρκετά χρήματα?

Ηρέμησε δεν είμαστε στο 1980 !

Από χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης, τίποτα δεν περνάει από τελωνείο ! 100% σίγουρο.

Περιορισμός υπάρχει στα αυτοκίνητα, καπνό, αλκοόλ...αυτά νομίζω.

Δημοσ.

Με την ευκαιρία, θέλω αγοράσω από Αμερική, έχει κανείς εμπειρία? είναι ασφαλές?

Πρόκειτε για ιατρικό μηχάνημα, εδώ έχει 3000?, από Αμερική 800? !

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ε, από όπου κι αν αγοράσεις, σημασία έχει ο έμπορας.

Άλλο να αγοράζεις από amazon και άλλο να αγοράζεις απ' τον armagedon της γειτονιάς.

Δημοσ.

Thomous συγνώμη :) . Ναι τώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση τέλος τα τελωνεία. Συγνώμη που σε τρόμαξα... Πάντως αν περνούσαν από τελωνείο τότε το καπέλο θα ήταν αρκετό…

naftis από Αμερική περνάει τελωνείο… Και ειδικά κάτι που είναι ηλεκτρονικό. Τώρα δεν ξέρω τι καπέλο θα φας. Αλλά αφού εκεί κάνει 800 και εδώ 3000 ε δεν νομίζω το καπέλο να είναι 2.200euro! Απλά το θέμα είναι το βάρος και το πόσο ευαίσθητο μηχάνημα είναι. Εδώ και τα ρούχα ενός από το insomnia έλεγε ότι τα περάσανε από τελωνείο! Κάνε ένα search και θα βρεις διάφορα.

Τώρα εμένα δεν ξέρω, αθλητικό εξοπλισμό ( ήδη ένδυσης, κάτι προστατευτικά και παπούτσια) που έχω πάρει 2 φορές δεν πέρασε τελωνείο.

Δημοσ.
Thomous συγνώμη :) . Ναι τώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση τέλος τα τελωνεία. Συγνώμη που σε τρόμαξα... Πάντως αν περνούσαν από τελωνείο τότε το καπέλο θα ήταν αρκετό…

naftis από Αμερική περνάει τελωνείο… Και ειδικά κάτι που είναι ηλεκτρονικό. Τώρα δεν ξέρω τι καπέλο θα φας. Αλλά αφού εκεί κάνει 800 και εδώ 3000 ε δεν νομίζω το καπέλο να είναι 2.200euro! Απλά το θέμα είναι το βάρος και το πόσο ευαίσθητο μηχάνημα είναι. Εδώ και τα ρούχα ενός από το insomnia έλεγε ότι τα περάσανε από τελωνείο! Κάνε ένα search και θα βρεις διάφορα.

Τώρα εμένα δεν ξέρω, αθλητικό εξοπλισμό ( ήδη ένδυσης, κάτι προστατευτικά και παπούτσια) που έχω πάρει 2 φορές δεν πέρασε τελωνείο.

Βέβαια, από USA περνάει από τελωνείο αφού δεν είναι ΕΕ.

ΔΕν τίθεται θέμα βάρους η ευαισθησίας. Οι φόροι γενικά μπαίνουν πάνω στην αξία αγοράς. Τα ιατρικά μηχανήματα δεν έχουν φόρους εκτός από ΦΠΑ που είναι 8% και κάποια μικρα τραπεζικά έξοδα 0,05 νομίζω...

Καταλαβα πάντως, απο την υπάρχουσα εμπειρία, ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα για αγορά από USA όσον αφορά την ασφάλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...