Προς το περιεχόμενο

Philips HTS5000W

johndoes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα home cinema Philips HTS5000W. Τα πίσω ηχεία είναι ασύρματα: υπάρχει ένας ασύρματος δέκτης και τα ηχεία συνδέονται ενσύρματα με το δέκτη.

Η ποιότητά του είναι πολύ καλή, ειδικά ως προς τον ήχο. Το γεγονός ότι παίζει και DivX (με ελληνικούς υπότιτλους σε φορμά .idx/.sub) το καθιστά μια πολύ καλή αγορά.

Ή μήπως όχι; Το βασικό μου πρόβλημα, που εμφανίστηκε εδώ και λίγο καιρό, είναι ότι τα πίσω ηχεία δεν παίζουν. Μπορεί στην αρχή μιας ταινίας να παίζουν κανονικά, αλλά μετά από λίγη ώρα ξαφνικά σταματάνε. Κάνοντας το test για την ένταση των ηχείων (χωρίς ταινία), ενίοτε λειτουργούν κανονικά, ενίοτε κάνουν σαν ν' ακούγονται παράσιτα και άλλες φορές απλά δε λειτουργούν. Έχω δοκιμάσει ν' αλλάξω και τη συχνότητα εκπομπής της κεντρικής μονάδας, αλλά, εκτός του ότι ο δέκτης απέχει λιγότερο από τρία μέτρα και δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο ανάμεσα στις δύο κεραίες, δεν επήλθε καμία αλλαγή. Ο δέκτης έχει ένα λαμπάκι που είναι πράσινο όταν (υποτίθεται ότι) δουλεύει κανονικά και κόκκινο όταν δε δουλεύει (επειδή π.χ. η κεντρική μονάδα είναι off). Πριν από λίγο έβλεπα και πάλι τους 300 αλλά ενώ το λαμπάκι στην αρχή ήταν πράσινο, μετά από λίγο κοκκίνησε και μαζί μ' αυτό κι εγώ απ' το κακό μου!

Τα γράφω όλ' αυτά με την ελπίδα ότι και κάποιος άλλος χρήστης του Insomnia έχει το Philips HTS5000W και έχει αντιμετωπίσει (μ' επιτυχία) το ίδιο πρόβλημα. Πριν λοιπόν, το πακετάρω και το πάω στο service, μήπως υπάρχει κανείς χριστιανός, μουσουλμάνος, βουδιστής, άθεος, καλός άνθρωπος εν γένει, που να μπορεί να βοηθήσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

τη εννοεις οταν λες οτι παιζει ελληνικους υποτιτλους χωρις να αναβαθμησεις το firmware? και εμενα το εκανε αυτο και αλλαξα ηχεια και ειναι μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...