Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Στον μπροστινό σκέφτομαι να το κάνω πάντως αρκετά σοβαρά....παίρνοντας το θα δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 δηλαδή πόσα Watt θα ήταν άνετα για ένα τέτοιο σύστημα? Mε το TT toughpower 750 θα ησουν καλυμενος για ολα εκτος απο crossfire x2900xt/sli gtx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Παρακαλώ να τονίσουμε οτι απο hermaltake τροφοδοτικά μόνο τα toughpower είναι καλά, όλα τα άλλα είναι για τα μπάζα 100%.Ειδικά τα τρ2 δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο qtec:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 @little_john: Δεν χρειάζεται να το τονίσεις... Είναι ήδη ευρέως γνωστό και διαδεδομένο ... :wink: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ TR2 ΚΑΙ TRUEPOWER !!! :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ TR2 ΚΑΙ TRUEPOWER !!! :razz: Truepower ή Purepower? τεσπα μάλλον δεν νομίζω να κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού όπως λέω και στο ποστ #23, ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Παιδιά τελικά θα πάρω το 750άρι toughpower και για κουτί λέω το soprano αλλά το πιο καινούργιο....δείτε εδώ και πείτε μου γνώμες. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Σοπρανο ποιο λες, το DX? Για το τροφοδοτικο συμφωνω απολυτα. Τωρα οσον αφορα το κουτι, εγω αν δεν ειχα παρει το σοπρανο το απλο που πηρα και επελεγα σημερα, θα επαιρνα το Chieftec FULL ATX CX-03 Black που με 69 ? το θεωρω φοβερη προσφορα και ειναι και full tower και chieftec (οχι τπτ noname). Απλα οταν παραγγειλα εγω για κακη μου τυχη ειχε τελειωσει απ το πλαισιο και δεν υπηρχε και πηγα στη 2η επιλογη στο σοπρανο. Σκεψου το αν θες. :wink: Το μονο κακο του chieftec νομιζω ειναι οτι δεν εχει πανω του ενσωματωμενους ανεμιστηρες και πρεπει να τους αγορασεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ναι αυτό εννοούσα...σόρρυ που δεν έβαλα λινκ, μόλις το έκανα edit...δεν θέλω full tower...no space... edit: η βασική μου ερώτηση είναι άμα έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο στα 100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Τελικά όπως ανάφερα το τροφοδοτικό θα το πάρω κανονικά με εγγύηση αλλά το κουτί λέω όχι, εσείς τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Mια χαρά είναι και το psu, και το κουτάκι :wink: Μην κολλάς πουθενά ... :wink: Εγγύηση για το κουτί ? Τί να την κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Τπτ αλλά άμα έχει τπτ σπασμένο ή κάνα φωτάκι ή ανεμιστήρας δεν δουλεύει μετά θα το κάνω κάδρο να το κοιτάω Πάντως συμφωνείς να πάρω το τροφοδοτικό χωρίς εγγύηση ή λες να μου βγάλει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καινούργιο χωρίς εγγύηση ... ? Δεν σε καταλαβαίνω ρε kagkoure ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καινούργιο χωρίς εγγύηση ... ? Δεν σε καταλαβαίνω ρε kagkoure ... Λοιπόν μπορώ να το αγοράσω καινούργιο αλλά χωρίς απόδειξη και εννοείται χωρίς εγγύηση (να γλιτώσω κάνα 40άρι) αλλά έχω ενδοιασμούς μήπως έχει κανένα πρόβλημα το κουτί ή το τροφοδοτικό :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα :wink: Εγώ θα τα έπαιρνα πάντως ... Tt Toughpower είναι αυτό ρε συ :grin: Όσο για τα άσπρα γράμματα, ξέρεις μπορείς να στείλεις και pm :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 toughpower 850w mas kanei gia GTX SLI?? +q6600 + 3 dvd-rw + othoni... klp klp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.