@topos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Την προκειμένη στιγμή, τροφοδοτεί άνετα o/ced Q6600 και 8800GTX ... :wink: To ποσο ανετα τωρα ειναι σχετικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ξέρεις εσύ κανένα pc που τα υποσυστήματά του να μην χρειάζονται ρεύμα για τη λειτουργία τους ? :razz: Τα Αmps (Α) είναι η μονάδα μέτρησης της έντασης του ρεύματος ... :wink: oxi den katalaves tin erotisi mou... thelo na po oti,to ena psu exei px 30A kai to allo 18A,auti i diafora sta Αmps pou xrisimevei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Συγνώμη αλλά με 3ε παραπάνω παίρνεις το Tt Toughpower 700W που είναι πολύ καλύτερο ... :wink: Το είδα και εγώ αυτό Γιώργο, το θέμα είναι όταν λες ότι είναι πολύ καλύτερο εννοείς ποιοτικά ή στα Watt?:???: Ένα μειονέκτημα που πιστεύω πως έχει είναι ότι είναι crossfire certificate, ενώ μάλλον θα πάω για Nvidia (αλλά πάντα 1 κάρτα), λες να επηρεάσει καθόλου?:???: Κατά τα άλλα έχει ένα πλεονέκτημα (μου φαίνεται) πως δεν βάζεις όλα τα καλώδια...μην εμποδίζουμε και το airflow To ποσο ανετα τωρα ειναι σχετικο... δηλαδή πόσα Watt θα ήταν άνετα για ένα τέτοιο σύστημα? EDIT: από τα παρακάτω ποίο είναι πιο ποιοτικό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700141 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700493 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@byZo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 ...Να πω ότι το δικό μου windmill pro 500 είναι μαύρο και με blue led. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Φιλε Kagkouros αν δεν εχεις καταληξει ακομα για κουτι επειδη ειδα τωρα τις ερωτησεις σου για το σοπρανο να σου πω λοιπον. Τα πλαστικα που εχουν για τους σκληρους απλα δε μπορουσα να τα κουμπωσω με τπτ. Μα τα πιεσα μα τα ζορισα, τπτ και τα παρατησα για να μη σπασουν και μου μεινουν στα χερια. Βιδες δοξα τω Θεω ειχε ενα καρο μαζι με το κουτι και τους στηριξα ετσι (παιρνει 2 βιδες απ τη μια και μια βιδα απ την αλλη). Επισης τα πλαστικα στηριγματα για τις pci ηταν μετριας στηριξης αφου η καρτα γραφικων "ψιλο-επαιζε" και ηταν λασκα οποτε το ξηλωσα ολο και εβαλα και κει κλασικα βιδες. Σημερα επισης εκοψα και τα σιδερενια πλεγματα μπροστα στον ενα ανεμιστηρα και πισω στον αλλο με ενα κοφτακι και βελτιωθηκε ακομα περισσοτερο το airflow. Α και το πορτακι μπροστα νταξει μη φανταστεις καμια τρελη ποιοτητα αλλα ουτε και ντιπ ψευτικο οπως το περιμενα. Απλα δε θελει ζορι πολυ και συχνο ανοιξε-κλεισε. Τροφοδοτικο παρε ενα toughpower. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ok kostelo ευχαριστώ για την αναλυτική απάντησή σου. Και εγώ προς Toughpower οδεύω αλλά έχει καλύτερη ποιότητα από το Heroichi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Και τα δυο ειναι εξισου ποιοτικα πιστευω αλλα εγω θα επελεγα το toughpower στη θεση σου επειδη ειναι και περισσοτερα watt και εχει και 14αρη ανεμιστηρα αντι του 12αρη του HEC και γενικα η σειρα toughpower της thermaltake εχει ακουστει πολυ (θετικα) και προτεινονται σαν πολυ καλα τροφοδοτικα. (Και ειναι και στα ιδια λεφτα περιπου και τα δυο οποτε toughpower ftw :wink:). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ok thanks again for the answers guys:D Κατάληξα στο Toughpower 700άρι αφού είδα και ένα review στον Johnny μόνο που ήταν για το 750άρι...δεν νομίζω να έχουν διαφορές. Ακόμα η παρακάτω εικόνα μου δημιουργεί μια απορία...το πλαστικό που καλύπτει τον μισό ανεμιστήρα για λίγους καλύτερης ψύξης μήπως προκαλεί κάποιον θόρυβο. Άμα θέλετε να μου πείτε τπτ ή καμία άλλη πρόταση εδώ θα είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ok thanks again for the answers guys:DΚατάληξα στο Toughpower 700άρι αφού είδα και ένα review στον Johnny μόνο που ήταν για το 750άρι...δεν νομίζω να έχουν διαφορές. Ακόμα η παρακάτω εικόνα μου δημιουργεί μια απορία...το πλαστικό που καλύπτει τον μισό ανεμιστήρα για λίγους καλύτερης ψύξης μήπως προκαλεί κάποιον θόρυβο. Άμα θέλετε να μου πείτε τπτ ή καμία άλλη πρόταση εδώ θα είμαι an vlepo kala sti photo,to plastiko kalipti to miso anemistira. an einai etsi sigoura o anemistiras den apodidei oso tha prepei kai sigoura tha kanei kai thorivo. vre paidia ena pragma den mporo na katalavo se orismena ergostasia pou kataskevazoun cases... giati sta simia pou mpainoun anemistires den ta afinoun telios anoixta para afinoun merikes trupes kai etsi dimiourgite strovilismos kai epita megalos thorivos???ase pou zorizetai k o anemistiras... ego se ola ta cases tis anoigo telios kai ektos oti den kanoun thorivo gineteai kai ena apisteuto air flow,kai min pi kaneis oti ta afinoun gia tis skones i gia ta entoma giati etsi kai alios pernane mesa ola.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Και γω ετσι κανω joker99. Ακομα και στο soprano που καινουριο μολις χτες το πηρα, εκατσα σημερα κι εκοψα με ενα κοφτακι τις τρυπες που εχει μπρος και πισω στους ανεμιστηρες. Αυτες κοβουν ολο τον αερα και αν κοπουν ξεμπλοκαρει ο ανεμιστηρας και αποδιδει πραγματικα τα cfm που μπορει να δωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 @joker99 έχουν βάλει έτσι το πλαστικό έτσι ώστε ο αέρας να πηγαίνει στη μισή πλευρά που το PSU χρειάζεται ψύξη...για τον θόρυβο έχω κάποιες αμφιβολίες. @kostelo εγώ δεν θα τολμούσα να βάλω χέρι εκεί γιατί χαλάει η ομορφιά του και μπορεί να μην έχει σταθερότητα ο ανεμιστήρας και να αρχίσει να τρίζει. Από την άλλη όντως αποδίδει καλύτερα αλλά δεν θα το έκανα...το θεωρώ καγκουριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 @kostelo kala ekanes kai emena 5 meron kouti to anoiksa alla megali thiafora tora. piso idios pou exei 12ari fan prin to kopso evaza to xeri mou na do kai to katalavenes amesos oti kovei dunami.meta pou to ekopsa einai 3 fores pio pola ta cmf!eprepe apo to ergostasio na ta kanou prostheta gia opion thelei sita i oxi.. @Kagkouros an mporeis na to kopsis kapos etsi oste na min fenetai h kopsia kanto giati aksizi.gia na pistis kanto gia dokimi se ena palio case. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν έχει καμία σημασία, είτε γράφει Ati Crossfire Ready είτε n-Vidia SLI ready, αφού γίνεται καθαρά και μόνο για λόγους marketing :wink: Είπαμε το 750άρι Tt Toughpower, είναι ότι και το 700άρι με +50W ισχύ παραπάνω :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ναι το έχω κάνει στο τωρινό μου και το ξέρω όντως βοηθάει πολύ αλλά δυστυχώς σε αυτό που έχω τώρα έχει πολύ λεπτό σκελετό και τρίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Τα κοψιματα ουτως ή αλλως εμενα δε μου χαλανε τη μοστρα. Το κουτι το εχω στο πατωμα διπλα στο γραφειο οποτε το πισω κοψιμο δε φαινεται αφου κοιταει στο ντουβαρι το κουτι και το μπροστινο καλυπτεται απο τη διπλη πορτα του soprano οποτε δε φαινεται τπτ :wink:. Στην ουσια κερδιζεις πολυ περισσοτερο σε ψυξη και αποδοση απ οτι χανεις σε εμφανιση (που ουσιαστικα μονο αν κοιταξεις πισω καταλαβαινεις οτι εχει μπει χερι πανω). Για τριξιμο ουτε λογος, οτι θορυβο εκανε πριν κανει και τωρα. Και οντως ηταν ψιλοχοντρη "καγκουρια" να βαλω χερι σε καινουριο κουτι μολις μιας μερας απλα προτιμησα την αποδοση εναντι της εμφανισης. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.