Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού και τροφοδοτικού

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά το budget για το κουτί ανέβηκε στα 80? και καταλήγω προς το Thermaltake Soprano, έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνεται?

Επείσης λέω να πάρω ένα τροφοδοτικό μιας και έχω ένα 400άρι (450μαξ) τελίως noname :oops: και φοβάμαι μην σκάσει.

Επειδή έχω βρει από έναν φίλο ένα Raptox 550W αλλά θέλω να σας ρωτήσω τι λέει γενικά σαν τροφοδοτικό? Καλό είναι ή μακρυά και πάμε για άλλα?:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Για το κουτί που έχω καταλήξει είδα πως μερικοί έχουν πρόβλημα με το πορτάκι ή τα κουμπώματα των σκληρών...ισχύει?

Ακόμα άμα πάρω άλλο τροφοδοτικό με ενδιαφέρει να μπορέσει να με κρατήσει σε μελλοντική αναβάθμιση του PC...

Έχω το Heroichi windmill pro 500W σε ένα Soprano. Είναι πιστέυω αρκετά καλός συνδιασμός.

Το πορτάκι είναι μια χαρά και οι σκληροί κουμπώνουν άψογα. Επίσης έχει κάτι πλαστικές ράγες που εφάπτονται στα DVD roms για να μπαίνουν συρταρωτά στο κουτί χωρίς βίδες.

Mια χαρά είναι ο συγκεκριμένος συνδυασμός, και εγώ αυτό θα πρότεινα :wink: To συγκεκριμένο Heroichi, πολυδοκιμασμένο, ό,τι καλύτερο στα χρήματά του :wink: Όσο για το Soprano, το έχω περιεργαστεί αρκετά, καθώς το έχει ένας γνωστός μου, και μόνο με θετικές εντυπώσεις μπορώ να πω ότι με άφησε :wink:

και εγώ το σκέφτομαι πολύ για το Heroichi αλλά σε μια μελλοντική αναβάθμιση θα με βγάλει ή θα τα φτύσει (500W)?

Αυτό που μπορώ να πάρω από τον φίλο μου σαν μάρκα τι σας λέει?

No-name είναι, άσε το καλύτερο στο φίλο σου ... :razz:

Πάρε το Heroichi, στα λεφτά του δεν παίζεται :wink: Φυσικά και σηκώνει μελλοντικό σύστημα ... Την προκειμένη στιγμή, τροφοδοτεί άνετα o/ced Q6600 και 8800GTX ... :wink:

Τελικά μάλλον σε αυτά καταλήγω παιδιά, το μόνο που με χαλάει λίγο βέβαια είναι η εμφάνιση του Heroichi αλλά ο εσωτερικός κόσμος μετράει :D:D:D, anyway thanks for the answers guys

Λοιπόν για 12? παραπάνω μπαίνω στον πειρασμό να αγοράσω το HEROICHI WIN POWER 550W RETAIL:

1) για τα παραπάνω 50Watt που προσφέρει,

2) για τον 12άρι μπλε ανεμιστήρα που έχει

3) για το χρώμα του

Εσείς πως το βρίσκεται? Μόνο που δεν είναι Windmill αλλά Win Power...έχει καμία διαφορα?:???:

Λοιπόν για 12? παραπάνω μπαίνω στον πειρασμό να αγοράσω το HEROICHI WIN POWER 550W RETAIL:

1) για τα παραπάνω 50Watt που προσφέρει,

2) για τον 12άρι μπλε ανεμιστήρα που έχει

3) για το χρώμα του

Εσείς πως το βρίσκεται? Μόνο που δεν είναι Windmill αλλά Win Power...έχει καμία διαφορα?-?

auto to exo parei kai einai polu kalo pisteuo gia ta leuta tou.

exei kai ta blue ledakia tou kai genika einai polu mazemeno psu.

piotika para polu kalo kai exei kai paaaaara pola kalodia gia sundesis.

parto file einai kalo.:wink:

Εγω θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό καλύτερα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=904058

λόγω του ότι έχει στις 2 12v γραμμές 22A σε σχέση με το heroichi που έχει 18 κε 17A αντίστοιχα ενώ είναι και φθηνότερο.

Ξέρεις εσύ κανένα pc που τα υποσυστήματά του να μην χρειάζονται ρεύμα για τη λειτουργία τους ? :razz: Τα Αmps (Α) είναι η μονάδα μέτρησης της έντασης του ρεύματος ... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...