axlgol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Γεια χαρά παιδιά, έχω κάνει format στο pc μου και προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βάλω τους drivers για την κάρτα ήχου που είναι on board στην μητρική MSI (649 neo-V) και δεν γίνετε με τίποτα μου βγάζει: error drivers not found restart and run again this setup. Κανονικά έχω το cd της μητρικής και κάνω από εκεί εγκατάσταση αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
madsc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πέρασες πρώτα chipset drivers για τη μητρική σου; Δοκιμάζεις τους σωστούς drivers για την κάρτα ήχου σου; /sc
Delirium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Katevase tous (sostous) apo .net kai egkatestise tous. Kammia fora, me ta cds, ginontai kai diafora lathi.... :neutral:
axlgol Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Πέρασες πρώτα chipset drivers για τη μητρική σου;Δοκιμάζεις τους σωστούς drivers για την κάρτα ήχου σου; /sc Φίλε madsc μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά τι είναι οι chipset drivers; Γιατί δεν το έχω ξανακούσει σε ευχαριστώ.
k_w_t Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μηπως η καρτα ηχου σου ειναι high definition? Αν ναι τοτε μεσα στο cd της MB θα εχει ενα αρχειο KB888111.exe ειναι η ενημερωση για τα XP ωστε να βλεπουν το high definition bus!
talos_2002 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Όπως είπε και ο Delirium, δοκίμασε τους οδηγούς από τη σελίδα της MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=driverfile&dno=2431&i=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.