Προς το περιεχόμενο

Προτείνεται ένα PC εώς 850 ευρώπουλα...

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει ένα καινούριο μηχάνημα μιας και το δικό του πάλιωσε μάλλον...Ρ3 450!!

Έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με τις εξελίξεις, οπότε σκέφτηκα πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ρωτήσω από το ινσόμνια μιας και στα διάφορα καταστήματα υπολογιστών, σου πασάρουν ότι θέλουν...

Λοιπόν,για να επιστρέψω στο θέμα μου,ο φίλος μας θα κρατήσει την οθόνη του μία 19" crt σάμσουνκ νομίζω, οπότε όλα τα λεφτά θα πάνε στον κυρίως "πύργο" μας!

Θα πρέπει να είναι ένα σύστημα λίγο από όλα,οικιακός δλδ ,ίσως μεταφέρει και τις ταινίες του από την βιντεοκάμερα για επεξεργασία...

Δεν μας ενδιαφέρει από που θα είναι η cpu ,αλλά το σύνολο του μηχανήματος.

Δώστε λοιπόν κάποια συστήματα για να διαλέξει κάποιο από αυτά!

Ευχαριστώ προκαταβολικά! ;)

Δημοσ.

Πολύ καλό το παραπάνω σύστημα, βγαίνει σύνολο ακριβώς 850ε μάλιστα ... Αν και για σκληρό θα προτιμούσα τον Seagate Barracuda 320G ο οποίος κοστίζει 10ε λιγότερο από τον W/D, υποστηρίζει την τεχνολογία Νative Command Queuing (γνωστή ως NCQ), και έρχεται με 5 χρόνια εγγύηση :wink:

Δημοσ.

επισης μακρια απο thermaltake τροφοδοτικα....δεν φανταζεστε ποσα αντικαθιστανται καθημερινα(πληροφοριες εκ των εσω)

Δημοσ.
επισης μακρια απο thermaltake τροφοδοτικα....δεν φανταζεστε ποσα αντικαθιστανται καθημερινα(πληροφοριες εκ των εσω)

Σωστός αλλά όχι για τα "THERMALTAKE TOUGHPOWER" :wink:

Δημοσ.

Έχει ειπωθεί δισεκατομμύρια φορές πλέον ... Τα TR2 και τα Purepower της Tt ναι πράγματι, είναι gtp :razz: ... Τα Toughpower όμως δεν κατασκευάζονται από την Tt (για αυτό και βγήκαν αξιοπρεπή :wink:) ...

Δημοσ.

Με το PR2-470W είμαι υπέρευχαριστημένος. Και φτηνά και καλά ;). Mόνο με 50 Ε . Ενο με 50Ε απο άλλες εταιρίες έπερνες ένα 350W και πολύ ήταν. Αυτά :P

Δημοσ.
υποστηρίζει την τεχνολογία Νative Command Queuing (γνωστή ως NCQ)

Χαιρομαι π θες να μ εξηγησεις περι τεινος προκειται....:mrgreen:

Έχει ειπωθεί δισεκατομμύρια φορές πλέον ... Τα TR2 και τα Purepower της Tt ναι πράγματι, είναι gtp :razz: ... Τα Toughpower όμως δεν κατασκευάζονται από την Tt (για αυτό και βγήκαν αξιοπρεπή :wink:) ...

ενταξει..με πεισατε...

Δημοσ.

η Τh δε φτιαχνει τιποτα μονη της. η FPS η Acbel η HEC και νομιζω και η topower της τα φτιαχνουν. συμφωνα με τις προδιαγραφες που οριζει η Th παντα ομως. καθως και στις τιμες που θελει...

η προταση μου:

ztmu5jwnvwnngzmihjty.png

Δημοσ.
η Τh δε φτιαχνει τιποτα μονη της. η FPS η Acbel η HEC και νομιζω και η topower της τα φτιαχνουν. συμφωνα με τις προδιαγραφες που οριζει η Th παντα ομως. καθως και στις τιμες που θελει...

η προταση μου:

Άμα έβαζες λίγο μεγαλύτερη εικόνα ίσως ήταν καλύτερα:grin::wink:

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα προτάσεις σας!

Να ρωτήσω κάτιτις...

To πρώτο σύστημα έχει τον INTEL CORE 2 DUO E6750 (175ε) ενώ το 2ο τον 6550 (143ε)... η διαφορά τους στην ταχύτητα δεν πρέπει να είναι αισθητή υποθέτω...οπότε μάλλον τα 35ε διαφορα είναι προτιμότερο να επενδυθούν αλλού,έτσι?

Να ρωτήσω και το άλλο,ο INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 - 1066 FSB που είδα στα 245ε δεν αξίζει τα λεφτά του και γιατί?

Δεν είναι πιό μελλοντικός μιας και είναι ένας 4πύρηνος? Αν υποθέσουμε πως η επόμενη αναβάθμηση μάλλον θα αργήσει... ;)

Δημοσ.

Μπορει να το βλεπω λαθος αλλα αποψη μου:

Στην συνθεση του kagourou βρηκα υπερβολικη την μητρικη για καθαρα

multimedia μηχανημα.

Στην συνθεση του τολι νομιζω πως και η 8800gts ειναι καθαρα gaming καρτα,οποτε και αυτη θα περισσευει...Οπως επισης επειδη η συσκευασια της ψπθ ειναι tray πρεπει να αγοραστει υποχρεωτικα επιπλεον ψυκτρα σε αντιθεση με τον 6750 του kagourou με αποτελεσμα να εχουν ακριβως την ιδια τιμη..

Οποτε να σας πω και την δικη μου (σχολιαστε την ελευθερα και εσεις....)

Q6600box ~255ευρω

hdd ~320gb seagate 70e(εαν αποφασισει να ασχοληθει ποιο θερμα με την επεξεργασια video μπορει να πεταξει δυο τετοιους πανω σε raid,και για χωρο κ για ταχυτητα.)

dvd-r nec sata ~25e

mobo abit ip35 η asus p5k ~110e

κουτακι εαν δεν τον απασχολει η εμφανιση ας παρει ενα hec η antec η οποιοδηποτε αλλο της αρεσκειας του ~50e

psu fortron700 ~97e

vga card 8600gt ~100e αν και εαν πετυχεις στα ιδια χρηματα x2600xt να την προτιμησεις..

ram 2x1gb 800αρες (ειτε teamgroup φτηνες,ειτε crucial)~100

Συνολο ~800ευρω

του περισσευουν και 50 ευρω για ενα πληκτρολογιο/ποντικι + ηχειακια 2.1...

Δημοσ.

Μια χαρά το συστημάκι σου @tope, το μόνο που με ενοχλεί είναι το Fortron ... Γιατί να μην δώσει 102ε για ένα Tt Touhgpower 750W ... :???: Ξέρεις ότι εγκρίνεται από το jonny έτσι ? Ή 95ε για το 700άρι ... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...