theobabis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Παρακαλώ πρωτού κλείσει η ψηφοφορία, εξάλλου δεν είναι ακόμη 12, να γίνουν δεκτές οι επιλογές της γατούλας μου madcat. Αλλιώς θα απαιτήσω αποκλεισμό και της λίστας του wardjdim ως μη αντικειμενικού καταμετρητή. 25 Barton Fink, 1991 24 Barton Fink, 1991 23 Barton Fink, 1991 22 Barton Fink, 1991 21 Barton Fink, 1991 20 Barton Fink, 1991 19 Barton Fink, 1991 18 Barton Fink, 1991 17 Barton Fink, 1991 16 Barton Fink, 1991 15 Barton Fink, 1991 14 Barton Fink, 1991 13 Barton Fink, 1991 12 Barton Fink, 1991 11 Barton Fink, 1991 10 Barton Fink, 1991 9 Barton Fink, 1991 8 Barton Fink, 1991 7 Barton Fink, 1991 6 Barton Fink, 1991 5 Barton Fink, 1991 4 Barton Fink, 1991 3 Barton Fink, 1991 2 Barton Fink, 1991 1 Barton Fink, 1991 Παραδέχομαι ότι είναι λίγο μονόπλευρη, αλλά περί γούστου...
wardjdim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Παρακαλώ θερμά, όπως το παρακάτω post διαβαστεί από την αρχή έως το τέλος, ώστε να μή χαθεί ο κόπος μου. Φινάλε, λοιπόν, για το ιστορικό αυτό πρώτο consensus σε μία ευνοϊκή, είναι αλήθεια, περίοδο για την ανάδειξή του ως νέο μοντέλο thread. Μετά από αρκετές ημι-αποτυχημένες προσπάθειες, δηλώνω υπερήφανος για την κατάληξη και τη μαζική συμμετοχή και θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη συνδρομή σας. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε. Σε μία αναδρομή, δε θα αναφερθώ στο πόσο σημαντική υπήρξε η ψήφος κάποιων από εσάς, διότι ξέρω ότι (ούτως ή άλλως) είστε μετριόφρονες. Πάντως, θα ξεκινήσω με μία μικρή καταμέτρηση των ψήφων, για να βρεθεί ο πλέον "αντιπροσωπευτικός" user. O χρήστης, δηλαδή, ο οποίος είχε στη λίστα του τις περισσότερες ταινίες από την τελική 26άδα (αφού 2 ταινίες ισοβάθμησαν στην 25η θέση). Ξεκινώντας από αυτό, θα δοθούν και τα απαραίτητα τιμητικά βραβεία Ξεκινάμε με εμένα, το wardjdim, ο οποίος είχα μόλις 10/25, ένα ποσοστό χαμηλό της τάξεως του 40%. Βέβαια, η αποτυχία χρεώνεται στους υπόλοιπους :-P, αφού δεν τοποθετήσατε στη λίστα σας μερικά εξαιρετικά φιλμ, ιδιαιτέρως δε τα 2 πρώτα, τα οποία υποτιμήθηκαν οικτρά! Ακριβώς το ίδιο ποσοστό είχε και ο vamour, ο οποίος φαίνεται ζήλεψε τη δόξα μου και έπιασε επίσης δέκα ταινίες :-o… Προφανώς, ήταν κολλητική η συγκεκριμένη ασθένεια (εκείνη του “κάτω από τη βάση”) και επιτεύχθηκε στο ακέραιο όσον αφορά στην πρώτη μας σελίδα αλλά και στο μήνα Αύγουστο. Και αυτό, διότι ο χρήστης gsarig, ο τελευταίος poster του Αυγούστου, πέτυχε το 7/21 (τόσες ταινίες αριθμούσε η λίστα του), ήτοι 33.3%. Οι ταινίες της συγκεκριμένης λίστας άρχισαν να καταμετρώνται πάλι με άριστα το 25 και κατώτερο βαθμό το 4, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Και περνάμε στον “καυτό” μήνα Σεπτέμβριο και τη 2η εβδομάδα μας. Το consensus χαιρέτισε με χαρά το 15/25 (60%) της crisadoum, το οποίο και άρχισε να στρώνει λίγο τα πράγματα. Η πόστερ πέτυχε ένα ακατάρριπτο ως τότε 8/8 στις πρώτες επιλογές της, το οποίο ακολουθήθηκε με 9/10 (90%) και 12/15 (80%). Η πρώτη της 15άδα ξεπέρασε την 25άδα των υπολοίπων τριών σε επιτυχία. Παρά την επιτυχία της crisadoum, ο user fireflies ξεχώρισε και αυτός με το δικό του τρόπο, σπάζοντας το …καλούπι της αποτυχίας με ένα εκπληκτικό 3/19 (16.8%) και αρνούμενος την παρακαταθήκη της συνφορουμίτισάς του. Αλλά, κυνηγώντας το βραβείο του πλέον ξεχωριστού poster, έχει ελπίδες διάκρισης. Για να δούμε. Ο …φιλέλλην giomah πέτυχε μεν μόλις 9 από τις ταινίες (36%) της 26άδας, αλλά έδωσε εγχώρια νότα στο consensus μας. Σε μια μάλλον κακή (αν όχι τη χειρότερη) δεκαετία για το ελληνικο σινεμά, είχε το κουράγια να τοποθετήσει 3 ολόκληρες ταινίες στην αξιοσέβαστη λίστα του. Ζήτω το Κέντρο!! Ακολούθησε περίοδος νέκρας... :oops: Για 22 ολόκληρες ημέρες είχε ξεχαστεί το …θέμα, μέχρι να γραφτεί στο forum ο νεαρός Arkadios83, ο οποίος και έδωσε πνοή στο thread με τη λίστα του. 12/25 (48%) είναι ένα εξαιρετικό σκορ για εκείνον, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη αξία αν δει κανείς το 6/8 (75%) στις πρώτες ταινίες της λίστας του. Και εδώ αρχίζει το …βαρύ πυροβολικό!!! Χρειάστηκαν διορίες, απειλές και προειδοποιήσεις για να ξυπνήσουν οι βαρώνοι του forum, οι πλέον active users και να φέρουν τα πάνω κάτω στην ψηφοφορία. Με τη σειρά, λοιπόν, έχουμε: Ο theobabis, 8/25 (36%), με μία από τις κλασικές του, εντυπωσιακές και ιδιόμορφες λίστες, πολύ trash talking και μάλλον γνήσιες επιλογές, άνοιξε το χορό για τα ποστ, τα οποία συνοδεύονταν και από κουβεντούλα, συγχαρητήρια και μπόλικο μεράκι (το wording μου αγγίζει τη γραφικότητα ). Ο άρχοντας της καθυστέρησης (!) Akujin, ο πρωτοπόρος, έβαλε spoiler για τρελούς (!), καθώς και μία άκρως εντυπωσιακή 25άδα, δείχνοντας την ξεχωριστή του περσόνα στην πλατφόρμα του φόρουμ που όλοι αγαπήσαμε. Κι ενώ η γραφικότητα συνεχίζει να κατακλύζει τα γραπτά μου, να αναφέρω απλά το ταπεινό 9/25 του Aku! Σε ένα μικρό διάλλειμα από τους αποτυχημένους (), το 50%+ έκανε και πάλι την εμφάνισή του, με τη λίστα του vsls. Ενθαρρυντικά ή μη τα μαντάτα, ο Τρικαλινός χρήστης μάζεψε κάπως τα ποσοστά, τα οποία έδειχναν ως τότε ένα ανησυχητικό εύρος και μια ακόμη εκτενέστερη ποικιλία. Η περίπτωση του trelosjack είναι ξεχωριστή: 13/25 (αν και στην ουσία είχε 27 ταινίες στη λίστα του) είχε και αυτός, πέτυχε όμως ένα μοναδικό 12/12 στις πρώτες του επιλογές. Βέβαια πήγε με 1/13 μετά (κι αυτό μοναδικό) , αλλά γενικώς, έκλεψε τις εντυπώσεις από την crisadoum και κέρδισε το Βραβείο του 50% (12/12=100%). Ασθμαίνοντας και αγκομαχώντας, αλλά τελικά με ένα 12/25, ο καημένος ο the_end νόμισε ότι θα κρίνει το νικητή! Πάλεψε πολύ, είναι αλήθεια, αλλά δεν τα κατάφερε, αν και έφθασε κοντά. Επηρέασε, πάντως, πολλές ταινίες, με την πραγματικά εκτενέστατη λίστα του, πριν… …πριν τα αλλάξει όλα ο Sadead Neth, ο κατακτητής. Ο άνθρωπος που, άλλωστε, μου σύστησε το insomnia, είναι ξεχωριστός και λίγα λεπτά μόνο πριν κλείσουν οι κάλπες, καθόρισε τον ίδιο το νικητή με τη λίστα του, ως γνήσιο τέκνο της νοοτροπίας “ποτέ 2 ταινίες του xAxxD xxxCxxR στην ίδια λίστα”. Αυτό αρκούσε. Σκορ: 6/20 (30%). Στα τιμητικά μας βραβεία, φυσικά νικήτρια του πιο mainstream poster, η crisadoum. Πιο accurate winner όμως ο trelosjack. Most authentic poster ο theobabis. Clutch winner ο Sadead Neth. Most analytical poster ο the_end. Και, τέλος, independent poster ήταν ο fireflies. Zητώ προκαταβολικά συγνώμη σε όλες τις θηλυκού γένους users, τις οποίες ενδέχεται να χαρακτήρισα ως αρσενικού! Και, για να μην πονηρεύεστε από κάποια μικρό-hints, πάμε αμέσως στην τελική 25άδα. Σε αγκύλες (!:twisted:!), οι βαθμοί που συγκέντρωσε η κάθε ταινία: #25 (Tie) [50] [50] #24 [51] #23 [52] #21 (Tie) [59] [59] #20 [60] #19 [63] #18 [64] #17 [66] #16 [77] #15 [79] #14 [80] #13 [81] #12 [81] #11 [83] #9 (Tie) [88] [88] #8 [90] #7 [92] #6 [104] #5 [105] #4 [108] #3 [109] #2 [125] #1 [130] Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στον Ντέιβιντ Φίντσερ και το Μπραντ Πιτ, οι οποίοι βρέθηκαν και οι 2 στην πρώτη 2άδα επί 2 (!)… Ένα μπράβο στο Sadead Neth, τόσο επειδή με κάλεσε σε αυτό το φόρουμ, όσο και επειδή έδωσε στο Fight Club την τιμή του να ψηφιστεί από μας η καλύτερη ταινία της δεκαετίας που όλοι αγαπήσαμε. Το πιο μεγάλο μπράβο – όμως – σε όλους όσους συμμετείχαν! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και ελπίζω να το απολαύσατε!!! Ραντεβού στο επόμενο consensus thread, ή στο meeting της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!!! PS: Όποιος έχει το κουράγιο, ας μας γράψει πότε και που είδε το Fight Club για πρώτη φορά. Εγώ, με ένα φίλο, στο village Παγκράτι, καπάκι μετά το American Beauty (για 2η φορά), Ιανουάριο του 2000. Φεύγοντας και οδεύοντας προς το Mad - στη Συγγρού τότε - τον γρονθοκόπησα απροειδοποίητα με δύναμη στο στομάχι και έπεσε κάτω, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει! :twisted: Μπαίνοντας στο Mad, χτύπησα ξανά με δύναμη έναν άλλο φίλο μου, πάλι στο στομάχι, με το που μου είπε: “Γεια, τι γίνεται;”. Μου έσβυσε (από αυτοάμυνα) ένα τσιγάρο στο σβέρκο!!
Arkadios83 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον wardjdim που οργανωσε το θεμα κ μπηκε σε τοσο κοπο... Ηδη ανυπομονω για τις επομενες δεκαετιες (προηγουμενες κατ'ακριβεια). Δηλωνω απολυτα ευχαριστημενος με το #1.
trelosjack Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 PS: Όποιος έχει το κουράγιο, ας μας γράψει πότε και που είδε το Fight Club για πρώτη φορά Χμμμ σε ενα θερινο καπου στο ζαντε το μακρινο .... 1999 με δυο ποντικες... ενα κανονικο (huge ) και "χαλαρο" , και ενα αλλο ποντικα γενικα Εδιτ Τα σχολια για την λιστα και την ολη προσπαθεια ειναι περιττα .... απλα ρισπεκτ
the_end Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 PS: Όποιος έχει το κουράγιο, ας μας γράψει πότε και που είδε το Fight Club για πρώτη φορά. Εγώ, με ένα φίλο, στο village Παγκράτι, καπάκι μετά το American Beauty (για 2η φορά), Ιανουάριο του 2000. Φεύγοντας και οδεύοντας προς το Mad - στη Συγγρού τότε - τον γρονθοκόπησα απροειδοποίητα με δύναμη στο στομάχι και έπεσε κάτω, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει! :twisted: Μπαίνοντας στο Mad, χτύπησα ξανά με δύναμη έναν άλλο φίλο μου, πάλι στο στομάχι, με το που μου είπε: “Γεια, τι γίνεται;”. Μου έσβυσε (από αυτοάμυνα) ένα τσιγάρο στο σβέρκο!! ζάκυνθος, θερινό. ευτυχώς γιατί το χειμώνα δεν είχα ασχοληθεί. μαζί με τον τρελοτζάκ. special guest ένας τεράστιος αρουραίος. στην αρχή μάλιστα δε με ξετρέλαινε η ταινία. το πρώτο μισάωρο, σαραντάλεπτο, κάτι τέτοιο. σιγά σιγά όμως ανέβαινε, ανέβαινε, να η αποκάλυψη, να και το απίστευτο φινάλε και τους pixies να με ανατριχιάζουν ακόμα. και φυσικά κουβέντα για βδομάδες μετά την προβολή με την ταινία να μην ξεκολλάει απ'το μυαλό με τπτ. σχόλια για τη λίστα αργότερα. αφού τη χωνέψω η προσπάθεια και η ανάλυση είναι απίστευτη well done wardjdim
Lighter122 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Aρκετες δεν εχω δει απο την 25αδα, αλλα τουλαχιστον εχω δει την πρωτη Παρεα με φιλους πρεπει να ηταν η πρωτη φορα οταν πρωτοβγηκε σε DVD... ακολουθησαν αρκετες αργοτερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Τελικά δε χρειάστηκε να ψηφίσω. Πολύ απλά στην πρώτη θέση θα έβαζα το fight club και στη δεύτερη το red thin line (εκεί θα βοηθούσα λίγο). Επίσης ήθελα να ανεβάσω το Ed Wood.
wardjdim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πριν αποσυρθώ για απόψε, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο poster zeratul, ο οποίος όπως έχω προ-γράψει σε άλλο thread), έχει ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ιδέα για τα consensus. Ο δικός μου κόπος δεν είναι τίποτα μπροστά στη δική του ιδέα και την προσπάθεια που έκανε επί 5 1/2 χρόνια στο foros.acb.com για να γίνουν αυτά τα consensus υπερεπιτυχημένα. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι δε μαγείρεψα τα αποτελέσματα , με τρανή απόδειξη ότι τα νούμερα 1 και 2 της λίστας μου (Europa και Naked) δε βρήκαν θέση στην τελική 26άδα. Από την άλλη, μόλις 3 από τις 10 πρώτες ταινίες είχαν επιλεγεί στη δική μου λίστα, μέσα στις οποίες δεν ήταν το Fight Club (είπαμε, είμαστε ψιλοάστοχοι :evil:)! Kαλό ξημέρωμα.
Sadead Neth Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθεια που κατέβαλες σε αυτό το thread αλλά και για το εκατοστό σου post στο insomnia (να τα χιλιάσεις ). Χαίρομαι που βοήθησα το fight club να βγει πρώτο. Δεν το είχα δει στον κινηματογράφο αλλά σε βιντεοκασέτα στο σπίτι αφού ήμουνα σίγουρος πως δεν θα μου αρέσει μόνο και μόνο από τον τίτλο της αλλά και την διαφήμιση που είχε αυτή η ταινία κατά τη διάρκεια που προβαλλόταν στους κινηματογράφους. Τελικά όμως μέχρι και πριν 2 χρόνια μάλλον θα έπαιρνε την πρώτη θέση στη λίστα μου. Όπως προανέφερα έγινε στα γρήγορα η λίστα και οι περισσότερες επιλογές βασίζονται περισσότερο σε συναισθηματικά κριτήρια παρά σε καθαρά κινηματογραφικά γι'αυτό μάλλον και το κακό ποσοστό μου.
Akujin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 όταν βγήκε το fight club για ενοικίαση VHS, πήγα στο τοπικό videoclub +είπα να μου το αντιγράψουν. πήγα σπίτι, το είδα+εντυπωσιάστηκα/πορώθηκα πραγματικά. βασικά ήταν η χρονιά(1999,2000) που άρχισα ν' ασχολούμαι αρκετά πιο συστηματικά με κινηματογράφο και να ψάχνομαι. (ή μάλλον να καίγομαι. πολύ VHS εκείνες τις μέρες!) ήταν η εποχή του lynch, kubrick για μένα. -Το 1999 είναι ίσως η αγαπημένη μου σινεχρονιά των 90s.- *στην δική μου λίστα κάθε σκηνοθέτης είχε εκπροσώπηση με μία ταινία του, αν ήταν διαφορετικά, δεν θα έλειπε και το ατμοσφαιρικό se7en, που μας πάει ακόμη πιο παλιά, σε πιο τρυφερή+πρώιμη περίοδο αναζήτησης μου για το σινεμά γενικότερα. θυμάμαι είχε πάει η αδερφή μου με το σχολείο της σ' ένα σινεμά και ήταν ένας τύπος και παρέδιδε movie-class. σε κάποια φάση τους έδειξε ένα δείγμα από 7 σαμουράι, η αδερφή μου φώναξε α αυτό το ξέρει ο αδερφός μου, το έχουμε σπίτι. ενθουσιαστηκε ο τύπος, την ρωτάει για μένα, ποια είναι η αγαπημένη ταινία του αδερφού σου, το se7en απαντάει, και ο τύπος ξενερώνει. χαχα! ~ πολύ ωραία πήγε το consensus 90s, συγχαρητήρια Δημήτρη για την όλη προσπάθεια και το μεράκι σου. CHEERS! (αν+δεν μου έδωσες βραβείο, κλαψ!) -ΑΥΤΑ-
theobabis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Nα δωσω και εγω τα συγχαρητηρια μου στον wardjdim, για ολο τον κοπο που εκανε και για το τελευταιο εξαιρετικο ποστ, οπως επισης να τον ευχαριστησω για το βραβειο το οποιο μου απενειμε. Ως αντικειμενικος κριτης ομως που ειμαι, δεν μπορω να επιτρεψω σε ενα βραβειο, που το ποιο πιθανο ηταν να μου αποδοθηκε τεχνηεντως, ωστε να θολωσει την κριση μου, να παραβλεψω τις οσες και πιστεψτε με ειναι πολλες, παραλειψεις. Δεν θελω να σας κουρασω, οποτε απλα θα αναφερω την κυριοτερη που αφορα το τελευταιο post του κυριου. Πως γινεται κυριε wardjdim, οταν ο ιδιος εχετε ισχυριστει οτι υπαρχει τρελο σασπενς και συνεχομενες ανακαταταξεις να μας ποσταρετε μόνο την τελικη λιστα; Πως γινεται να λειπουν ολες οι ενδιαμεσες ανακαταταξεις μετα απο καθε καινουργια λιστα; Πως γινεται εστω και σε αυτη τη μικρη και καχεκτικη λιστα οι τιτλοι να μη βρισκονται μεσα σε spoiler, αφαιρωντας μας ολη την χαρα; Πως γινεται κυριε wardjdim, να μη μας δινεται screenshots μεσα απο την ταινια, αλλα τα κεντρικα poster των ταινιων; Δε νομιζω υπαρχει λογος να συνεχισω, ειμαι σιγουρος οτι κατανοησατε πληρως τα σοβαροτατα παραπτωματα στα οποια υποπεσατε, τα οποια και αυτη τη φορα θα παραβλεψουμε, ως γενναιοδωροι ανθρωποι και αποδεχομενοι την πολυ μικρη σας εμπειρια, στην δημιουργια τετοιων απαιτητικων topic. Tελος, την επομενη φορα δε θελουμε να ακουσουμε καποια φτηνη δηκαιολογια της μορφης "αν δωθουν 20 λιστες και οι τιτλοι ειναι εντος των spoiler, σιγα μη ψαξω να βαλω 20 διαφορετικα screenshots απο καθε ταινια". Αναλαμβανετε μια υποχρεωση κυριε, ή την κανετε σωστα ή η υποληψη σας θα πληγωθει ανεπανορθωτα. Το αφηνω στην κριση σας Το fight club δε θυμαμαι ουτε που το εχω δει, ουτε πότε. Υποψιαζομαι οτι ηταν μια ιδιωτικη προβολη, αλλα ποσώς με ενδιαφερει ps Για να μην παραπονιεται και ο count ας του αποδωσουμε τον τιμητικο τιτλο του most unreliable poster
wardjdim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ, για μια ακόμη φορά! Μα, καλά όλοι ή σε θερινό, ή σε βίντεο το είδατε; Τη μυθική χειμερινή σεζόν 1999-2000 (Αmerican Beauty, Fight Club, Eyes Wide Shut, Sixth Sense, Insider, Three Kings, Todo sobre mi madre, Being John Malkovic) τι κάνατε; Tώρα, το ότι πέρασαν τα χρόνια και έβαλα μόλις 2 από αυτές τις ταινίες στη λίστα μου, όταν τότε ορκιζόμουν ότι όλες παίρνουν τα λεγόμενα "5 αστέρια", αυτό είναι καλό ή κακό; :-P ΕDIT (επιβάλλεται!): Mαζέψου theobabis!!! Δε φτάνει που έχεις το απόλυτο βίτσιο με τα spoiler σου!! Έχεις και παράπονο που οι άλλοι δε συμμερίζονται την τρέλα σου :-P Πάντως, στατιστικά θα κρατήσουμε... Και υπόσχομαι ότι στη συνέχεια, θα υπάρξει (στο τέλος του κάθε consensus, αλλά και πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος) αναφορά στην ανακατάταξη, αλλά με τέτοιον τρόπο ώστς να διατηρηθεί το σασπένς. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ.. Παράδειγμα, το Διαλύοντας το Χάρι ήταν η "εκτός 50άδας" ταινία που εκτοξεύθηκε στην πεντάδα μετά από συνεχείς αναφορές. Τα Καλά Παιδιά ήταν στο νούμερο 1 μέχρι την 22η Αυγούστου. Το Fight Club βαστιόταν εντός 25άδας με νύχια και με δόντια μέχρι εκείνη την ημέρα.
theobabis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγω φταιω που αφιερωνω τον χρονο μου για την δικη σου βελτιωση
fireflies Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο στον wardjdim για την δουλειά που έκανε και για τον κόπο του! Ευχαριστώ θερμά για το βραβείο του independent poster Και μια μικρή διόρθωση: i'm a girl!
wardjdim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Και μια μικρή διόρθωση: i'm a girl! Πωπω Έπιασε τόπο η προκαταβολική συγνώμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.