manosone Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Καλησπερα σε ολους.Εχω να κανω μια εργασια πανω στα 802.xx για την σχολη και χρειαζομαι λιγη(εως αρκετη) βοηθεια.Ξερει κανεις καποιο site-link οπου να εχει τα προτυπα μαζεμενα?Αν οχι ολα τα πιο σημαντικα,και κατα προτιμηση στα ελληνικα(δυσκολο).Εχω ψαξει αρκετα και δεν καταφερα να βρω αρκετα πραγματα.Οποιος μπορει ας βοηθησει,αλλα να ειναι οσο πιο συγκεκριμενος μπορει.Ευχαριστω πολυ. ***Αν εχει κανεις pdf,doc Κτλ ας μου πει να του δωσω το mail,γιατι δυσκολευομαι και δεν εχω και πολυ χρονο για να κανω την εργασια.
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 sto wikipedia den ginetai na min exei tipota.
manosone Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εχει αλλα και αυτα δεν ειναι ολα,και επισης ειναι και στα αγγλικα με ορολογιες που δεν γνωριζω.Αν τυχαινει και εχεις κατι στα ελλληνικα στειλε ενα πμ.Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Εχει αλλα και αυτα δεν ειναι ολα,και επισης ειναι και στα αγγλικα με ορολογιες που δεν γνωριζω.Αν τυχαινει και εχεις κατι στα ελλληνικα στειλε ενα πμ.Ευχαριστω. diskolo na breis sta ellinika kai apo tin alli oi orologies tha einai sta agglika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.