patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Αν θέλω να αγοράσω laptop χωρίς λειτουργικό, θα χω πρόβλημα κατά την εγκατάσταση; Ρωτάω γιατί έχω ακούσει κάτι κουφά με τους καινούριους δίσκους που είναι sata κλπ κ θέλουν drivers, αλλά από την στιγμή που δεν βλέπεις δίσκο μέσα από DOS, δεν μπορείς να αποθηκεύσεις κάπου τους drivers του δίσκου κλπ... Ενδέχεται να χω πρόβλημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
dreez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 εγω που εκανα format στον δικο μου(acer 5103) δεν ειχα προβλημα με τον σκληρο!μια χαρα τον αναγνωρισε!δεν ξερω βεβαια αν εσυ θελεις να παρεις φορητο με 2 σκληρους!αλλα και παλι δεν πιστευω να μην το εχουν προβλεψει αυτο!
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 μιλάω για SATA δίσκους, οι οποίοι είναι περίεργοι, απ'ότι έχω ακούσει τουλάχιστον...
dreez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 sata εχω στον σταθερο και σε καθε format χρειαζομαι δισκετα με τους οδηγους.αλλα σε λεω οτι για τους φορητους με 2 σκληρους sata ΔΕΝ πιστευω να μην το εχουν προβλεψει αυτο και να πρεπει να ψαχνεσε με εξωτερικους οδηγους δισκετας και τετοια!!!!
iceman79 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 logina an frontiseis na katevaseis (prin thn egkatastash) tous drivers tou kataskevasth den exeis kanena provlhma
patrickdrd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 οκ, ευχαριστώ παίδες! θα δοκιμάσω κ αν έχω πρόβλημα θα σας πω, βασικά θέλω να βάλω xp, γιατί ήδη έχω ακούσει για ένα σωρό ασυμβατότητες με τα vista (software)
bilco Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ποιό είναι το λάπτοπ χωρίς λειτουργικό (αν θέλεις να μας πεις);
bilco Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρωτάω περισσότερο (επειδή με ενδιαφέρει και εμένα) από που θα το πάρεις. Στο πλαίσιο δεν νομίζω να μπορείς να το πάρεις χωρίς λειτουργικό (ή κάνω λάθος?)
kirimis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Πιθανότατα αυτό: Vaio VGN-FZ11M Μπαααα δεν παιζει φαση.... εχει ηδη Windows Preinstalled. Laptop χωρις Windows, δυσκολα... ισως καποιο custom στο οποιο να μπορεις να τους πεις να μην κανουν εγκατασταση. Παντως αν θα βαλεις παλι WIN, δεν αξιζει τον κοπο να ψαχνεις πως να τα "γλυτωσεις"... μιλαμε για 50 ευρω επιβαρυνση.
omnislash Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Στη dell νομίζω έχουν ακόμα με xp .Τώρα αν θες multimedia ναι δεν πάει με dell:lol:
patrickdrd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 βασικά δεν είναι τόσο το πρόβλημα το λειτουργικό καθαυτό, απλά θα προτιμούσα να είναι xp, ή να το πάρω με vista και να τα ξηλώσω; τι προτείνετε;
madsc Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καμία διαφορά με desktop δεν έχει ένα laptop με ίδια σύνθεση όσο αφορά την εγκατάσταση os σε σκληρό. Ότι θα χρειαστείς στο ένα θα χρειαστείς και στο άλλο. Μη φοβάσαι, το forum εδώ είναι να ρωτήσεις ότι θες. Πάρε αυτό που θες, χωρίς να σε επηρεάζει η έκδοση του os. Αν βρείς παραπάνω από ενα που σου κάνει, τότε βάζεις στη μέση και την προτίμηση σου σε os. /sc
kirimis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 βασικά δεν είναι τόσο το πρόβλημα το λειτουργικό καθαυτό,απλά θα προτιμούσα να είναι xp, ή να το πάρω με vista και να τα ξηλώσω; τι προτείνετε; εχε υποψην σου πως αμα επιχειρησεις κατι τετοιο πιθανα να ηττηθεις!!! Μπορει να μην βρισκεις καν drivers για XP... Οποτε κανε μια ερευνα ποιες εταιριες παρεχουν και drivers για XP η διαλεξε καποια σειρα φορητων που προσφερεται με 2 επιλογες λειτουργικων (XP, Vista).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.