polonos1313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά γίνεται άλλο παιχνίδι..... Στο thread του Skyrim έχω βάλει και τα λινκς από τα mods καθώς και πριν και μετά photos. 1
Bigi444444 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παππού παππού παππού, όλες δικές σου είναι; Μερικές είναι απίστευτες.Χωρίς mods στα γραφικά πρέπει να είναι όμως ε;
pappous_soulis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ. Δικές μου όλες, ναι. Το μόνο mod για τα γραφικά που έχω περάσει είναι το Realistic Lighting.
Bigi444444 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 John είναι με τις ρυθμίσεις του sweetfx που έχεις στο dso; Εγώ εδώ έχω το chivalrdy medieval warfare.Το πήρα προχθές και είναι πολύ καλό.Τα γραφικά του είναι άψογα, αν και θέλει δουλειά η μηχανή του γιατί τρώει πτώσεις χωρίς λόγο σε μερικά σημεία.Σε ανάλυση 2560x1440 με μέγιστες ρυθμίσεις.Πώς σας φαίνεται;
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Για να δουμε αν θα καταφερετε να βρειτε απο ποου ειναι αυτη η φωτογραφια! Για να σας διευκολυνω σας λεω μονο οτι βγηκε χτες! Βρειτε απο ποιο παιχνιδι ειναι!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 1) Δεν είναι το Identify the screenshot εδώ. 2) Δεν είναι το σωστό forum αφού δεν είναι παιχνίδι. 3) Αφού το έβαλες εσύ και έχει τον Krang, είναι από ΤΜΝΤ comic. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα