GreekMonkey Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Assassin's Creed Odyssey Assassin's Creed Origins 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Weiss είπε Aliens vs Predator Κρίμα που δεν είχε το gameplay του πρώτου της Rebellion... 1
Weiss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Κρίμα που δεν είχε το gameplay του πρώτου της Rebellion... Legendary παιχνίδι. 1
nikos5800 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 5/1/2025 στις 2:22 ΠΜ, Arkin είπε Marvel's Spider-Man Miles Morales Απόκρυψη περιεχομένων Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ένα standalone expansion μου άρεσε περισσότερο από το main game!!ο Miles εξαιρετικός χαρακτήρας 👍
polonos1313 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) S.T.A.L.K.E.R 2 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από polonos1313 3
polonos1313 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Kingdom Come Deliverance 2 + Reshade Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από polonos1313 3
polonos1313 Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 μμ 7 hours ago, Mr Aris said: FF7 Rebirth Αξίζει σαν game ?
Mr Aris Δημοσ. Σάββατο στις 09:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:11 μμ (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2025 στις 8:57 ΜΜ, polonos1313 είπε Αξίζει σαν game ? Προσωπικά το έχω κατά ευχαριστηθεί, υπόψη το Original το έπαιξα στο ps1 όταν κυκλοφόρησε και είχα καεί 😅, παρότι το story τότε μου ήταν απλά οριακά καλό, το gameplay με κέρδισε όσο δε πάει. Τώρα στο νέο θεωρώ ότι έγινε, η καλύτερη δυνατή αναβάθμιση, στο τρόπο που διηγείται την ιστορία, μέσω της πολύ πιο σύγχρονης τεχνολογίας, γραφικά - ήχο - χειρισμός, σε σχέση με το Original. Δεν είναι ίδια ιστορία, παρόμοια, για μένα θετικό και αυτό. Επίσης πρόκειται για jrpg με ότι συνεπάγεται αυτό για τα γούστα του καθενός Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Mr Aris 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα