antonl Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Λάθος μου. Προφανώς άλλαξε το όριο που χε αρχικά το forum όταν πήγε σε IP Board.
Bigi444444 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Γουστάρουμε μαφιάρα;Εγώ τρελά.Έχω πραγματικά άπειρες φωτό από αυτό το παιχνίδι.Εδώ μερικές ενδεικτικά.Η empire bay είναι φοβερά σχεδιασμένη με πολύ ατμοσφαιρικούς φωτισμούς τη νύχτα και πραγματικά αποτυπώνει με μεγάλη επιτυχία το κλίμα της εποχής.Καλά έχω θέμα με τη συγκεκριμένη εποχή και τις πόλεις, καθόμουν και χάζευα ώρες τις διάφορες λεπτομέρειες της πόλης.Με τη νέα οθόνη το ευχαριστήθηκα πραγματικά. Και ένα λίγο ot: βλέποντας έστω και το mafia 2 και το πώς δείχνει δε μπορώ πραγματικά να μπω στο μυαλό όσων ακόμα πιστεύουν ότι οι κονσόλες έχουν αποδεκτά γραφικά.Το συγκεκριμένο πάντως το είδα λίγο στο ps3 του αδερφού μου.Το είδα όμως μόνο για λίγο, δεν άντεξα για παραπάνω από 2 λεπτά.Νόμιζα ότι έβλεπα mafia 1,1. (οι συγκεκριμένες φωτό είναι downscale από 1440p)
Greygore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τώρα που πιάνουν οι ζέστες σιγά-σιγά, άρχισα να το γυρνάω όλο και περισσότερο προς platform games - παραθέτω λοιπόν μερικές απο το Trine 2, μια και συνωμότησε το σύμπαν και μου έδωσε λίγο ελεύθερο χρόνο για να το τερματίσω :
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μια ωραία εικονίτσα που πέτυχα παίζοντας counter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα