Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, darko__77 είπε μόνο απο τις φωτογραφίες σου για το Bulletstorm με έψησες. Και ανακάλυψα οτι το έχω από το ps plus και δεν το ήξερα! Παίζεται με χειριστήριο εύκολα? Οταν το ειχα τελειωσει στο PS3 με aim assist ναι παιζετε ανετα απλα σιγουρα ως FPS το θελει το ποντικακι του. Θα το απολαυσεις το παιχνιδι. Στον υπολογιστη επαιζε στα 3 ευρω πριν λιγες μερες και το τσιμπησα απο επισημο reseller. Λογω art design παραμενει ενα πανεμορφο παιχνιδι και οι τροποι να σκοτωσεις τους εχθρους σου ακομα και σημερα ευφανταστοι. 1
Arkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, darko__77 είπε Moons of Madness Πως σου φαινεται το παιχνιδι? Μιας και το τσιμπησαμε απο το giveaway δειχνει πολυ ενδιαφερον με αρκετα καλη ατμοσφαιρα.
darko__77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 έχω παίξει μία και κάτι ώρα, αρκετά καλό σε στυλ soma μέχρι στιγμής 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μαρέσουν πολύ τα γραφικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι οπότε ας βάλω μερικές φώτος. Το παιχνίδι είναι το Mutant Year Zero: Road To Eden. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Voziniotis-3 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Πάρτε και μερικές από το Shadow Of The Tomb Raider 4
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) RED DEAD REDEMPTION 2 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2020 από giorgosmcmc 1
tommybertsen Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 RDR2. Raw, no photo mode Το [κήρο]πήγκαλ[ιο] 2
giorgosmcmc Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) RED DEAD REDEMPTION 2 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από giorgosmcmc 4
ilos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Άντε να βάλω και εγώ μερικές από το αρχείο μου στο steam.😁 Monster Hunter World Sexy af poser😍 Jho με μεζεδάκι στο GL Blossom Event x2 Me and @Aruil farming GSGs Tempered Ruiner Event Tweaking safi burst 4 the first time. Αξία ανεκτίμητη. Swagy DBs Banbaro karma exploding fart😁 Midget nightshade paolumu RIP Shara If you are new to monster hunter games, forget this image Anime nation Καβάλα την Shara μαζί με τον @SPANK Tai slash finisher Goldrath, Silverlos και Velkhanna. GL Funtimes. Sad Violin Safi. 3
Arkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σκιες φωτισμος λεπτομερεια χωρου απο Odyssey Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από Arkin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα