giorgosmcmc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) night thinking... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 🔹 RED DEAD ONLINE🔹 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 2
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 🔹RDR2 hannibal lecter mode🔹 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 3
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Assassin's Creed Odyssey Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 2
Coscas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Assassin's Creed Odyssey Οι επόμενες σκηνές είναι ακατάλληλες γιά ενηλίκους άνω των 18+... Αφιερωμένο στην γυναικεία ομορφιά (αν και σπάνια βρίσκεις ωραίες γυναικες μέσα. Οι πιό πολλές είναι κάτι σιτεμένες κι' άσχημες) Οτι κάτω από τα ρούχα έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά, δεν το περίμενα. Εντάξει...δεν είναι και η Samantha Fox, αλλά αφού βρήκα ευκαιρία να την αποθανατίσω ως αρχαίος παπαράτσι, αξίζω βατόμουρο Αυτή στο παρατσάκ μου ξέφυγε. Είχα στηθεί για πιό αποκαλυπτική φωτό αλλά με είχε στο περίμενε. Εχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε (υπάρχουν κι' αλλού πορτοκαλιές) Αυτή πάλι με τα μπικίνια (μπροστά από την εποχή της), με τάραξε στην τράκα. Κάτι ζήταγε. Την έβγαλα κι΄εγώ φωτό και ησυχάσαμε και οι 2 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά από τις ομορφότερες είναι η Δάφνη. Εκτός από πρόσωπο, δείτε πόδι! Μιά πανέμορφη γυναίκα είδα σε όλο το παιχνίδι κι΄αυτή αυτοκτόνησε πηδώντας από τα βράχια. Δεν θα άντεξε που οι άλλες ήταν τόσο άσχημες Το πλήρωμά μου βέβαια στο πλοίο είναι από γυναίκες. Ολο πόζες, τραγούδια και χάρη. Αν δεν είχα αναβαθμίσει το πλοίο, θα μας είχαν βουλιάξει ακόμα και οι μαούνες Οι εκφράσεις αυτού του μανουλομάνουλου είναι τρομερές Αναγκάστηκα να σκοτώσω κάτι ιέρειες σ' ένα ψαροχωρι. Δεν τις ψάρωσα. Πολύ λυσσασμένες. Κάτσ'τε ρε κορίτσια να το συζητήσουμε το πράγμα τους είπα...τπτ αυτές. Φωτιά και τσεκούρι ήταν. Τις πετσόκοψα κι' εγώ και πάει κρίμα η ομορφιά. 19 κορμιά μέτρησα...Περιμένω ραβασάκι από τις φεμινίστριες (ούτε ψυλλος στον κόρφο μου) Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Coscas 1
Coscas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, ilos said: ASSassins creed όνομα και πράμα.😂 Α μπα...Πόδια πιό πολλά έχει αυτή η φουρνιά. Αμα θες κανονικό ASSasin's...ορίστε Μιά μισθοφόρος ήταν Αυτή είναι η πιό "θερμή" στο παιχνίδι Δεν ξέρω αν θα μου εγκρίνει η διαχειριση το ανέβασμα της ιστορίας της Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Coscas 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ο @Coscas είναι η απόδειξη ότι και το Playboy από την Αρχαία Ελλάδα ξεκίνησε.
Coscas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Ο @Coscas είναι η απόδειξη ότι και το Playboy από την Αρχαία Ελλάδα ξεκίνησε. Χα χα! Και το μπικίνι ε; Και μιας και το αναφέραμε Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Coscas 1
tommybertsen Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 10:34 ΜΜ, Coscas είπε My neck, My back 1
Coscas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, tommybertsen said: My neck, My back Α μπα...Τα' θελε ο assassin's της Αν δείς τι του έκανε του ανθρώπου...Και άγιο κολάζει η άτιμη Ε δεν άντεξε κι' αυτός και την μπαλαμούτιασε. Αθώος! Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από Coscas 1
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 🔹call of duty modern warfare 2019🔹 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από giorgosmcmc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα