Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Πρώτα είδα τα screenshots και μετα ότι είναι tribute Wolfenstein 3D και Duke Nukem 3D (και τα 2 με pixel enemies). Nόμιζα ότι είναι tribute του Goldeneye, γιατί εκεί πήγε το μυαλό μου κατευθείαν. 2
Stavros Delta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Πρώτα είδα τα screenshots και μετα ότι είναι tribute Wolfenstein 3D και Duke Nukem 3D (και τα 2 με pixel enemies). Nόμιζα ότι είναι tribute του Goldeneye, γιατί εκεί πήγε το μυαλό μου κατευθείαν. Μου έχει πει και ένας φίλος για Goldeneye. Το είχα παίξει στην εποχή του, και είμαι όντως λίγο επηρεασμένος κι απ' αυτό. Απλά ξέχασα να το αναφέρω. 😀 Π.χ. κάμερες ασφαλείας που ενεργοποιούν συναγερμό.... χιχι τις θυμάσαι ? Σκέφτομαι επίσης να βάλω και unlockables. Πχ όταν τερματίζεις το παιχνίδι να επιβραβεύεσαι με ένα unlockable, κτλπ, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα. Τέσπα, έχω φτιάξει σε επίπεδο λειτουργικότητας τα περισσότερα συστήματα (gameplay mechanics, enemy ai, options, menus), και μένει τώρα το content αυτό καθεαυτό, πχ διαφορετικά είδη εχθρών, και maps, και το τελικό 'γυάλισμα' βελτίωσης γραφικών, optimization, φτιάξιμο bugs... Ελπίζω σε playable preview demo μέσα στο 2019 και κυκλοφορία εντός του 2020. Σαν concept πως σου φαίνεται, ενδιαφέρον ? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Stavros Delta 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι ένα ξεκίνημα.
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ASSASSIN’S CREED ODYSSEY Olympian Torch 🙌🙌🙌🙌🙌 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) eFootball PES 2020 4k nvidia dsr Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
naruto14 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2019 στις 5:28 ΜΜ, Stavros Delta είπε Εδώ και 4 μήνες φτιάχνω ένα FPS μόνος μου βρε παιδιά. Προγραμματισμό, γραφικά, μουσική, τα πάντα ο ίδιος. Είπα να μοιραστώ μια περιγραφή του και μερικά screenshots να μου πείτε την άποψη σας. Το παιχνίδι από άποψη gameplay είναι ένα tribute των FPS των 90s, και ιδιαίτερα εμπνευσμένο από τα Wolfenstein 3D, και Duke Nukem 3D. Που σημαίνει: * Medkits αντί για health regeneration. * Secret Areas & Hidden Collectibles. * Ακριβείς πυροβολισμοί χωρίς iron sights. * Κουβαλάς όσα όπλα βρεις χωρίς όριο. * Level design με κλειδωμένες πόρτες και κλειδιά, γρίφους, κτλπ. Από άποψη setting και ιστορίας είναι εμπνευσμένο από την Αποκάλυψη της Αγίας Γραφής, και τις σχετικές θεωρίες συνωμοσίας. Κυριολεκτικά επειδή βγαίνουν συνέχεια post-apocalyptic παιχνίδια αποφάσισα να φτιάξω ένα pro και intra-apocalyptic, για διαφορά. Υπ' όψιν πως τα screenshots είναι από pre-Alpha, και το τελικό αποτέλεσμα (αν καταφέρω και το τελειώσω κάποτε) ενδέχεται να σίγουρα θα διαφέρει. Ειδικά από άποψη γραφικών. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ωραίο το concept. Καλή συνέχεια και κουράγιο σου εύχομαι φίλε μου! Περιμένουμε νέα με την πρόοδο σου Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από naruto14
giorgosmcmc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Grand theft auto V Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 4
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) DOOM Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
giorgosmcmc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) SHADOW OF THE TOMB RAIDER Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) BATMAN ARKHAM ORIGINS (no fog-4k) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) BATMAN ARKHAM ASYLUM (re-textured-4k) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα