Zombistas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 3200x1080...Weird Αναλυση αλλα φενεται απιστευτα ρεαλιστικη.
DJDB Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο Portal Stories: Mel που έπαιζα αυτές τις μέρες, που τερμάτισα πριν από λίγο και που σας προτείνω ανεπιφύλακτα. Προσοχή γιατί κάποια screenshots ίσως έχουν spoilers (αν και κυρίως στόχευα στο να βγουν ωραίες οι φωτογραφίες, όχι στο να αποκαλύψω τις λύσεις των γρίφων). Ολόκληρη η συλλογή στο imgur εδώ, παρακάτω ποστάρω κάποια παραδείγματα. 3
panoc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) :)Teaser Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2016 από panoc 1
hackerW32 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ειναι πολλες οποτε βαζω λινκ http://steamcommunity.com/id/hackerw32/screenshots/?appid=4000&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall βρηκα ατομο να μαλακιστω μαζι της οποτε το ξανα αρχησα το gmod =D
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 hawker to racing game poio einai? λογικά δεν είναι και το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω αλλα δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο. έχει κανένας καμια πρόταση για τον τύπο παιχνιδιών που ψάχνω? δεν είμαι gamera και δεν ξέρω σε ποια ακριβώς κατηγορια ανήκουν . θέλω παιχνίδια παρόμοια με το team fortress 2 , cs go , rocket league και αλλα σαν αυτά. παιχνίδια dld που παίζεις μαζί με άλλους και μπορείς να τα ανοίξεις να παίξεις ένα μισάωρο να χαλαρώσεις και να τα κλείσεις . οποιος μπορεί και έχει κάποια πρόταση ευπρόσδ
Zombistas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφια απο το Witcher 3 με Ansel. Θα την κανω σμικρυνση λογικα εδω και θα δωσω λινκ να την κατεβασετε...γιατι λογικα θα ειναι γυρω στο 1Gb
Anuminas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) απο το ROTR αυτο με τον Τιτανικό θα αρέσει στον πατέρα μου. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από Anuminas 1
Anuminas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 απο το Adam demo, νομιζω έχει μέγιστο fps 72. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα