mathsrule Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όποιος βάζει πάνω από δύο εικόνες, παρακαλείται να τις βάζει σε spoiler. Ο browser μου ρίχνει καντήλια αυτήν την στιγμή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λίγα από Star Trek Online 1
mathsrule Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Λίγα από Star Trek Online Ακόμα παίζεις; Είχα φτάσει κάποτε Admiral με έναν Vulcan αλλά το έχω αφήσει..... Έχει αλλάξει τίποτα από πέρυσι;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ακόμα παίζεις; Είχα φτάσει κάποτε Admiral με έναν Vulcan αλλά το έχω αφήσει..... Έχει αλλάξει τίποτα από πέρυσι; Χμ... το reputation system (κι εγώ είχα καιρό να μπω) και παίζω με τους Doffs πιο πολύ τώρα και παλεύω στο Task Force Omega για να φτιάξω στο σκάφος με items από εκεί. Grinding, λίγο foundry missions, άλλωστε για Star Trek δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. 1
Crazy Tony Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Φουρτούνες στο Assassin's Creed IV: Black Flag Επεξ/σία 17 Μαΐου 2014 από Crazy Tony 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά μ'άρεσαν οι αντανακλάσεις στον δρόμο. images upload 2
Alithinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν τις τράβηξα εγώ τις εικόνες αυτές,αλλά είναι τόσο όμορφες που ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Πρόκειται για Skyrim,το οποίο 3 χρόνια μετά συνεχίζει να εξελίσσεται και γραφικά μεταξύ άλλων,σε σημείο που ήδη έχει ξεπεράσει Crysis. Δυστυχώς τέτοια ποιότητα γραφικών δεν έχουμε δει ακόμα σε vanilla παιχνίδι,και μάλλον θα αργήσουμε λόγο των κονσολών. 5
BigBOSS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν νομιζω νσ εχει ξεπεράσει τα physics του Crysis βασικά η μερα με τη νυχτα.
Alithinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ξερεις ποια mods ειναι αυτα; http://www.asot.es/2001/09/skyrim-mods.html Δεν νομιζω νσ εχει ξεπεράσει τα physics του Crysis βασικά η μερα με τη νυχτα. ε δε μίλησα για φυσική,για εικόνα είπα. 1
Tobajara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν τις τράβηξα εγώ τις εικόνες αυτές,αλλά είναι τόσο όμορφες που ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Πρόκειται για Skyrim,το οποίο 3 χρόνια μετά συνεχίζει να εξελίσσεται και γραφικά μεταξύ άλλων,σε σημείο που ήδη έχει ξεπεράσει Crysis. Δυστυχώς τέτοια ποιότητα γραφικών δεν έχουμε δει ακόμα σε vanilla παιχνίδι,και μάλλον θα αργήσουμε λόγο των κονσολών. Το λέω και δε ντρέπομαι να το παραδεχτώ. Τα τριφύλλια κόντεψα να τα φάω. Μπεεεεε. Άσχετο - η στολή με τις μπλε και άσπρες ρίγες είναι μήπως modded από Witcher 2? EDIT: Καλά το θυμόμουν, είναι η στολή της Ves από τον πρόλογο. Ορίστε και το artwork. http://scratcherpen.deviantart.com/art/Gchojnacki-Ves-lowpoly-447922312 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2014 από Tobajara 1
BigBOSS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 http://www.asot.es/2001/09/skyrim-mods.html ε δε μίλησα για φυσική,για εικόνα είπα. εντάξει και πάλι το Crysis εχει πολυ καλυτερα assets και γεωμετρία ως προς τη βλάστηση κτλ και επισης και αυτο παιρνει mods που το κάνουνε ακομη καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα