kostas123pao Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό το παιχνίδι ξέρει κανεις ποιο είναι?
johnnyman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 απο το Stranglehold ειναι!! http://en.wikipedia.org/wiki/Stranglehold_(video_game) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Για την εποχή του είχε μεγάλο installation size.
Zapee995 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Ας βαλω και εγω ενα: Hint: Παιχνιδι στα τελη του 90 σε χαρτινη συσκευασια με 6 cd-rom
Despotas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Adventure της Cryo Interactive μου θυμίζει..αλλά δεν είμαι και σίγουρος
Alithinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Είπα και εγώ να μοιραστώ μερικά screenshots που έτυχε να έχω βγάλει και καθόντουσαν από το Steam. Primal Carnage: Με τον πτερανόδοντα μπορείς να πετάξεις σε μέρη που δεν μπορούν να παν οι άλλες κλάσεις. Ο μόνος τρόπος για να δει κανείς αυτό το πανέμορφο φεγγάρι σε αυτό το map,είναι παίζοντας σαν πτερανόδοντας. Στο άλλο ματς η ομάδα των δεινόσαυρων μας έχει στριμώξει στη βάση μας,δεν μας αφήνει καν να βγούμε από αυτή. Skyrim: Από το mod που μας πάει στο Elseweyr: Από τον Dark Brotherhood χαρακτήρα μου: Αυτό το τράβηξα λόγο της ιδιαιτερότητας: 5 δράκοι!!!!!! Δεν θα μπορούσα να μην απαθανατίσω τα εκπληκτικά horse physics: Η πιστή μου συντρόφισσα, Πολεμοκατσίκα! Χτίζοντας το σπιτάκι μου,παρέα με τη πιστή μου Λυδία και το σκυλάκι μου. Νυχτερινός ουρανός... Ίσως από τα πιο δύσκολα να βρω standing stones,και συνάμμα το καλύτερο. Συνδιάζει τις ιδιότητες των 3 βασικών,και έτσι ΟΛΑ τα skills ανεβαίνουν πιο γρήγορα! Ουψ! Τον ξύπνισα!!!! Χαλάρωμα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου... Τριγυρνόντας σε μαγικά δάση.... Και τέλος η Thalmor High-Elfίνα μου! 2
qsis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 μία αναμνηστική με τον edward και το πλοίο του 5
johnnyman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 μερικα screenshots απο full modded nba 2k14 για pc!!απλα απιστευτο με τα mods!!
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 να και μία με το Σατανά να έχει νεύρα (εννοείται νέο desktop)
polonos1313 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 να και μία με το Σατανά να έχει νεύρα (εννοείται νέο desktop) Ποιο game είναι αυτό ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Castlevania Lords of Shadows 2
johnnyman Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μερικες ακομα photos απο ΝΒΑ 2Κ14 για pc με ακομα ποιο καινουρια mods οπως next gen προσωπα παικτων,γηπεδα,φωτισμους,φανελες,διαφημισεις τα παντα!!το αποτελεσμα ειναι πραγματικα εντυπωσιακο ειδικα οταν το δει καποιος σε κινηση!!!! http://imgur.com/a/LIBjS
Bigi444444 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Dragon quest viii στον pcsx2. Απόλυτα playable χωρίς πολλά πολλά.Είναι σκεφτείτε το πρώτο παιχνίδι που δοκιμάζω στο συγκεκριμένο εξομοιωτή και το έχω προχωρήσει αρκετά χωρίς πρόβλημα και αναζήτηση στο net. Τα γραφικά του με μερικές βελτιώσεις από τον pcsx γίνονται εντελώς σύγχρονα και σε περιπτώσεις εαν μου έλεγες ότι είναι σύγχρονο παιχνίδι για pc θα το δεχόμουν.Και είναι και πολύ ευχάριστο παιχνίδι γενικώς για τους φαν του (σπάνιου πλέον στις μέρες μας) είδους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα