Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Legion ετσι? Μετρανε ασχημα τα γραφικα. Πολυ τιμια η πολυ κλασικη ubisoft δυνατοι κοσμοι απλα ανευρο gameplay.
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Arkin είπε Legion ετσι? Μετρανε ασχημα τα γραφικα. Πολυ τιμια η πολυ κλασικη ubisoft δυνατοι κοσμοι απλα ανευρο gameplay. Ισχύει πολύ ωραία γραφικά. Και σε ps5 ακόμα που παίζω. Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά ειδικά όταν θέλω να παίξω κάτι χαλαρό χωρίς να σκοτιστω πολύ τη βρίσκω με το Legion, αγνή διασκέδαση όπως τα περίσοτερο games της ubi αλλά μέχρι εκεί. Και μερικές ακόμα 😁 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από giorgosmcmc 2
ultraex2003 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Banishers Ghosts of New Eden Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από ultraex2003 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Ονόματα των games να βάζετε. Ή θα το κάνουμε το νέο "βρείτε ποιο παιχνίδι είναι" για μερικά. 5 1
Mr Aris Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Clash Artifacts of Chaos Ο ήρωας του παιχνιδιού βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το πιο άσχημο ήρωα όλων των εποχών θυμίζει μπού από dragon ball z διασταύρωση με σχεδόν καραφλιασμένα balls 80χρονου Και παρόλα αυτά τον βρίσκω badass , έχω γίνει πολύ μερακλής τελικά 🤣 5
alfaeffe Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Mass Effect Legendary Edition 2o playthrough της τριλογιας μετα απο 12 χρονια. Καποια screenshots ισως θεωρηθουν mild spoilers. 8
Arkin Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Need for speed unbound Δυνατος οπτικος τομεας. Απο το κομματι του racing πως ειναι? Σαν το heat που ηταν αψογο για arcade η πιο sim? Και ωραιο φτιαξιμο βλεπω. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Δυνατος οπτικος τομεας. Απο το κομματι του racing πως ειναι? Σαν το heat που ηταν αψογο για arcade η πιο sim? Και ωραιο φτιαξιμο βλεπω. Arcade κλασική συνταγή αλλά το πρώτο need for speed που θέλει πραγματικά skills, άδικα δύσκολο... Μιλάμε για πάρα πολύ δύσκολο ακόμη και στο easy σε φάση ώρες ώρες να θες να σπάσεις το controller 😅 ένα ελάχιστο λάθος και έχασες τον αγώνα άνετα και δεν υπερβάλλω οποίος έχει παίξει ξέρει! Βέβαια όσο προχωράς και τουμπανιαζεις με αναβαθμίσεις το αμάξι σου εκεί αρχίζει και γίνεται (λίγο) πιο προσιτό. Επεξ/σία 20 Μαρτίου από giorgosmcmc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα