john2gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μα είναι δυνατόν τόσο καιρό να μην υπάρχει Screenshots Thread; Άντε παλικάρια,ξεκινήστε το post-άρισμα εικόνων παιχνιδιών που παίζετε . Δεν χρειάζεται να είναι καινούργια παιχνίδια ή παιχνίδια με τέρμα τα γραφικά,post-άρετε ότι γουστάρετε από ότι παιχνίδι παίζετε FAR CRY PS: Κάποιος MOD ας το κάνει Sticky PS2: Δεν είναι αποκλειστικό PC Screenshots. Είναι General Screenshots Thread οπότε κι οι κονσολάδες μπορείτε να post-άρετε τα παιχνίδια που παίζετε 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 City of Villains και ο κεντρικός χαρακτήρας μου, Subject 543 Meat: Με την original στολή Την 3η στολή που φτιάξαμε με έναν φίλο (gladiator, αλλά θυμίζει λίγο pimp ) Και την 2η στολή που μετά αφού έβαλα τα φτερά έγινε η fav μου Meat smash! Αν πέταγα κιόλας... (έχω super-jump travel ability ) Μετά από μάχη Mmmm...comfy! Σημείωση: Κίτρινο (ή χρυσό) & Μαύρο είναι τα βασικά χρώματα του Meat. Δεν είμαι ΑΕΚ.
john2gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δώστε βάση στην παραπάνω εικονούλα. Φωτορεαλιστικότατη με όλη την σημασία της λέξεως! Είναι απίστευτο το τι μπορεί να γίνει με μερικά mod-άκια. Δεν νομίζω να έχετε δει καλύτερο lighting, έτσι;
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Myst V: End of Ages
Strategos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 καλα αυτο το thread επρεπε να λεγετε screenshot adsl bench. 1
polonos1313 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 καλα αυτο το thread επρεπε να λεγετε screenshot adsl bench. Όντως
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εντυπωσιακές . Αν θέλετε, αναγράφετε κι από ποιο παιχνίδι είναι η καθεμία. [offtopic] καλα αυτο το thread επρεπε να λεγετε screenshot adsl bench. Υπερβολές. Μια συνηθισμένη σελίδα των 35-40MB είναι. Μ αρέσει που το χω και 30 posts/page [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα