VagosM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 CPU : Intel Core2Duo E6750 MoBo: ASUS P5K Deluxe/Wifi-AP RAM : TeamGroup 2GB 800Mhz ( περιμένω και ένα 2gb ακομα) VGA : Sapphire X1950pro 256Mb (περιμένω και μια ακόμα για crossfire) HHD : ide 250GB PSU : Thermaltake 470W Case : ARMOR Thermaltake Χρειάζεται τίποτα άλλο; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μάλλον θα χρειαστείς καινούργιο τροφοδοτικό, γιατί χώρια από την αναξιοπιστία του Tt δεν ξέρω άμα πληρεί και τα Watt για το σύστημά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ta thermaltake dn einai kala?ta eixa gia kala... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 τα Thermaltake ToughPower είναι καλά...δεν ξέρω άμα είναι και τα Purepower. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Bαγγέλη, νομίζω ότι κάτι δεν κάνεις καλά ... Τί άραγε ? ΧΧμμμ, let me think! Α ναι μωρέ θυμήθηκα, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΒΑΛΕΣ 470άρι TR2 ? @Kagkoure: 470W είναι αρκετά για 4G μνήμης, και 2 x X1950Pro ... (αφού η cpu ακόμα και στα 3G με stock voltage δεν καίει τπτ ... :wink:) @Βαγγέλη: Πρέπει όμως να ξέρεις ότι, γενικά δεν κάνεις καλά με TR2 τροφοδοτικό... Θες να κάνει κάνα μπαμ, και να πάρει και καμιά κάρτα μαζί ? Να κλαις 135ε ... ? Αμαρτία είναι νομίζω ... Επίσης τα επιπλέον 2G Ram, είναι άχρηστα σε 32bito περιβάλλον (εκτός αν βάλεις Vista OS, αν και δεν τα εγκρίνω ...). Αντί λοιπόν να βάλεις +2G μνήμης, πάρε ένα Tt Toughpower 700W από το e-shop με 96ε και καθάρισες μια για πάντα με το θέμα τροφοδοσίας ... Νομίζω περιττά τα λόγια για το jonnyguru recommended psu :wink: Ή μήπως να παραθέσω κομμάτια τού review ? :razz: Edit: Guyz, it's been told like a thousand times! TR2 and Purepower are gtp ... ! Only Toughpowers worth their money :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 αν θές. και η μνήμες και η κάρτα είναι τζάμπα από γερμανία μου τα στέλνει ο ξαδελφος μου. και εγώ για τροφοδοτικό σκευτομε αλλά δεν ξέρω ποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 τα Thermaltake ToughPower είναι καλά...δεν ξέρω άμα είναι και τα Purepower. οκ..πολυς κοσμος το λεει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.