Προς το περιεχόμενο

ΧΒΟΧ360:3 red lights...

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου, αγόρασα ένα ΧΒΟΧ360. Λόγω δουλειάς, δεν πρόλαβα να ασχοληθώ, παρά μόνο το προηγούμενο σαββατοκύριακο και το περασμένο Σάββατο. Μόλις το άναψα, έβαλα ένα αυθεντικό δισκάκι μέσα και μου έβγαλε το λευκό φόντο με το μήνυμα "Για να δείτε το περιεχόμενο αυτού του δίσκου, πρέπει να το βάλετε σε ΧΒΟΧ 360"... :???::???::???:

Το κάνω 2η φορά, το κάνω τρίτη με άλλο δισκάκι κι από τότε το ΧΒΟΧ ανάβει 3 κόκκινα λαμπάκια και δεν ανοίγει...

Είχα διαβάσει οτι γενικότερα έχουν πρόβλημα με τις θερμοκρασίες κι οτι σε κάποια παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα, αλλά όχι κι έτσι! Και όλο αυτό το σκηνικό συνέβη σε ιδιέταιρα ιδανικές θερμοκρασίες! Τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Μηπως εβαλες ΧΒΟΧ1 παιχνιδι που δεν υποστηριζεται ακομα?

Τωρα για τοσο μπαμ 3 κόκκινα λαμπάκια μου φαινεται παραξενο...

Ειναι τα 3 του R.O.D η αλλος συνδιασμος οποτε μπορει να συμβαινει κατι αλλο?

Οπως και να εχει στειλτο πισω και θα σου ερθει καινουργιο μετις νεες επιπλεον ψυκτρες και θα εισαι ΟΚ

Δημοσ.

file mou den ine panta apo tis thermokrasies.ego pira mia kainourgia konsola logo ban kai mesa se ena min xalase evgale ta 3 kokkina lampakia.ine se ti konsola tha pesis.i proigoumeni mou akoma douleui kai tin exo 8mines.epeses se elatomatiki konsola,isoun atixos opos ego.poses meres to exis to 360.mipos kai ginete na tin epistrepsis.

Δημοσ.

@Pytzamarama σκέψου οτι είναι από τις καινούριες, με τις νέες ψύκτρες!!! Ευτυχώς που τις διορθώσανε... Το παιχνίδι ήταν για 360.

@AWERAWER ήδη την πακετάρισα και την έστειλα προς έλεγχο και ότι άλλο γίνεται... Ξέρω κι εγώ? 2 εβδομάδες την είχα!

Δημοσ.
@Pytzamarama σκέψου οτι είναι από τις καινούριες, με τις νέες ψύκτρες!!! Ευτυχώς που τις διορθώσανε... Το παιχνίδι ήταν για 360.

χμμ.. ενδιαφερον.

ομως τα bundles που δινουν οι μεγαλες αλυσιδες ειναι με μηχανηματα απο τα περσινα χριστουγεννα.

ημ/νια κατασκευης και serial number?

Δημοσ.

@AWERAWER την έστειλα πίσω στο μαγαζί που την αγόρασα, αφού μίλησα μαζί τους και μου είπανε οτι πρέπει να την ελέγξουν και να την αντικαταστήσουν αν δε μπορούν να τη διορθώσουν.

@p3tran δεν είναι από μεγάλη αλυσίδα. Το sn δεν το έχω μαζί μου. Το βράδυ μπορώ να σου το δώσω...

Δημοσ.

Το κατάστημα που την αγόρασα, κάνει εισαγωγή μόνο του απ'έξω. Αυτά μου τα είπανε εκείνοι, οπότε δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά... ;-)

Δημοσ.
Το κατάστημα που την αγόρασα, κάνει εισαγωγή μόνο του απ'έξω. Αυτά μου τα είπανε εκείνοι, οπότε δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά... ;-)

Να υποθεσω δηλαδη οτι δεν κοιταξες μεσα να δεις αν εχει την καινουρια ψυχτρα αλλα απλα σε διαβεβαιωσαν αυτοι;

Παντως εξαιρετικα χλωμο να ειναι απο αυτα (ακομα και αν κανουν εισαγωγη απέξω) αφου η καινουρια ψυχτρα αρχισε να μπαινει στις κονσολες που εχουν ημερομηνια κατασκευης Ιουλιο 2007 (εχω την εντυπωση)....

Δημοσ.

Stormwatch δεν ασχολήθηκα από την αρχή να δω τι παίζει, μιας και δεν είχα ιδεά για τα προβλήματα ψύξης που έχουν τα ΧΒΟΧ. Κάποια στιγμή το διάβασα κι όταν έτυχε να μιλήσω με έναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, τον ρώτησα τι παίζει με αυτά τα προβλήματα. Τότε μου είπε εκείνος οτι το δικό μου (επειδή το ανοίξανε εκείνοι για firmware) είναι από τα καινούργια. Μάλιστα όταν το παρήγγειλα δεν είχανε σε στοκ και περίμενα μερικές μέρες τη νέα εισαγωγή. Τώρα, ότι και να σου πω είναι δικά τους λόγια. Εγώ ούτε καν να παίξω δεν πρόλαβα, όχι να το ανοίξω κιόλας...

Δημοσ.

Ok,στανταρ δεν ειναι απο αυτα με τις καινουριες ψυχτρες...απλα αυτοι λενε οτι γουσταρουν...

Αν δεν την ειχες φλασαρει, θα την εστελνες πισω στην MS και αυτη που θα σου εστελναν θα ειχε σιγουρα την καινουρια ψυχτρα.

Τωρα αυτοι θα σου δωσουν μια παλια

Τσεκαρε παντως την ημερομηνια κατασκευης, ειναι στο ταμπελακι στο πισω μερος του 360

EDIT : την ανοιξαν μπροστα σου ή στην εδωσαν ετοιμη φλασαρισμενη;;

Δημοσ.
"Για να δείτε το περιεχόμενο αυτού του δίσκου, πρέπει να το βάλετε σε ΧΒΟΧ 360"...

O αδερφός μου πείγε να βάλει το Gears of War αυθεντικό στην κονσόλα του όταν το προτοπείραμε και του έβγαλε το ίδιο μήνυμα.

Να ζητήσεις αλλαγή όπως και δήποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...