Προς το περιεχόμενο

Χαμένα IDTags στα mp3

mixopap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Εδώ και 2 εβδομάδες που έκανα μια νέα εγκατάσταση στα xp αντιμετωπίζω το εξής.

Στο details view του windows explorer δεν έχω πληροφορίες για τα mp3 μου. Επανεγκατέστησα τα windows μόνο στο c ενώ τους άλλους δίσκους τους άφησα ανέπαφους. Από τότε τα details στα mp3 δεν φαίνονται. ¨οταν κάνω δεξί κλικ properties/summary/advanced, δεν έχω επιλογές διόρθωσης αφού μου παρουσιάζονται μόνο 3 fields (title, comments,lyrics). Μετά από αρκετό ψάξιμο στο google κατέληξα οτι κάτι λείπει από την registry κ ειδικά από το Current version/explorer/advanced αλλά δεν είμαι κ σίγουρος. Διάβασα ακόμα οτι αυτό συμβαίνει στα 64bit XP λόγο έλλειψης codecs!!!! Δεν είναι όμως η πε΄ριπτωσή μου!!

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ????

THNX

Δημοσ.

Το είδα και τις προάλλες και έψαξα από περιέργεια, αλλά δεν βρήκα τιποτα.

Βρήκα δύο τόπικ σε κάποια φόρουμ (δεν τα κράτησα) που περιέγραφαν το ίδιο πρόβλημα ακριβώς αλλά κανείς δεν έδινε λύση...

Μια ιδέα:

Υπάρχουν κάποια shell extensions ειδικά για αρχεία ήχου, τα οποία προσθέτουν επιπλέον στήλες στον Windows Explorer καθώς μία επιπλέον καρτέλα καρτέλα στις ιδιότητες αρχείου, και σου επιτρέπουν να δεις τα tags, να τα επεξεργαστείς κλπ.

Το πρόβλημα που μάλλον υπάρχει στο σύστημά σου δεν θα διορθωθεί βέβαια, αλλά τη δουλειά σου μάλλον θα την κάνεις, και καλύτερα από πριν.

Ένα πολύ γνωστό είναι το AudioShell:

http://www.softpointer.com/AudioShell.htm

Αναφέρω δύο τρία ακόμα σε αυτό το τόπικ:

Χρήσιμα shell extensions για Windows

Δημοσ.

Να σαι καλα πάντως με ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Έκανα μια νέα εγκατάσταση σε xp που είχαν ενσωματωμένα όλα τα progs που χρησημοποιώ ενώ απενεργοποιούσαν (από την εγκατάσταση) διάφορες λειτουργίες (services, graphics κλπ) μάλλον αυτό φταίει αν κ σε αρχεια photo (jpg) δεν έχω το ίδιο προβλημα

Δημοσ.

Το βρήκα~!!!!

Μετά από τόσες μέρες ψαξίματος! είχε κατά κα΄ποιο τρόπο από-φορτωθεί το shmedia.dll.

1. τσεκάρουμε αν υπάρχει το αρχείο στο WINDOWS/system32

2. απο το run γράφουμε regsvr32 shmedia.dll

τελος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...