Age4Greeks Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Γεια χαρα, μια γενικη ερωτηση. Εχω συνδεσει 2 η/υ με crossover καλωδιο. Και οι 2 εχουν Windows XP prof προς το παρον. Εαν εγκαταστησω σε εναν απο αυτους Vista υπαρχη περιπτωση να εμφανιστει καποιου ειδους ασυμβατοτητα? ή άλλο μείζον πρόβλημα? Θα χρειαστει μήπως καποια συγκεκριμένη εκδοση των Vista για καλύτερη λειτουργία του δικτύου? Ευχαριστω.
rotten crusader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 λογικά όχι...αν ήταν κανα ασύρματο δίκτυο και ήθελε drivers και μ@@@@κίες,ίσως να είχες πρόβλημα,τώρα με το καλώδιο,τι ασυμβατότητα να εμφανιστεί...αλλά αν εμφανιστεί,κάτι θα βρούμε γ να σε καλύψουμε! Άσχετο:Υπάρχει λόγος να βάλεις vista?
Age4Greeks Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Προς μοντερειτορς, σορρυ για το διπλο ποστ, μετα "ξεκολλησα" και το εβαλα στη κατηγορια "Λειτουργικα". Εαν θελετε μεταφερετε /διαγραψτε το συγκεκριμενο. Προς Rotten, σκεφτομουν για μια μελλοντικη 8800 GTS καρτα για εκμεταλλευση του DirectX 10. A! και τη γοητεια του "καινουργιου" Ty.
jumaru99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Έχω και εγώ συνδέσει 2 η/υ ο ένας με XP(pro sp2) και ο άλλος με Vista(ultimate) με crossover καλώδιο.Το pc με τα Vista μοιράζει το internet.Ακολούθησα τον οδηγό του billpeppas και μπορώ να πω πως έχω κατορθώσει να έχω internet στο δεύτερο pc2(XP) και να βλέπω τα κοινόχρηστα του πρώτου..αλλά δεν μπορώ με τίποτα να δω από το pc1(Vista) τα κοινόχρηστα του pc2, καθώς λέει πως είτε δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, είτε πως είναι λάθος το αναγνωριστικό...Να σημειώσω δε ότι τα firewall είναι απενεργοποιημένα και στα δύο συστήματα και ότι στα Vista το δίκτυο είναι ναι μεν Local αλλά απροσδιόριστου τύπου... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.