Jeth Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Γειά σας. Προσπαθώ να αγοράσω ένα .com domain αλλά έχω μπλέξει στην διαδικασία. Μηπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει ? Συγκεκριμένα θα ήθελα να αγοράσω ένα domain αλλά να μην αγοράσω, προς το παρόν, χώρο γιατι το προορίζω για μελλοντική χρήση. Άκουσα οτι κάτι τέτοιο λέγεται "domain parking" αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εταιρία που το κάνει και να μου περιγραψετε λίγο την διαδικασία; Είναι βασικό οι πληρωμές να γίνονται με PayPal γιατί θα ήθελα να αποφύγω τα τρεχάματα με τις πιστωτικές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Jeth.
alex2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις με PayPal.Σε οποιαδήποτε εταιρία και αν απευθυνθείς θα κάνουν όλη την δουλειά.Συνήθως έχουν και κάποιον λογαριασμό στον οποίο μπορείς να κάνεις κατάθεση τα χρήματα. Όταν κλείσουν το domain απλά θα σου δώσουν κάποιους κωδικούς που πρέπει να κρατήσεις.Όταν έρθει η ώρα να βάλεις το site σου σε κάποιον server (Αν είναι αλλού από εκεί που έκλεισες το domain) απλά θα πρέπει να τους δώσεις αυτούς τους κωδικούς.
COMPUTER-MAN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 free domain που μπορώ να βάλω στο site μου??
poscaman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 free domain που μπορώ να βάλω στο site μου?? δες εδω ....
antonisid Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 http://www.domainsite.com Εγώ αυτό χρησιμοποιώ,δε το αγοράζεις το domain,δίνεις 20-25 δολλάρια και το κατοχυρώνεις για 2 χρόνια με προοπτική ανανέωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.