johnGT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Εχω την σελίδα http://www.odigoslimnisplastira.gr εδω και 3-4 μήνες. Έκανα SEO για το google με λέξεις κλειδιά "Λίμνη Πλαστήρα" και πράγματι απέδωσε. Είμαι πλέον στην 1η σελίδα. Ομως ο γοογλης πότε με βγάζει 3ο και πότε 8ο-9ο για τις ίδιες λέξεις κλειδιά. Τι μπορεί να φταίει? Καμμιά ιδέα? Μπορεί να είναι χέρι ανταγωνιστή?
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Πρώτα από όλα ότι SEO κόλπα ξέρανε και υπήρχανε και στο net δεν δουλεύουν πλέον όπως δούλευαν γιατί το google άλλαξε πάλι τα φίλτρα και τον τρόπο του Page Ranking. Όσο για τα διαφορετικά ranks...1) δεν συγχρονίζονται όλοι οι server την ίδια στιγμή, οπότε ανάλογα με το σε ποιόν server πέφτει το query σου θα έχεις και το αντίστοιχο rank... και 2) μπορεί απλά επίσης κάποιο άλλο site να ανέβασε το rank του και για αυτό να έπεσες πάλι. Επίσης αν κάνεις την εξυπνάδα που προτείνουνε να έχεις πολλά site να linkάρουνε σε εσένα, αν δεν είναι ποιοτικά site και είναι και πολλά στον αριθμό στο τέλος το google θα σε βάλει στην black list και θα έχεις page rank 0, και αποκλεισμό από το listing.
johnGT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 και είναι λογικό καθε βδομάδα να αλλάζω κατάταξη? την μία 3ος την άλλη 8ος. Παράξενο μου φαίνεται. Α! page rank δεν έχω πάρει ακόμη. Σe forum ειδα ότι μπορεί να περάσει και εξάμηνο μέχρι να πάρω. Επιπλέον link το google με link:http://www.odigoslimnisplastira.gr δεν βγάζει τίποτα
johnGT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 με την φωτο θέλεις να μου δείξεις ότι με βγάζει το goolge με λέξεις odigoslimnisplastira? εγω είπα ότι δεν βγάζει links για το site! Any way
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Τι εννοείς ότι δεν βγάζει links για το site ? Να γράφεις odigoslimniplastira και να βγάζει διάφορες σελίδες από το site σου σαν αποτελέσματα ?
johnGT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 οχι να γράφεις link:http://www.odigoslimnisplastira.gr και να βγαζει αποτελέσματα. Ετσι (με το "link:") βλέπεις ποιά site αναγνωρίζει το google ότι σε λινκαρουν
dop Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Το pagerank είναι σχετικά περίπλοκο και κάθε φορά που διορθώνουν κάτι είναι όλο και πιο δύσκολο να το "εξαναγκάσεις" να σε έχει εκεί που θέλεις. Έχε καλύτερο περιεχόμενο, γράψου σε τοπικές μηχανές αναζήτησης και γενικά προσπάθησε να κρατάς το ενδιαφέρον του κόσμου και θα είσαι σαν πρώτο link.
johnGT Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 πότε έκαναν αλλαγή στον αλγόριθμο ρε παιδιά? φαντάζομαι ότι κανείς δεν ξέρει τι αλλαγή έκαναν
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Είπα ήδη ότι κάνουν πολύ συχνά αλλαγές στον κώδικά τους, το είχαν δηλώσει και σε blog μερικοί developers του google ότι πλέον θα αλλάζουν σχετικά συχνά τους διάφορους αλγορίθμους τους. Ουδείς ξέρει πραγματικά τι άλλαξαν, εσύ κοίτα να έχεις ποιοτικό περιεχόμενο και επισκέπτες και θα ανεβαίνεις. Για το link:xxx.com παίρνει κάποιο καιρό για να ανανεωθεί αυτή η λίστα, οπότε λογικό είναι να μην σου βγάζει αποτελέσματα ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.