mperr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 καλημέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω τα Windows XP. Αγοράζω παιχνίδια από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το Bigfish Games. Ενώ πάντοτε αποθήκευα το παιχνίδι στον εξωτερικό σκληρό μιας και είχα επιλογή, τώρα αλλάξανε το σύστημα και δεν μου δίνεται η επιλογή να αποθηκεύσω το αρχείο του παιχνιδιού εκεί όπου επιθυμω εγώ αλλά αποθηκεύεται κατευθείαν στο My Computer<Program Files. Ζήτησα εξηγήσεις από το συγκεκριμένο site και μου απάντησε ότι τα αρχεία αποθηκεύονται κατευθείαν στο default Windows Program Files folder. Και ρωτώ πως μπορώ να ορίσω άλλο default folder;
charoui Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 exartate apo to installation an sou deinei epilogi,afou den sou dinei fovame oti ta prog files einai monodromos
alexzzz Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 [off topic] @mperr: μετά από φορμάτ για να ξαναβάλεις τα παιχνίδια πρέπει να τα ξαναγοράσεις ή απλώς σου τα ξαναδίνουν για κατέβασμα;[/off topic]
mperr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Έχω το δικαίωμα να τα κατεβάσω έως 5 φορές. Για τον λόγο αυτό τα αποθηκεύω σε εξωτερικό σκληρό έτσι ώστε αν κάνω format να μην ψάχνω τι έχω αγοράσει και να τα κατεβάζω όλα πάλι από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.