Προς το περιεχόμενο

ιστορία και μεθοδολογία της επιστήμης

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ omnislash, εσύ να να μιλάς ευγενικά δεν ξέρεις??? Μόνο να λες ''εξυπνάδες'' και να κοροιδεύεις??? Και που ξέρεις εσύ αν το παιδί έχει η δεν έχει το μυαλό? Και με την λογική σου δηλαδή πρέπει να αφήσουμε τα μαθηματικά και την φυσική στα 100 πιο προικισμένα μυαλά της Ελλάδος και οι άλλοι να μην μιλάμε καν για αυτό??? Έλεος μερικοί με την αγένεια.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλεος ρε omni, σιγά μην πρέπει να πάρεις πρώτα και νομπελ για να καταπιαστείς με αλγόριθμους.

Ρε συ άλλο να καταλάβεις πως τρέχει ένας αλγόριθμος και τι κάνει και άλλο να φτιάξεις εσύ δικό σου.Η σχολή αυτή μάλλον στοχεύει στο δεύτερο

Και με την λογική σου δηλαδή πρέπει να αφήσουμε τα μαθηματικά και την φυσική στα 100 πιο προικισμένα μυαλά της Ελλάδος και οι άλλοι να μην μιλάμε καν για

Να μην τρέφει φρούδες ελπίδες

Δημοσ.

omni αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι στο θέμα "πάρε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία". κατανοητός; και μία συμβουλή. μην είσαι από τα ανθρωπάκια που πιστεύουν ότι ο βαθμός έχει σχέση με την σχολή διαλέγεις. πχ υπάρχει ένα μυαλό που βγάζει 19 αλλά θέλει να πάει μαθηματικά, δεν θα πάει επειδή η σχολή έχει 15;;;

αρκετά ασχολήθηκα. κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω. τι μπορείς να κάνεις αν ακολουθήσεις μεταπτυχιακό στην νομική ή στο διεθνών κ ευρωπαικών σπουδών;

για 5 μέρες θα είμαι εκτός αθηνων. ελπίζω να μην κλείσει το θέμα γιατί θέλω να δω τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
τι μπορείς να κάνεις αν ακολουθήσεις μεταπτυχιακό στην νομική

Χμμ αν έχεις κανά γνωστό δικηγόρο,συμβολαιογράφο, εισαγγελέα πολλά:mrgreen:.Αν όχι τπτ εκτός και αν πας για εισαγγελέας αλλά φαντάζομαι πως προυποθέτει κάποιες βασικές νομικίστικες γνώσεις .

διεθνών κ ευρωπαικών σπουδών;

λογιστής θεωρείται οικονομικό τμήμα,και όλα τα συναφή με τράπεζες κτλ.Πανεύκολο το προπτυχιακό, ε ίδια πράγματα και το μεταπτυχιακό.Τώρα δε ξέρω αν τα δυο αυτά μεταπτυχιακά εχουν τα μαθήματα των προπτυχιακών ή αποτελούν εξειδικεύσεις

Δημοσ.

λογιστής θεωρείται οικονομικό τμήμα,και όλα τα συναφή με τράπεζες κτλ.Πανεύκολο το προπτυχιακό, ε ίδια πράγματα και το μεταπτυχιακό.Τώρα δε ξέρω αν τα δυο αυτά μεταπτυχιακά εχουν τα μαθήματα των προπτυχιακών ή αποτελούν εξειδικεύσεις

τυπικά, ίσως και να μπορεί να γίνει λογιστής. ουσιαστικά, οι γνώσεις του θα είναι τόσο λίγες,που θα είναι τυχερός αν προσληφθεί ως βοηθος του βοηθού λογιστή, και δεν προτιμηθεί κάποιος από τει ή ιεκ.

Άσε που δεν ξέρω καν αν έχουν την άδεια να γίνουν λογιστές απόφοιτοι ΜΗ οικονομικών σχολών. Τουλάχιστον όταν τελείωσα εγώ, μόνο οι καθαρά οικονομικές σχολες έβγαζαν λογιστές -τα οικονομικά,οι ΟΔΕ,κλπ...

ANYWAY!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

τι μπορείς να κάνεις αν ακολουθήσεις μεταπτυχιακό στην νομική [...];

Ιδίως το μεταπτυχιακό στη Νομική το κάνεις μόνο για την πάρτη σου. Ουσιαστικά και πρακτικά δεν βοηθάει πουθενά - εκτός αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου για καριέρα σε διεθνή οργανισμό ή για ακαδημαϊκή καριέρα. Αλλιώς το μεταπτυχιακό στη Νομική δεν έχει ουσιαστικό πρακτικό αντίκρυσμα.

Χμμ αν έχεις κανά γνωστό δικηγόρο,συμβολαιογράφο, εισαγγελέα πολλά:mrgreen:.Αν όχι τπτ εκτός και αν πας για εισαγγελέας αλλά φαντάζομαι πως προυποθέτει κάποιες βασικές νομικίστικες γνώσεις .

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Καμία απολύτως σχέση. Μα καμία όμως. :)

Δημοσ.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Καμία απολύτως σχέση. Μα καμία όμως

Τυχαίνει αγαπητέ παρεδώσε να γνωρίζω τρεις κοπέλες που φοιτούν στη νομική .Η μια εκ των κοπελων θα πάει στο συμβολαιογραφείο της μάνας της ,οι άλλες δυο στοχεύουν προς δημόσιο όχι γιατί δεν έχουν στόχους αλλά γιατί οι πόρτες είναι κλεισμένες από γόνους μπαμπαδων.Η μόνη λύση γι αυτό το επάγγελμα είναι να ανοίξουν μεγάλα δικηγορικά γραφεία όπως στις ΗΠΑ όπου εκεί θα φανούν οι αξιοι και όχι οι μεσάζοντες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τυχαίνει αγαπητέ παρεδώσε να γνωρίζω τρεις κοπέλες που φοιτούν στη νομική .Η μια εκ των κοπελων θα πάει στο συμβολαιογραφείο της μάνας της ,οι άλλες δυο στοχεύουν προς δημόσιο όχι γιατί δεν έχουν στόχους αλλά γιατί οι πόρτες είναι κλεισμένες από γόνους μπαμπαδων.Η μόνη λύση γι αυτό το επάγγελμα είναι να ανοίξουν μεγάλα δικηγορικά γραφεία όπως στις ΗΠΑ όπου εκεί θα φανούν οι αξιοι και όχι οι μεσάζοντες.

Όλα αυτά καλά.

Οι ιστορίες για αγρίους που έγραφες παραπάνω για τα μεταπτυχιακά στη Νομική (για εισαγγελείς και δικηγόρους και συμβολαιογράφους) πού κολλάνε; :-D

Όσο για τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία (όπως ΗΠΑ) που εύχεσαι να έρθουν, μάλλον δεν ξέρεις καθόλου την αγορά. :)

Δημοσ.
Οι ιστορίες για αγρίους που έγραφες παραπάνω για τα μεταπτυχιακά στη Νομική (για εισαγγελείς και δικηγόρους και συμβολαιογράφους) πού κολλάνε;

εννοώ πως αν ο μπάρμπας μου ήταν ο Λυκουρέζος θα παιρνα τις υποθέσεις του ενώ αν ο μπαρμπας μου ήταν ο τρεχαγυρευόπουλος θα φτιαχνα καφέδες στον υιό του Λυκουρέζου.

• Super Moderators
Δημοσ.
εννοώ πως αν ο μπάρμπας μου ήταν ο Λυκουρέζος θα παιρνα τις υποθέσεις του ενώ αν ο μπαρμπας μου ήταν ο τρεχαγυρευόπουλος θα φτιαχνα καφέδες στον υιό του Λυκουρέζου.

Πάλι υπεκφεύγεις και δεν απαντάς σε αυτό που σε ρωτώ αλλά δεν πειράζει, συνηθισμένοι είμαστε. :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aπό πρόγραμμα η σχολή ( μιθε ) πως πάει γιατί είμαι επιτυχόν και σκέφτομαι για τις ώρες, είναι στρωτά τα πράγματα τελειώνουμε δηλαδή στις 2 ή είναι αλλα ντάλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...