tonis22pap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Εχει εμπειρια κανεις απο Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού σε σπιτι ή σε επαγγελματικο χώρο. Αξιζουν σε σχεσει με τις ηλεκτρικες σκουπες ή ειναι πεταμενα λεφτα. Ξέρει κανεις να προτεινει καμια μαρκα?
olatalefta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ένα Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού (ΚΣΚ) είναι στην ουσία μία κεντρική ηλεκτρική σκούπα (κεντρική μονάδα) εγκατεστημένη σε ένα διακριτικό χώρο του σπιτιού (γκαράζ, υπόγειο, αποθηκάκι, μπαλκόνι, κ.ό.κ.) ή σε μηχανοστάσιο σε περίπτωση επαγγελματικού συστήματος. Μέσω ενός σταθερού δικτύου σωληνώσεων PVC, το οποίο έχει προεγκατασταθεί κατά την κατασκευή (ή την ανακαίνιση) του κτιρίου, η κεντρική αυτή ηλεκτρική σκούπα καταλήγει σε αναμονές (πρίζες ή λήψεις αναρρόφησης) στρατηγικά εγκατεστημένες στο χώρο. Κάθε αναμονή μπορεί στην πράξη να εξυπηρετήσει συνήθως 30-40 m2 χώρου, αναλόγως της χωροταξίας (με μέγιστη θεωρητική κάλυψη τα 314 m2 ).>> το κατα ποσο αποδιδει δεν ξερω..
xmperop1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Το έχει εγκαταστήσει στο τριόρωφο σπίτι της (σε τρία επίπεδα σπιτι 320τ.μ.) και την έχει βολέψει αφάνταστα μια ξαδέλφη μου,από τα λίγα πράγματα που αξίζουν τα λεφτά τους κατά τα λεγόμενα της.
olatalefta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 αποδιδει?δηλ.εχει την αντλια/τανκερ στο υπογειο κ αυτο ρουφαει τοσο αερα ωστε να φτανει στον 3ο οροφο κ σε καθε δωματιο?
sach Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Εχει εμπειρια κανεις απο Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού σε σπιτι ή σε επαγγελματικο χώρο.Αξιζουν σε σχεσει με τις ηλεκτρικες σκουπες ή ειναι πεταμενα λεφτα. Ξέρει κανεις να προτεινει καμια μαρκα? Βλεπε εταιρεια enke το εχω στην διαθεση μου 1 χρονο.
evdokis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 πολύ καλό σύστημα, μπορειτε να δειτε στο site http://www.disan.gr
babis.p Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Εχει εμπειρια κανεις απο Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού σε σπιτι ή σε επαγγελματικο χώρο.Αξιζουν σε σχεσει με τις ηλεκτρικες σκουπες ή ειναι πεταμενα λεφτα. Ξέρει κανεις να προτεινει καμια μαρκα?[/QUO ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SISTEMAIR.ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.