poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Το jumper το είχες φτιάξει για να πιάνει το creal cmos? den exei jumper einai me koumpaki.milame gia asus crosshair mobo gia amd.malon prin egrapsa crossfire katalathos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Thimamai se 1-2 manuals arxaioooon mitrikon, na simeionoun oti, ektos apo clear cmos me jumper, prepei na to kaneis etsi KAI me battery -endexomenos gia apolyti sigouria oti tha piasei? Pantos o "syndiasmos" kai ton 2, kako den mporei na kanei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 sostos delirium alla mexri na to kano auto i psixi mou ixe paei sta .... kainourio pc . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 να ρωτησω κατι και εγω π ειμαι ακομη στη διαδικασια της μαθησης? εμενα ειναι linked λογικα ετσι?εχω μια παλια MSI me nForce4... οτι FSB balw sth CPU (210 twra) mpainei k sth RAM (DDR)... επισης μ λεει FSB:DRAM = CPU\9..exw pol\sth x9... m ta 3edialynei kapoios? thx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 o polaplasiasteis logika den prepei na allazei afou ine locked opote i mnimi prepei na anevenei tautoxrona.se kapoies gia amd ipirxe mia epilogi fsb+33 i fsb i fsb-33 gia na oriseis tin mnimi ekei pou thes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 να ρωτησω κατι και εγω π ειμαι ακομη στη διαδικασια της μαθησης? εμενα ειναι linked λογικα ετσι?εχω μια παλια MSI me nForce4... οτι FSB balw sth CPU (210 twra) mpainei k sth RAM (DDR)... επισης μ λεει FSB:DRAM = CPU\9..exw pol\sth x9... m ta 3edialynei kapoios? thx! Θα σου εξηγούσα αλλά επειδή είναι πολύ off-topic και το thread θα εκτροχιαστεί εντελώς έτσι όπως πάει... Υπάρχει το κουμπί "New Topic" , use it please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Modkiller Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Use It και στείλε το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.