metmat Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Έχω ένα dvd recorder LG και το πρόβλημα είναι ότι όταν του βάζω μέσα ένα άδειο dvd όλα είναι οκ και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Όταν όμως βάζω άδειο cd δεν μπορεί να το αναγνωρίσει και το drive φαίνεται σαν να είναι κενό. Πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι η μάρκα του cd το πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει με πολλές μάρκες. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση ή θα πρέπει να πάω για καινούριο;
Sanctu82 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Prospathise na kaneis mia anavathmisi sto firmware tis siskevis, an den einai kati sovaro afto tha to diorthosei! http://www.cdrinfo.com/
accipio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μάλλον χάλασε ο μηχανισμός ανάγνωσης των cd, οπότε και firmware update να κάνεις δεν κερδίζεις τίποτα (δοκίμασε όμως). Οπότε πας για αγορά καινούριου (εκτός αν είναι εντός εγγύησης).
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 na fteei kati to pc ligo diskolo giati den tha diabazekai ta dvd opote accipio wins.
blackstar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 grammena cd diabazi kanonika? an oxi, dokimase na kaneis boot apo to cd ton XP h kapoio live linux cd, kai an den ta kanei boot tote to laser (opos eipe kai o accipio) paredose pneyma.
metmat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Γραμμένα cd διαβάζει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Στα άγραφα μόνο μου το κάνει.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Έχω ένα dvd recorder LG και το πρόβλημα είναι ότι όταν του βάζω μέσα ένα άδειο dvd όλα είναι οκ και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Όταν όμως βάζω άδειο cd δεν μπορεί να το αναγνωρίσει και το drive φαίνεται σαν να είναι κενό. Πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι η μάρκα του cd το πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει με πολλές μάρκες. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση ή θα πρέπει να πάω για καινούριο; to nero otan bazeis mesa keno cd kai pigeneis sta disk info sou leei oti einai keno i no media inserted
blackstar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 mporeis na 8es na to anoi3is kai na ka8arisis thn diodo poy exei, alla pali den den einai sigoyro oti 8a doylepsi....isos na prepei na koita3is gia kainoyrgio.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ama ine se eggiisi allaxe to.an den einai katharise kana laser kai ama pexei epexe.an oxi apla tha pareis allo.25 euro einai eutixos.oute tsigara na pernes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.