Προς το περιεχόμενο

Tο Recorder δεν μπορει να αναγνωρίσει τα άγραφα cd

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα dvd recorder LG και το πρόβλημα είναι ότι όταν του βάζω μέσα ένα άδειο dvd όλα είναι οκ και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Όταν όμως βάζω άδειο cd δεν μπορεί να το αναγνωρίσει και το drive φαίνεται σαν να είναι κενό. Πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι η μάρκα του cd το πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει με πολλές μάρκες. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση ή θα πρέπει να πάω για καινούριο;

Δημοσ.

Μάλλον χάλασε ο μηχανισμός ανάγνωσης των cd, οπότε και firmware update να κάνεις δεν κερδίζεις τίποτα (δοκίμασε όμως). Οπότε πας για αγορά καινούριου (εκτός αν είναι εντός εγγύησης).

Δημοσ.
Έχω ένα dvd recorder LG και το πρόβλημα είναι ότι όταν του βάζω μέσα ένα άδειο dvd όλα είναι οκ και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Όταν όμως βάζω άδειο cd δεν μπορεί να το αναγνωρίσει και το drive φαίνεται σαν να είναι κενό. Πριν μερικές μέρες δεν υπήρχε αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι η μάρκα του cd το πρόβλημα γιατί έχω δοκιμάσει με πολλές μάρκες. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί η κατάσταση ή θα πρέπει να πάω για καινούριο;

to nero otan bazeis mesa keno cd kai pigeneis sta disk info sou leei oti einai keno i no media inserted

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...