Προς το περιεχόμενο

περί μνημών

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 gb Team group 800Mhz μνήμες και θέλω να βάλω και άλλα 2Gb αλλά άλλης μάρκας γίνεται η μητρική είναι Asus P5K Deluxe και η άλλες μνήμες είναι SUPERTALENT 2X1 GB DDR2 800MHZ 4-4-3-8? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

γίνεται αλλά θα πρέπει να έχουν και οι 4 μνήμες τα ίδια timings...μήπως γνωρίζεις τι έχουν οι παλιές. Άμα έχουν διαφορετικά μπορείς να τα προσαρμόσεις...

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τις ίδιες για να μην έχει κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας μιας και υπάρχουν ακόμα. Οι καινούργιες που έχεις διαλέξει έχουν διαφορετικά timings και "νομίζω" πως άμα χαμηλώσεις τα timings στις team θα πέσουν MHz...

Δημοσ.

Θα σου δουλεψουν και οι καινουργιες σε 5-5-5-15.

καλυτερα προσπαθησε το για ενα ιδιο κιτακι με αυτες που ηδη εχεις.

Δημοσ.
tis mnimes mou tis stelni ena ksaderfos apo germnia.

Καλως...

Προβλημα λογικα δεν προκειτε να εχεις(εκτος εαν θελουν λιιγο παραπανω ταση,αλλα δεν το νομιζω για υπο-στοκ καταστασεις),απλα θα λειτουργησουν στα Τimmings των teamgroup που ηδη εχεις.

Δημοσ.

Παιδια, εχω και εγω τις ιδιες μνημες που λεει το παλληκαρι , τις supertalent , αγορασα ακομα 2 GB ακομα τισ ιδιες αλλα βαζοντας τες πανω το πισι αρνητε πεισματικα να δουλεψει... Τις πηγα πισω και τις ελεξανε και μου ειπαν οτι οι μνημες ειναι οκ .... ΜΒ εχω την ιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...