VagosM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Έχω 2 gb Team group 800Mhz μνήμες και θέλω να βάλω και άλλα 2Gb αλλά άλλης μάρκας γίνεται η μητρική είναι Asus P5K Deluxe και η άλλες μνήμες είναι SUPERTALENT 2X1 GB DDR2 800MHZ 4-4-3-8? Ευχαριστώ.
Kagkouros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 γίνεται αλλά θα πρέπει να έχουν και οι 4 μνήμες τα ίδια timings...μήπως γνωρίζεις τι έχουν οι παλιές. Άμα έχουν διαφορετικά μπορείς να τα προσαρμόσεις...
VagosM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 εδώ είναι η παλιές http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743
Kagkouros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις τις ίδιες για να μην έχει κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας μιας και υπάρχουν ακόμα. Οι καινούργιες που έχεις διαλέξει έχουν διαφορετικά timings και "νομίζω" πως άμα χαμηλώσεις τα timings στις team θα πέσουν MHz...
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Θα σου δουλεψουν και οι καινουργιες σε 5-5-5-15. καλυτερα προσπαθησε το για ενα ιδιο κιτακι με αυτες που ηδη εχεις.
VagosM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 tis mnimes mou tis stelni ena ksaderfos apo germnia.
@topos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 tis mnimes mou tis stelni ena ksaderfos apo germnia. Καλως... Προβλημα λογικα δεν προκειτε να εχεις(εκτος εαν θελουν λιιγο παραπανω ταση,αλλα δεν το νομιζω για υπο-στοκ καταστασεις),απλα θα λειτουργησουν στα Τimmings των teamgroup που ηδη εχεις.
ELVOU Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Παιδια, εχω και εγω τις ιδιες μνημες που λεει το παλληκαρι , τις supertalent , αγορασα ακομα 2 GB ακομα τισ ιδιες αλλα βαζοντας τες πανω το πισι αρνητε πεισματικα να δουλεψει... Τις πηγα πισω και τις ελεξανε και μου ειπαν οτι οι μνημες ειναι οκ .... ΜΒ εχω την ιδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.