Προς το περιεχόμενο

Upscaling σε PS2 ? ? ?

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια , καλησπερα!

Μολις προχτες αγορασα την καινουργια μου TV , μια SONY BRAVIA 32 KDL-V2500. Μετα απο την αποθηκευση των καναλιων και την εξερευνηση της , εσπευσα να συνδεσω το PS2 να δω πως θα παιζει. Το παιχνιδι που φορτωσα ηταν το GT4. Τα αποτελεσματα...απογοητευτικα.... Πιξελιαζε ολη η οθονη , τα χρωματα χαλια , ο ηχος ομως πολυ καλος... Τι να τον κανω ομως τον ηχο οταν δεν μπορω να το ευχαριστηθω????

Υπαρχει τροπος να κανω upscaling στο σημα και να μπορω να παιζω αξιοπρεως ή τελος παντως καποια αλλη λυση για να μπορω να παιζω χωρις να βλεπουν τα ματακια μου τετραγωνακια???

Δημοσ.
offtopic: Περνεις ενα ps3 με το gt5 prologue

Την λυση αυτη την ξερω και εγω....

offtopic: Και πιστεψε με εαν μου περισευανε 600Ε , μαλλον δεν θα τα εδινα για PS3.... Το θεωρω υπερβολη....

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο component για το PS2, π.χ. σαν αυτό.

Μην ξεχάσεις πριν το συνδέσεις να πας στο System Configuration και να επιλέξεις στο Component Out το Y Cb/Pb Cr/Pr αντί για το RGB.

Δημοσ.
Μπορείς να πάρεις ένα καλώδιο component για το PS2, π.χ. σαν αυτό.

Μην ξεχάσεις πριν το συνδέσεις να πας στο System Configuration και να επιλέξεις στο Component Out το Y Cb/Pb Cr/Pr αντί για το RGB.

Το εχεις δοκιμασει , μηπως?

Βασικα βλεπω οτι το εχουν καταργησει εκει.... Θα πρεπει να κοιταξω αλλου!!!!

Δημοσ.
Παιδια , καλησπερα!

Μολις προχτες αγορασα την καινουργια μου TV , μια SONY BRAVIA 32 KDL-V2500. Μετα απο την αποθηκευση των καναλιων και την εξερευνηση της , εσπευσα να συνδεσω το PS2 να δω πως θα παιζει. Το παιχνιδι που φορτωσα ηταν το GT4. Τα αποτελεσματα...απογοητευτικα.... Πιξελιαζε ολη η οθονη , τα χρωματα χαλια , ο ηχος ομως πολυ καλος... Τι να τον κανω ομως τον ηχο οταν δεν μπορω να το ευχαριστηθω????

Υπαρχει τροπος να κανω upscaling στο σημα και να μπορω να παιζω αξιοπρεως ή τελος παντως καποια αλλη λυση για να μπορω να παιζω χωρις να βλεπουν τα ματακια μου τετραγωνακια???

Το component που σου προτείναν είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Από κεί και πέρα όμως, απογοητεύτηκες μόνο από το πώς φαίνεται το σήμα του PS2?

Από την μάπα απεικόνηση των καναλιών της TV δεν απογοητεύτηκες?

Δημοσ.
http://www.xploder.net/press-releases/26/HDTV-Game-Upgrade-for-PS2.htm

ή

http://www.xploder.net/ps2/products/148/Xploder-HDTV-Player.htm

Δεν ξέρω αν λέει τίποτα, αλλα νομίζω ότι το πρόγραμμα το βρίσκεις και σε torrents

Συγγνωμη για να καταλαβω , που ακριβως θα τρεξω αυτο το προγραμμα για να μου κανει τι δουλεια που λεει?

Από την μάπα απεικόνηση των καναλιών της TV δεν απογοητεύτηκες?

:roll::roll::roll:

Δημοσ.

Νομίζω ότι το τρέχεις πρίν βάλεις το παιχνίδι.

Το κατέβασα και εγώ και θα το βάλω να δω αν είναι μούφα η όχι.

Το αρχείο είναι iso image και το καις σε CD.

Δες και μια κριτική εδώ:

http://gear.ign.com/articles/742/742965p1.html

Και μια κριτική απο αγοραστή :

I got this disc the other day direct from the xploder website, and have to say i'm really pleased with it. I've used about 20 games so far with it, and only 1 didnt work (PES6), and all the others look ALOT better on my Sony Bravia LCD screen. The difference between interlaced and progressive modes on LCD is unbelievable, as i'm sure others will testify. I've been using the 576p mode as this is the one xploder recommend in the manual. I had to take a couple of minutes on some games changing the screen mode on my TV remote, but i find its definitely worthwhile. If you're a serious gamer like me, particularly if you have an LCD HDTV its worthwhile getting.

Δημοσ.

Προς τί οι φατσούλες?

Και εγώ για την SONY BRAVIA KDL 32S2530 πήγαινα, μέχρι που είδα την απεικόνηση των απλών σημάτων σε σχέση με τις CRT τηλεοράσεις και έκανα πίσω.

Φυσικά αυτό συμβαίνει με όλες τις LCD τηλεοράσεις.

Δημοσ.

@pinakas

Φιλε μου διαβασα τα σχολια και καταλαβα οτι κανει δουλεια. Εαν μπορεις ομως να το δοκιμασεις και να μας πεις την γνωμη σου? Δεν εχω αγορασει ακομα composite καλωδιο , οποτε μην το αγορασω τσαμπα , αν και μου ειπαν τα απιδια οτι θα δω διαφορα.

Προς τί οι φατσούλες?

Και εγώ για την SONY BRAVIA KDL 32S2530 πήγαινα, μέχρι που είδα την απεικόνηση των απλών σημάτων σε σχέση με τις CRT τηλεοράσεις και έκανα πίσω.

Φυσικά αυτό συμβαίνει με όλες τις LCD τηλεοράσεις.

Το ξερω οτι συμβαινει με ολες τις LCD(γι αυτο και οι φατσουλες). Δυστηχως θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 2012 , που θα πρεπει να εχουν γινει ολα τα καναλια ψηφιακα για να δουμε διαφορα.

Δημοσ.
@pinakas

Φιλε μου διαβασα τα σχολια και καταλαβα οτι κανει δουλεια. Εαν μπορεις ομως να το δοκιμασεις και να μας πεις την γνωμη σου? Δεν εχω αγορασει ακομα composite καλωδιο , οποτε μην το αγορασω τσαμπα , αν και μου ειπαν τα απιδια οτι θα δω διαφορα.

Το ξερω οτι συμβαινει με ολες τις LCD(γι αυτο και οι φατσουλες). Δυστηχως θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 2012 , που θα πρεπει να εχουν γινει ολα τα καναλια ψηφιακα για να δουμε διαφορα.

Κανένα πρόβλημα

Θα προσπαθήσω σε 1-2 μέρες γιατί τώρα βρίσκομαι μακρυά απο το ps2.

Δημοσ.
Ok Θα περιμενω!!!! :D

Καλησπέρα,

Τελικά το δοκίμασα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα το σημαντικό.

Μάλλον δεν αξίζει, αν θες pm να μου δώσεις το email σου να σου το στείλω να το δείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...