master2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 to kalitero case sta lefta tou einai afto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804424 49e me 25ari fan sta plagia kai 1 12ari mprosta, vale kai 1 zalman 12ari piso kai eisai komple
Kagkouros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 to kalitero case sta lefta tou einai afto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804424 49e me 25ari fan sta plagia kai 1 12ari mprosta, vale kai 1 zalman 12ari piso kai eisai komple Το έχω δει και εγώ αυτό αλλά να βάζει ένας 25άρις από το πλάι δεν θα είναι και πολύ βολικό...:???:
Kagkouros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Εννοώ πως δεν θα βολέυει στο θέμα ότι δεν θα προλαβαίνει το μηχάνημα να βγάζει τόσο αέρα και εκεί κάτι που θα είναι θα επηρεάσει την ροή αέρα του ανεμιστήρα τις κάρτας γραφικών...
kostelo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Φιλε Kagkouros μολις παρελαβα σημερα εγω το soprano που ενδιαφερεσαι κι εσυ. Λοιπον ειναι μουρατο κουτι αλλα δεν εντυπωσιαστηκα και πολυ απ τους χωρους του μεσα. Το παλιο μου noname κουτι ειχε πιο μεγαλη αποσταση των δισκων απο το tray της m/b. Σαν αποτελεσμα στο σοπρανο η καρτα γραφικων μου στην οποια εχω βαλει για ψυξη αυτο να βρισκει πανω τους. Ετσι αναγκαστηκα να θυσιασω τις δυο μεσαιες θεσεις των δισκων και ισα ισα μου εφτασαν οι υπολοιπες τρεις. Το εντυπωσιακο ομως ειναι οτι οι ανεμιστηρες του ειναι οντως αθορυβοι (πλεον ακουγεται το σφυριγμα των σκληρων μονο, ενος παλιου ide κυριως) και κανουν και δουλεια . Ο ενας μου σκληρος 80αρης WD SATA στο παλιο κουτι επιανε 49-50 βαθμους σε idle και με 2 8αρηδες μπροστα του και με κομμενο το fan guard μπροστα τους. Τωρα με τον ενα 12αρη πιανει 42-43 σταθερα (σε σημειο να αμφιβαλλω για την αξιοπιστια του everest ). Επισης ενα αλλο μελανο σημειο για μενα ειναι οι μουφες πλαστικα για στηριξη των σκληρων που φυσικα και αντικατεστησα με βιδες οπως και τα πλαστικα στηριγματα στις pci που μπηκαν βιδες. Αυτα σαν ενα μινι review απο μενα και αν δεν εχεις πολλα πραματα να βαλεις μεσα (πχ πολλους δισκους, καρτες pci κλπ) στο προτεινω.
Kagkouros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Αυτό που λες "οι μούφες πλαστικά για την στήριξη σκληρών, dvd, κάρτας pci..." έτριζε τπτ ή έκαναν θόρυβο ή δεν στερεώνονταν καλά? Γιατί τα άλλαξες και οι βίδες περιέχονταν στην συσκευασία? Κατά τα άλλα δεν χρειάζομαι τρελούς χώρους, 2 σκληρούς και 2 dvd έχω. Το πορτάκι που ανοιγοκλείνεις για τα cd-dvd drives τι λέει η ποιότητα κατασκευής του, καλό ή μάπα? (υπόψην το θέμα συνεχίζεται εδώ μαζί με αγορά τροφοτικού)
george_o/c Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εννοώ πως δεν θα βολέυει στο θέμα ότι δεν θα προλαβαίνει το μηχάνημα να βγάζει τόσο αέρα και εκεί κάτι που θα είναι θα επηρεάσει την ροή αέρα του ανεμιστήρα τις κάρτας γραφικών... Δεν είναι αυτό το πρόβλημα ... Καμία δυσκολία δεν θα συναντήσει ο αέρας κατά την έξοδό του από το κουτί, αφού φεύγει από ένα 120άρη + του psu :wink: Δεν πάει αναλογικά ο αριθμός των intake και exhaust ανεμιστήρων ... :razz: Απλά σε τόσο μικρό κουτί με 25άρη fan στο side panel, ορισμένες ψύκτρες δεν θα μπαίνουν ούτε για πλάκα ... (aka Tt Sonic Tower, Sunbeam Tuniq Tower, Scythe Infinity, TU120Ex κ.ά)
Kagkouros Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δεν είναι αυτό το πρόβλημα ... Καμία δυσκολία δεν θα συναντήσει ο αέρας κατά την έξοδό του από το κουτί, αφού φεύγει από ένα 120άρη + του psu :wink: Δεν πάει αναλογικά ο αριθμός των intake και exhaust ανεμιστήρων ... :razz: Απλά σε τόσο μικρό κουτί με 25άρη fan στο side panel, ορισμένες ψύκτρες δεν θα μπαίνουν ούτε για πλάκα ... (aka Tt Sonic Tower, Sunbeam Tuniq Tower, Scythe Infinity, TU120Ex κ.ά) ναι αυτό είναι όντως πρόβλημα...η ψύχτρα που έχω βάλει στην κάρτα γραφικών φεύγει 2-3εκατοστά προς τον 25άρι και ίσως επηρεάσει την ροή του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.