Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου Mid κουτιού μέχρι 40?

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aφού τον βρήκες με μόλις 25ε, τί να σου πω, μια χαρά σε κόβω τότε !

Α και bare in mind that, ο Northy μου έχει 0,5MB Cache, ενώ ο Preshot (:razz:) 1MB Cache, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλύτερες επιδόσεις (πόσο μάλλον αν τον κλοκάρεις ... :wink:)

Μεγάλο βέβαια μειονέκτημα των Preshot (ουπς! Prescott ήθελα να πω :razz:), οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ θερμοκρασίες που ανεβάζουν ... Ελπίζω να έχεις ακόμα την 9500, αλλιώς θα δεις υπερδιαγαλαξιακές θερμοκρασίες ... :mrgreen:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aφού τον βρήκες με μόλις 25ε, τί να σου πω, μια χαρά σε κόβω τότε !

Α και bare in mind that, ο Northy μου έχει 0,5MB Cache, ενώ ο Preshot (:razz:) 1MB Cache, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλύτερες επιδόσεις (πόσο μάλλον αν τον κλοκάρεις ... :wink:)

Μεγάλο βέβαια μειονέκτημα των Preshot (ουπς! Prescott ήθελα να πω :razz:), οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ θερμοκρασίες που ανεβάζουν ... Ελπίζω να έχεις ακόμα την 9500, αλλιώς θα δεις υπερδιαγαλαξιακές θερμοκρασίες ... :mrgreen:

Ναι την ψύχτρα την έχω ακόμα...

υπερδιαγαλαξιακές θερμοκρασίες

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:εεεε εντάξει :grin::grin: πόσο πλέον θα δω κανα 50αρι full load ή μπα:neutral:?

Πάντως το κουτάκι το Sharkoon από το σαράβαλο που έχω τώρα θα είναι οκ πιστεύω, εσυ?

Δημοσ.

Ναι με καλό airflow και μάζεμα καλωδίων, κάπου εκεί στους 50 θα βρίσκεσαι ... Εκεί που είμαι εγώ στα 3480MHz δηλαδή {full load} ... :mrgreen: Και που να ανεβάσεις MHz ...

Edit: Όπως και προείπα μια χαρά είναι το Sharkoonάκι :wink: Απλά λίγο στριμόκ**ο ...

Δημοσ.
πόσο πλέον θα δω κανα 50αρι full load ή μπα:neutral:?

Tha to deis 8-)

Pantos axizei na ton anevaseis p.x. sta 3.5GHz (15 X 233)

Oi Prescott meta ta 3.4GHz ksexorizoun apo Northwood :grin:

Δημοσ.

Delirium, πρόσεξε τί λες ! 3.5GHz σε Prescott με καλές θερμοκρασίες, είναι ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα ... :lol: Την καημένη την 9500, έχει να δουλέψει υπερωρίες ... Απλά, δεν ανεβαίνει στα 3.5 λόγω της mobo του (έτσι λέω τουλάχιστον). Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ με τη δικιά μου, λόγω του 1:1 στα 3480MHz κολλάμε ... :cry:

Δημοσ.
Απλά, δεν ανεβαίνει στα 3.5 λόγω της mobo του (έτσι λέω τουλάχιστον). Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ με τη δικιά μου, λόγω του 1:1 στα 3480MHz κολλάμε ... :cry:

Ας μην στεναχωριόμαστε Γιώργο...σε λίγα χρονάκια θα πάρουμε καλύτερα PC:grin::wink:

Δημοσ.

Paides oi Prescott einai "ftiagmenoi" na doulevoun stous 65-75C, oso ki an fovomaste emeis vlepontas to afto :twisted:

To gegonos oti, polles mitrikes dinoun "cpu overheat protection" se tetoies thermokrasies, einai allo kapelo... :lol:

Δημοσ.

Δεν μιλάω για overheat protection, γνωρίζω ότι αυτό δεν λαμβάνεται καν υπόψην ...

Απλά, όταν έχεις μια μητρική χωρίς διαιρέτες, overvoltage και τα συναφή, πώς θα ανέβεις ? Νέο pc του χρόνου @kagkoure (ουπς!) μιας και φέτος 3η Λυκείου τα πράγματα σοβαρεύουν, οπότε είναι νομίζω ακατάλληλη στιγμή για new main Rig ... Δεν ξέρω αν κάνεις καλοκαιρινή προετοιμασία σε φροντιστήριο πάντως εκτός από τις 18ώρες την εβδομάδα στο φρο, περνάνε άλλες τόσες και παραπάνω στο σπίτι, για διάβασμα ! (από μέρους μου τουλάχιστον...)

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά τελικά το Sharkoon θα πάρω αλλά και 2 12άριδες. Το θέμα είναι ποίους να πάρω για να μην μου παίρνουν και τα αυτιά. Σε θέμα μου είχα ανοίξει παλαιότερα είχα καταλήξει στον Zalman με μόνο πρόβλημα ότι δεν θα έχω front panel για να έχω την ταχύτητα χαμηλωμένη. Τι λέτε?

edit: τα φωτάκια δεν με ενδιαφέρουν μιας και δεν θα είναι διάφανο στο πλάι

Δημοσ.

Eίπαμε οι συγκεκριμένοι Zalman έχουν ένα πραγματάκι (το έχει και ο δικός μου 80άρης) που τους εναλλάσεις μεταξύ Normal και Silent Mode :wink: Σε normal mode ο 80άρης μου γίνεται ενοχλητικός ... , σε silent βελτιώνονται αρκετά τα πράγματα. Δες και κάποιον Arctic Cooling (τον έχω πίσω) οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Απλά ο AC λόγω του μεγέθους του ίσως βρίσκει στην 9500 ... Μισό να δεις photo ...

http://img260.imageshack.us/my.php?image=p7310014ea9.jpg

Mπα, λάθος έκανα. Αnyway, μιας και την ανέβασα, πάρτε photo του κουτιού μου ... :wink:

Δημοσ.

Κάτι άλλο off-topik στον καινούργιο επεξεργαστή που θα πάρω τι πάστα να βάλω? Έχω μια Ceramique, μήπως να πάρω Arctic Silver?

Γιώργο λέω στο πλάι να μην βάλω ανεμιστήρα για να πηγαίνει η ροή του αέρα από μπροστά προς τα πίσω (ο πλαϊνός λες να βοηθήσει καθόλου ή θα χειροτερέψει την κατάσταση?)

όσον αναφορά τον AC εννοείς να πάρω αυτόν και κάτι άλλο, θα ήθελα να έχει 3pin connector

Δημοσ.

Μπα η Ceramique είναι η καλύτερη :wink: Την προτιμώ από την AS πάντως ...

Αν βάλεις στο πλάι κάτω ανεμιστήρα, θα κάνει καλή δουλειά μιας και πλέον θα έχεις intake από δύο ανεμιστήρες, και exhaust από το psu και τον πίσω πάνω :wink:

Ο AC έχει ΚΑΙ 3pin ΚΑΙ 4pin connection, απλά εφόσον αποκλείεται η μητρική σου να υποστηρίζει PWM (όπως και η δικιά μου), σύνδεσε το 4pinο στο 3pino του mobo ok? Μόνο έτσι θα λειτουργήσει :wink: Μπροστά προτίμησε έναν 120άρη Zalman, κάνουν καλύτερη δουλειά κατά τη γνώμη μου :wink:

P.S. Πώς σας φαίνεται το cable management του κουτιού μου? Πριν μια εβδομάδα το έκανα έτσι ! :grin:

Δημοσ.
Μπα η Ceramique είναι η καλύτερη :wink: Την προτιμώ από την AS πάντως ...

Αν βάλεις στο πλάι κάτω ανεμιστήρα, θα κάνει καλή δουλειά μιας και πλέον θα έχεις intake από δύο ανεμιστήρες, και exhaust από το psu και τον πίσω πάνω :wink:

Ο AC έχει ΚΑΙ 3pin ΚΑΙ 4pin connection, απλά εφόσον αποκλείεται η μητρική σου να υποστηρίζει PWM (όπως και η δικιά μου), σύνδεσε το 4pinο στο 3pino του mobo ok? Μόνο έτσι θα λειτουργήσει :wink: Μπροστά προτίμησε έναν 120άρη Zalman, κάνουν καλύτερη δουλειά κατά τη γνώμη μου :wink:

P.S. Πώς σας φαίνεται το cable management του κουτιού μου? Πριν μια εβδομάδα το έκανα έτσι ! :grin:

οκ κατάλαβα, λοιπόν (πίσω δεν θα βάλω 8αρι αλλά 12άρι, έτσι?)

το cable managment ωραίο φαίνεται αλλά τι να πω και εγώ που έχω περισσότερα καλώδια:neutral: αφού να φανταστείς κάτι sata που έδινε το τροφοδοτικό τα έκοψα γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα χρησιμοποιηθούν αλλά πιάνουν και χώρο, καγκουριά, ε?:lol:

Δημοσ.

Δεν είναι και δύσκολο να κρύψεις τα καλώδια. Απλά λύσε τα όλα, και ξεκίνα με υπομονή από την αρχή :wink: 1 ώρα + μου πήρε εμένα ... Καμία σχέση με το πως ήταν πριν βέβαια ε?

Πριν: http://img409.imageshack.us/my.php?image=beforecablemanagement2gp6.jpg

Θέσεις για να μπουν καλώδια: Το κάτω είναι ένα κενό 5.25 bay :wink: http://img126.imageshack.us/my.php?image=p73100145bn6.jpg

Ναι ρε συ, αφού 120άρια δεν είπες πως θα βάλεις ? Για ποιο λόγο να βάλεις 80άρη εξάλλου? Παράδειγμα έφερα...

Δημοσ.

Παιδιά τελικά το budget ανέβηκε στα 80?!!!!

Λοιπόν αυτό που κοιτάζω είναι το Thermaltake Soprano Black

έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...